سوال از کسانی که می خواهند المپیاد با جدیت کامل بخوانند

*biology*

New Member
لایک ها
519
پاسخ : سوال از کسانی که می خواهند المپیاد با جدیت کامل بخوانند

هرکی به شما گفت "نمیتونی موفق شی" حتما خودش ناموفقه و میخواد شمارو نا امید کنه ولی شما امیدتونو از دست ندین دوستان.
شما تصمیمتونو واس زندگی گرفتین که میخواین المپ بخونین اجازه ندین کسی واس شما و زندگی و علایقتون تصمیم بگیره . زندگی هرکس به خودش مربوطه نه به کس دیگه ای.
از من به شما نصیحت هرکی خواست نا امیدتون کنه محکم جلوش وایستین و بهش اطمینان بدین که اشتباه میکنه بعدش بیش تر از قبل تلاش کنین تا بهش نشون بدین که اشتباه میکنه.
هرکی خواست نا امیدتون کنه با حرفاش یه پل واس رسیدن به هدفتون بسازین و هرچقدر بیش تر بگن "تو موفق نمیشی" بیش تر تلاش کنین و اعتماد به نفس رو فراموش نکنین.
شما مییییییییییییییییییییییییییییییتووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونیییییییییییییییییییییییییییییییییین . آااااااااااااااااااااااااااااااااره میتونین .اصلا چرا نتونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
المپیاد اصلا به مدرسه ربطی نداره خیلی از مدال دارا سمپادی نبودن ولی موفق شدن . به این حرفا توجه نکنین و به اون چیزی که دوس دارین توجه کنین . آاااااااااااااره همینهههههههههههههههههههه.
:124::124::124::113::113::124::124::124::124::231::124::124::124::8:
:6::6::167::167::116::116::93::93:
هیچوقت روحیتونو از دست ندیییییییییییین.:97:

Zeynab M

New Member
لایک ها
54

من كسي بم نميگه نميتوني
اما دوستان هي ميرن و ميان ميگن ريسكه ريسكه
پشيمون ميشي!!!!
ميگم اقا جان من علاقه دارم! اگه قبولم نشم سود كردم كه ضرر نكردم
عوضش يه ذهن بازتري پيدا ميكنم!
آخه اونا چه ميدونن كه المپ خوندن من اونقد روم تاثير داشته كه الان رياضي اي كه اونا 3 روز روش وقت گذاشتن رو تو 1 روز و نيم خوندم اونم نه پشت سر هم هيچ مشكلي هم پيدا نكردم تو امتحان!
تازه همش 3 ماهه ميخونم و كلاسارو جدي ميگيرم!
اصلا كاري به كسي نداشته باش
به نظر من كه اگه ادم خودشو بشناسه (بدونه علاقه داره و حتي فقط احتمال بده ميتونه) موج منفي ديگران مساوي ميشه با بيشتر شدن انرژيش واسه خوندن

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

بازار درد دل بدجور داغه ... دستم سوخت :4: :4:
ول کنید اینا رو امید به آینده داشته باشید

Ashkan A.I

New Member
لایک ها
21

من اوایل که شروع کردم به خوندن انقدر تو سرم زدن که اصلا عشق زیست خوندن واسه المپ شد تنفر ولی بعد یه اتفاقی که برام افتاد شروع کردم به از دوباره خوندن

مامان و بابامم همیشه می گفتن کل زندگیتو واسه المپ نزار ولی الان دیگه چیزب نمی گن تازه تشویقمم می کنن.

اگه واقعا دوست داری این کارو اصلا نزار کسی از انجام این کار منصرفت کنه حتی پدر و مادر.

