کز نیستان تا مرا ببریده اند در نفیرم مرد و زن نالیده اند میشه لطفا بگید تلمیحش کجاست؟؟؟
Dominant Factor Well-Known Member 1394/3/4 #1 ارسال ها 196 لایک ها 295 امتیاز 63 1394/3/4 #1 کز نیستان تا مرا ببریده اند در نفیرم مرد و زن نالیده اند میشه لطفا بگید تلمیحش کجاست؟؟؟
Ali Akbar Kabiri Moderator 1394/3/4 #2 ارسال ها 2,157 لایک ها 3,082 امتیاز 113 1394/3/4 #2 پاسخ : سوال ارایه فکر میکنم اخراج «!!!!» آدم و حوا از بهشت بر زمین
Sani_2 New Member 1394/3/5 #3 ارسال ها 654 لایک ها 547 امتیاز 0 1394/3/5 #3 پاسخ : سوال ارایه ادم و حوا نه تلمیحش جدایی انسان عاشق از معبود ازلی هست نی منظور از عاشق حقیقی جدا از معشوق هست نیستان هم عالم معنا آخرین ویرایش توسط مدیر 1394/3/5
پاسخ : سوال ارایه ادم و حوا نه تلمیحش جدایی انسان عاشق از معبود ازلی هست نی منظور از عاشق حقیقی جدا از معشوق هست نیستان هم عالم معنا
Ali Akbar Kabiri Moderator 1394/3/5 #4 ارسال ها 2,157 لایک ها 3,082 امتیاز 113 1394/3/5 #4 پاسخ : سوال ارایه Sani_2 گفت ادم و حوا نه تلمیحش جدایی انسان عاشق از معبود ازلی هست نی منظور از عاشق حقیقی جدا از معشوق هست نیستان هم عالم معنا کلیک کنید تا باز شود... تلمیح تا اونجایی که من میدونم باید به یک واقعه ای اشاره کنه . این چیزی که شما می فرمایید بیشتر به استعاره بر میخوره تا تلمیح. جدایی عاشق از معبود و معشوق بیشتر مفهوم بیت رو میرسونه به نظرم. این طور نیس؟ دوستان راهبر لطفا راهنمایی بفرمایند.
پاسخ : سوال ارایه Sani_2 گفت ادم و حوا نه تلمیحش جدایی انسان عاشق از معبود ازلی هست نی منظور از عاشق حقیقی جدا از معشوق هست نیستان هم عالم معنا کلیک کنید تا باز شود... تلمیح تا اونجایی که من میدونم باید به یک واقعه ای اشاره کنه . این چیزی که شما می فرمایید بیشتر به استعاره بر میخوره تا تلمیح. جدایی عاشق از معبود و معشوق بیشتر مفهوم بیت رو میرسونه به نظرم. این طور نیس؟ دوستان راهبر لطفا راهنمایی بفرمایند.
Sani_2 New Member 1394/3/5 #5 ارسال ها 654 لایک ها 547 امتیاز 0 1394/3/5 #5 پاسخ : سوال ارایه Ali Akbar Kabiri گفت تلمیح تا اونجایی که من میدونم باید به یک واقعه ای اشاره کنه . این چیزی که شما می فرمایید بیشتر به استعاره بر میخوره تا تلمیح. جدایی عاشق از معبود و معشوق بیشتر مفهوم بیت رو میرسونه به نظرم. این طور نیس؟ دوستان راهبر لطفا راهنمایی بفرمایند. کلیک کنید تا باز شود... خب اره طبق نظر عرفا ما اول در خدا بودیم و اتحاد داشتیم اما از خدا جدا شدیم و این رو کاملا ایمان دارن بهش که این اتفاق افتاده و چون مولانا عارف هست تلمیحش به همین اتفاقه
پاسخ : سوال ارایه Ali Akbar Kabiri گفت تلمیح تا اونجایی که من میدونم باید به یک واقعه ای اشاره کنه . این چیزی که شما می فرمایید بیشتر به استعاره بر میخوره تا تلمیح. جدایی عاشق از معبود و معشوق بیشتر مفهوم بیت رو میرسونه به نظرم. این طور نیس؟ دوستان راهبر لطفا راهنمایی بفرمایند. کلیک کنید تا باز شود... خب اره طبق نظر عرفا ما اول در خدا بودیم و اتحاد داشتیم اما از خدا جدا شدیم و این رو کاملا ایمان دارن بهش که این اتفاق افتاده و چون مولانا عارف هست تلمیحش به همین اتفاقه