سوال آشپز در المپیاد دوره 30

لایک ها
4
سلام این سوال به نظر آسونه اما احتمالا نکته خاصی داره یا حالاتی رو باید کم کنید من کامل حلش نکردم اما خواهش می کنم کسایی که خیلی حرفه ای هستند جواب ندهند با تشکر: ((سوال یک عکس است لطفا تا اتمام بارگذاری صبر کنید)

ghobadi

New Member
لایک ها
29
پاسخ : سوال آشپز در المپیاد دوره 30

سلام
جواب 192 ؟
اگه درسته من راه حلم رو بزارم

math

New Member
لایک ها
1,096

سلام این سوال به نظر آسونه اما احتمالا نکته خاصی داره یا حالاتی رو باید کم کنید من کامل حلش نکردم اما خواهش می کنم کسایی که خیلی حرفه ای هستند جواب ندهند با تشکر: ((سوال یک عکس است لطفا تا اتمام بارگذاری صبر کنید)

جوابش 126 خیلی راحت با اصل متمم بدست میاد

لایک ها
4

سلام لطفا هرکی جوابی داره راه حل بزاره :3:

niloo29

New Member
لایک ها
2

سلام
من هم فک میکنم جوابش126 باشه

لایک ها
82

سلام 126 میشه اینم راه حلم :
به سه دسته تقسیمش میکنم :
1- اگرشنبه نیم رو بده :

تو این حالت من میخوام از اصل متم استفاده کنم با توجه به این که برای شنبه یک حالت داریم برای بقیه ی روز ها تا جمعه دو حالت داریم که میشود 64 حالت اما این جواب حالت های نادرست هم دارد حالا باید حالت هایی که شنبه نیم رو میده و جمعه هم نیمرو میده رو از این حالات کم کنیم برای این میگیم اگه شنبه نیم رو بده و از حالا به بعد یه روز در میون نیم رو بده جمعه هم باید نیمرو بده که میشه 8 حالت اگه دو روز در میون نیمرو بده میشه4 حالت اگه شنبه نیمرو بده بعد چهار شنبه بده بعد جمعه هم میشه 4 حالت اگه شنبه و جمعه نیمرو بده مشه 2 حالت اگه که شنبه بده بعد دوشنبه بده بعد جمعه هم میشه 4 حالت که سر جمع میشه 22 حالت 64-22=42 که چون دو حالت دیگه هم مثل همینن میشه 126

جا هایی که خط تیره گذاشتم حالت بعدی شروع شده موفق باشی یا علی

بالا