Niloofar

New Member
لایک ها
68
سلام،میشه این سوال رو واسم حل کنید.
:124:

توپی با سرعت اولیه ی
از لبه ی یک پرتگاه به طور قائم به طرف بالا پرتاب میشود،مدت زمانی را که طول میکشد تا توپ به نقطه ای 80 فوت زیر نقطه ی پرتاب برسد به دست آورید.(شتاب ثابت به طرف پایین و برابر
است(g) ).

لطفا با دلیل و در حد ممکن تشریحی باشد،ممنون

از این به بعد سوالات مکانیکم را اینجا میپرسم تا از زدن پست های اضافی جلوگیری بشه:123:​

آخرین ویرایش توسط مدیر

sina

New Member
لایک ها
385
پاسخ : سوال از حرکت

رابطه ی سقوط آزادو می نویسی y=-80 g=-32 v0=64 اینارو جایگذاری کن یه معادله درجه دو بر حسب ف به دست میاد که اونو حل میکنی جوابو به دست می آری.

Niloofar

New Member
لایک ها
68

رابطه ی سقوط آزادو می نویسی y=-80 g=-32 v0=64 اینارو جایگذاری کن یه معادله درجه دو بر حسب ف به دست میاد که اونو حل میکنی جوابو به دست می آری.
ممنون،چرا زمان هایی که جسم به اوج ارتفاع میرسه و بعد از اون برمیگرده را حساب نکردید؟؟

sina

New Member
لایک ها
385

نیازی به اون نیست این معادله کلی هست و اصلا نیازی نیست که اول ارتفاع اوجو حساب کنیم.
بری درکه بیشترش پیشنهاد میکنم برین سراغ اثباتش ببینید پایه اثاث اثبات چی بوده اما شاید یکم سخت باشه به هر حال فرقه کنکوری و المپیادی بودن همینه دیگه.:71:

Niloofar

New Member
لایک ها
68

نیازی به اون نیست این معادله کلی هست و اصلا نیازی نیست که اول ارتفاع اوجو حساب کنیم.
بری درکه بیشترش پیشنهاد میکنم برین سراغ اثباتش ببینید پایه اثاث اثبات چی بوده اما شاید یکم سخت باشه به هر حال فرقه کنکوری و المپیادی بودن همینه دیگه.:71:
ممنون،بیشتر منظورم اینه که چرا اون تکه رو میشه صرف نظر کرد،یعنی اینکه مثل جابه جایی است که کار نداریم چقدر مسافت را پیموده و فقط نقطه ی آغازی،پایانی مهمه؟؟؟یه چیز تو همین مایه ها دیگه؟؟؟:65:
بعدشم المپیادی،اساس نه اثاث!!!!:204:

sina

New Member
لایک ها
385

یکی از بدیای المپیادم همینه که خوندن نوشتنم یادت میره:223:
آره دقیقا جابجایی دلیلشم اینه که این فدمول جمع سرعت در هر لحظه در زمان های کوچیک با هم است(انتگرال سرعت نسبت به زمان) ینی وقتی سرعت منفی هم میشه فرمول سرعت های منفی رو جمع میزنه

Niloofar

New Member
لایک ها
68

ممنون
:210:

لایک ها sina

mohammad1

New Member
لایک ها
114

کتاب نشر الگو رو بخر :)
اگه همه ی تمرین هاش رو حل کنی دیگه این سوال ها رو نمیپرسی ......
:221:

Niloofar

New Member
لایک ها
68

کتاب نشر الگو رو بخر :)اگه همه ی تمرین هاش رو حل کنی دیگه این سوال ها رو نمیپرسی ......:221:
:42: م م م من نشر الگو ندارم ولی مبتکران رو دارم حالا هم میرم نشر الگو میخرم خوب. :229:
بعدشم از قدیم گفتند : "نپرسیدن عیبه نه ندونستن " :211:
:196:

Niloofar

New Member
لایک ها
68
پاسخ : سوال از بردارها

سلام،اگه حالا آدم رو نمیزنین که بلد نیست:106::197:،اگه میشه این سوال را واسم حل کنید...:159:

سوالم اینه : در عکس جابه جایی که یک شخص انجام داده مشخص شده،برایند جابه جایی

(مهم نیست) و جهت جابه جایی (زاویه) را بدست آورید.(شروع حرکت از مربع نارنجی)

ممنون :124:

آخرین ویرایش توسط مدیر

sina

New Member
لایک ها
385

تغییرات yوxو حساب کن بر هم تقسیم کن میشه تانژانت زاویه

Niloofar

New Member
لایک ها
68

ممنون،ولی جوابش یه چیز دیگه میشه.(شما زاویه را چند بدست آوردید؟؟)

sina

New Member
لایک ها
385

راه که همینه و درسته مگه این که منظره سوال یه چیزی دیگه باشه که البته بعید میدونم!
جوابشم روند نمیشه حال ندارم حساب کنم:9:

Niloofar

New Member
لایک ها
68

راه که همینه و درسته مگه این که منظره سوال یه چیزی دیگه باشه که البته بعید میدونم!جوابشم روند نمیشه حال ندارم حساب کنم:9:
:176: خب با ماشین حساب،حساب کن :177:

sina

New Member
لایک ها
385

Niloofar

New Member
لایک ها
68

خیلــــــــــــــــــــــــی ممنون(فکر میکنم همون 38 که بدست آوردید کفایت کنه،چون خودش هم 38 را بدست آورده)

باز هم ممنون،کاملترین جوابی بود که تا حالا تو این انجمن گرفتم،امیدوارم باز هم کمکم کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا