اندازه ی کوچکترین قطر بیضی به معادله ی را بدست آورید.
mohy1376 Well-Known Member 1393/10/18 #1 ارسال ها 418 لایک ها 311 امتیاز 63 1393/10/18 #1 اندازه ی کوچکترین قطر بیضی به معادله ی را بدست آورید.
Al!R3ZA Well-Known Member 1393/10/18 #2 ارسال ها 1,903 لایک ها 3,166 امتیاز 113 1393/10/18 #2 پاسخ : سوال از بیضی اون تبدیل تانژانت رو بنویس بعد تو اون دستگاهه بذار تا تبدیل شه به حالت عادی. بعد مرتبش میکنی و b رو پیدا میکنی. ( فرمولاش یادم نیس ! شرمنده )
پاسخ : سوال از بیضی اون تبدیل تانژانت رو بنویس بعد تو اون دستگاهه بذار تا تبدیل شه به حالت عادی. بعد مرتبش میکنی و b رو پیدا میکنی. ( فرمولاش یادم نیس ! شرمنده )
mohy1376 Well-Known Member 1393/10/18 #3 ارسال ها 418 لایک ها 311 امتیاز 63 1393/10/18 #3 پاسخ : سوال از بیضی Al!R3ZA گفت اون تبدیل تانژانت رو بنویس بعد تو اون دستگاهه بذار تا تبدیل شه به حالت عادی. بعد مرتبش میکنی و b رو پیدا میکنی. ( فرمولاش یادم نیس ! شرمنده ) کلیک کنید تا باز شود... الان باید محور مختصات رو دوران داد ؟ این دوران محور های مختصات رو معلم خواست بگه که زنگ خورد :| الان من موندم و دوران و کلی تست :4:
پاسخ : سوال از بیضی Al!R3ZA گفت اون تبدیل تانژانت رو بنویس بعد تو اون دستگاهه بذار تا تبدیل شه به حالت عادی. بعد مرتبش میکنی و b رو پیدا میکنی. ( فرمولاش یادم نیس ! شرمنده ) کلیک کنید تا باز شود... الان باید محور مختصات رو دوران داد ؟ این دوران محور های مختصات رو معلم خواست بگه که زنگ خورد :| الان من موندم و دوران و کلی تست :4:
م محمد 628 New Member 1393/10/19 #4 ارسال ها 169 لایک ها 42 امتیاز 0 1393/10/19 #4 پاسخ : سوال از بیضی معادله خط عمود منصف قطر بزرگ بیضی رو بدست بیار بزار تو معادله خود بیضی بعد 2 نقطه بدست میاد فاصلشونو حساب کن.
پاسخ : سوال از بیضی معادله خط عمود منصف قطر بزرگ بیضی رو بدست بیار بزار تو معادله خود بیضی بعد 2 نقطه بدست میاد فاصلشونو حساب کن.
Al!R3ZA Well-Known Member 1393/10/19 #5 ارسال ها 1,903 لایک ها 3,166 امتیاز 113 1393/10/19 #5 پاسخ : سوال از بیضی mohy1376 گفت الان باید محور مختصات رو دوران داد ؟ این دوران محور های مختصات رو معلم خواست بگه که زنگ خورد :| الان من موندم و دوران و کلی تست :4: کلیک کنید تا باز شود... تا جایی که یادمه راه اصلیش اینه. یه رابطه تانژانتی هست اونو مینویسی ، تتا بدست میاد ، بعد دوران میدی ، رابطه بیضی تو حالت عادی بدست میاد ، بعد هم که b رو داری دیگه ! محمد 628 گفت معادله خط عمود منصف قطر بزرگ بیضی رو بدست بیار بزار تو معادله خود بیضی بعد 2 نقطه بدست میاد فاصلشونو حساب کن. کلیک کنید تا باز شود... ببخشید معادله قطر اصلی بیضی و عمود منصف بیضی رو تو حالتی که مایله چطوری بدست میارین؟
پاسخ : سوال از بیضی mohy1376 گفت الان باید محور مختصات رو دوران داد ؟ این دوران محور های مختصات رو معلم خواست بگه که زنگ خورد :| الان من موندم و دوران و کلی تست :4: کلیک کنید تا باز شود... تا جایی که یادمه راه اصلیش اینه. یه رابطه تانژانتی هست اونو مینویسی ، تتا بدست میاد ، بعد دوران میدی ، رابطه بیضی تو حالت عادی بدست میاد ، بعد هم که b رو داری دیگه ! محمد 628 گفت معادله خط عمود منصف قطر بزرگ بیضی رو بدست بیار بزار تو معادله خود بیضی بعد 2 نقطه بدست میاد فاصلشونو حساب کن. کلیک کنید تا باز شود... ببخشید معادله قطر اصلی بیضی و عمود منصف بیضی رو تو حالتی که مایله چطوری بدست میارین؟