لایک ها
344

هرکی به شما گفت "نمیتونی موفق شی" حتما خودش ناموفقه و میخواد شمارو نا امید کنه ولی شما امیدتونو از دست ندین دوستان.
شما تصمیمتونو واس زندگی گرفتین که میخواین المپ بخونین اجازه ندین کسی واس شما و زندگی و علایقتون تصمیم بگیره . زندگی هرکس به خودش مربوطه نه به کس دیگه ای.
از من به شما نصیحت هرکی خواست نا امیدتون کنه محکم جلوش وایستین و بهش اطمینان بدین که اشتباه میکنه بعدش بیش تر از قبل تلاش کنین تا بهش نشون بدین که اشتباه میکنه.
هرکی خواست نا امیدتون کنه با حرفاش یه پل واس رسیدن به هدفتون بسازین و هرچقدر بیش تر بگن "تو موفق نمیشی" بیش تر تلاش کنین و اعتماد به نفس رو فراموش نکنین.
شما مییییییییییییییییییییییییییییییتووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونیییییییییییییییییییییییییییییییییین . آااااااااااااااااااااااااااااااااره میتونین .اصلا چرا نتونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
المپیاد اصلا به مدرسه ربطی نداره خیلی از مدال دارا سمپادی نبودن ولی موفق شدن . به این حرفا توجه نکنین و به اون چیزی که دوس دارین توجه کنین . آاااااااااااااره همینهههههههههههههههههههه.
:124::124::124::113::113::124::124::124::124::231::124::124::124::8:
:6::6::167::167::116::116::93::93:
هیچوقت روحیتونو از دست ندیییییییییییین.:97:

بله درسته خیلی از مدال دارا سمپادی نبودن والانم نخواهند بود.........اکثر مدال دارا از مدارس غیر انتفاعی از ما بهترون هستند!!!..........بله............اصلا جای نگرانی نیست...............:204::204::204:

mathsmart

New Member
لایک ها
130

من که بی شوخی برای سال دیگه فقط برای طلای جهانی می خونم
این حرفا همش الکیه اصل تلاشه و اعتماد به نفس

*biology*

New Member
لایک ها
519

بله درسته خیلی از مدال دارا سمپادی نبودن والانم نخواهند بود.........اکثر مدال دارا از مدارس غیر انتفاعی از ما بهترون هستند!!!..........بله............اصلا جای نگرانی نیست...............:204::204::204:
بی شوخی من چند نفرو می شناسم که سمپادی نبودن ولی مدال آوردن ولی متاسفانه نمیتونم اسمشونو بگم.:203::203::203:

chimica

New Member
لایک ها
256

این چه بحثیه که راه انداختین؟
معلومه که لازم نیست همه سمپادی باشن..یعنی چه؟
مگه هرسال باید مدال بین چندتا مدرسه خاص بچرخه؟یعنی چه؟
هیچ ربطی به مدرسه نداره...سمپادی ها هم فقط اسم و رسم در کردن...حالا میبینید

Ali 76

New Member
لایک ها
14

سلام.من متشکرم از تمام دوست های گلم که به این موضوع پاسخ دادند.

sina1376

New Member
لایک ها
508

بله یه چند تا مدرسه ی از ما بهترون هست.
ولی بعد المپیاد چی؟؟؟
رفتن شریف چی میشن؟؟
من پرسیدم از یه نفر
گفت اکثر اون بچه ها ... شدن و معدودی از اونا حرفی برای گفتن دارن!
((((((((((((سانسور شد)))))))))))):65::65:

chimica

New Member
لایک ها
256

من یه سمتندی دیدم که از خوابگاه های شریف بود و نشون میداد که دانشجوهای نخبه دارم با چه فلاکتی زندگی میکنن و چندتاشون خودکشی کردن

mahallehm

New Member
لایک ها
487

خوب معلومه که تو تهران خیلیا میتونن از مدرسه های غیر سمپاد هم قبول بشن ولی تو شهرستانها این احتمال به صفر میل میکنه....کلا چند نفر پیدا میشه که یه ذره درسخون باشه و تو مدارس زنجیره ای(با شعبات فراوان!!) نباشه؟!!!:204:

bardia.r

New Member
لایک ها
2

من خودم تو سلام درس می خونم و باشگاه هم نمیرم ... دیگه ببینید چی میشه !!!! چون تو سلام ها وقتی باشگاه نری باید درس مدرسه ات خوب باشه و کنکور بخونی .... ولی من به حرفهاشون گوش نمیدم چون فهمیدم که المپیاد به باشگاه رفتن نیست

به تلاشه ....

*Narges*

New Member
لایک ها
14

من اصلا حرف بقیه واسم مهم نیس.با خودم میگم بذار هرکی هرچی دلش میخاد بگه با حرف بقیه که دنیا عوض نمیشه!

بالا