سوالات نجومي

zahra74

New Member
لایک ها
0
خوشحالم كه اولين كسي هستم كه در اين مورد مطلبي ايجاد مي كنم اولين سوال رو هم خودم ميپرسم: کمربند کویپر چه طور به وجود اومده؟و چرا تبدیل به یه سیاره نشده؟

analiz

New Member
لایک ها
12
به نام خدا
به دلیل جازبه ی مشتری که سیاره ی بسیار پر جرمی است وگرانش خورشید. البته این ساده ترین جوابی است که توی کتاب ها بدون محاسبه نوشته نمی شود ولی این استدلال با استفاده از تکنیک های فیزیکی و ریاضی به را حتی اثبات می شود.

zahra74

New Member
لایک ها
0
ممنونم جواب اين سوالمو نداديد:چطوري به وجود آمده؟

batlamius

New Member
لایک ها
1
سلام zahra 74 ... به نظر من بهترين جواب و مي توني تو كتاب نجوم ديناميكي نشر دانشگاهي پيدا كني ! ببخشيد اطلاعات من در اين مورد ناقصه و ترجيح ميدم در موردش حرفي نزنم تا اطلاعات نادرست و ناقص بهت نداده باشم !!!

Majno0n

Well-Known Member
لایک ها
663
دینامیکی
شومز
نجوم به زبان ساده

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129
برای بدست آوردن دوره تناوب هلالی و نجومی از چه فرمولی باید استفاده کرد؟؟؟

Majedeh

New Member
لایک ها
1
تو كتاب اسمارت يكم سخت توضيح داده اينو. اگر خواستيد ميتونيد از فصل 1 جلد اول نجوم و اخترفيزيك مقدماتي (زيليك و اسميت) هم كمك بگيريد واسه بدست آوردن دوره تناوب هلالي و نجومي

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129
mersssssssssssssssssiiii dostan

shokolat_g72

New Member
لایک ها
129
یه سوال:اساس کار CCD (تصویر گر دیجیتال) چیست؟؟

pedram.1373

New Member
لایک ها
19
پاسخ : سوالات نجومي

نجوم كروي چاپ دانشگاه صفحه 178

لایک ها
1

1. برای مردم مصر، آلفای کدام صورت فلکی حکم ستاره ی قطبی را داشته است؟2. در کدام یک از سیارات منظومه ی شمسی خورشید از غرب طلوع میکند؟3. دومین ستاره ی پرنور آسمان،پس از شِعرای یمانی کدام ستاره است؟4. در میان سیارات منظومه ی شمسی کوتاه ترین شبانه روز مربوط به کدام سیاره است؟5. برانگیختگی اتم های اکسیژن و نیتروژن موجود در جو زمین،در قطب ها عامل اصلی ایجاد کدام پدیده است؟6. اولین شخصی که مفهموم جسمی بسیار پرجرم،که حتی تور نیز نیز نمیتواند از آن بگریزد را مطرح کرد،چه کسی بود؟7. همدم ستاره ی شعرای یمانی چه نوع ستاره ای است؟

Majno0n

Well-Known Member
لایک ها
663

از همون سمپادیا که این سوالاتو واس مسابقه نجومی ش گذاشته بپرسین بهتره :دی

بالا