سوال المپیاد شیمی

farhad2009

New Member
لایک ها
125
این تاپیکو درست کردم تا فقط سوال المپیاد توش پرسیده بشه . ( از مشاورایه عزیز خواهشمندم تاپیکو حذف نکن) این یه اخطاره!!!!!

خودم شروع میکنم
سوال ۱ از المپیاد شیمی مبتکران سال سوم سال ۸۸
.سوال: پیستونی حاوی استیک اسید که دارایه فشار ۱۰ اتمسقراست تا حجم ۱۰ برابر حجم اولیه منبسط میشه . در همان دمافشار به ۰٫۲۴ اتمسفر . در حالت اول چند درصد از استیک اسید به دیمر خود تبدیل شده بود؟

طبق واکنش زیر:

۱) ۱۶٫۷ ٪ ۲)۲۲٫۱٪ ۳)۱۴٫۳٪ ۴)۱۹٫۴٪

سوال بعدی بازم از همون !

برایه تهیه ۲لیتر محلول اسید سولفوریک ۵۸ ٪ وزنی در اب چه مقدار محلول اسید سولفوریک ۹۸ ٪ را با اب مخلوط کنیم .
با فرض این که در حین اختلاط ۳٪ کاهش حجم داشته باشیم .

سوال ۳: چرا
در ۱۰۰ صفر هست . با توضیح . میخوام .

فعلا همیناست . اما بازم هست !

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
دوميو مطمئنين درصدها جرمي ان نه حجمي . آخه اينجوري نبايد چگاليو ميداد؟

لایک ها
15
برای سوال 3 دبیرمون گفته همیشه تو نقطه ی ذوب و جوش انرژی آزاد گیبس صفر چون سیستم در تعادله و از دو نوع ماده تو اون دما موجود است.

mobtaker

New Member
لایک ها
36
farhad2009 گفت
این تاپیکو درست کردم تا فقط سوال المپیاد توش پرسیده بشه . ( از مشاورایه عزیز خواهشمندم تاپیکو حذف نکن) این یه اخطاره!!!!!

خودم شروع میکنم
سوال ۱ از المپیاد شیمی مبتکران سال سوم سال ۸۸
.سوال: پیستونی حاوی استیک اسید که دارایه فشار ۱۰ اتمسقراست تا حجم ۱۰ برابر حجم اولیه منبسط میشه . در همان دمافشار به ۰٫۲۴ اتمسفر . در حالت اول چند درصد از استیک اسید به دیمر خود تبدیل شده بود؟

طبق واکنش زیر:

۱) ۱۶٫۷ ٪ ۲)۲۲٫۱٪ ۳)۱۴٫۳٪ ۴)۱۹٫۴٪

سوال بعدی بازم از همون !

برایه تهیه ۲لیتر محلول اسید سولفوریک ۵۸ ٪ وزنی در اب چه مقدار محلول اسید سولفوریک ۹۸ ٪ را با اب مخلوط کنیم .
با فرض این که در حین اختلاط ۳٪ کاهش حجم داشته باشیم .

سوال ۳: چرا
در ۱۰۰ صفر هست . با توضیح . میخوام .

فعلا همیناست . اما بازم هست !

مطمئنین گزینه های سوال 1 درستن؟

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
شما چند ميارين آقاي مبتكر؟ من نميدونم چرا يه بار حل كردم درصدو از 100 بيشتر آوردم.

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
مطمئن نيستم كه درست باشه يا نه ، چون با تقريبي كه به نظرم درست نيست چگالي محلول اوليه و ثانويه رو يكي گرفتم
چون حجم 3% كاهش پيدا ميكنه پس فرض ميكنيم كه ميخوايم به اندازه 3% بيشتر از 2ليتر محلول تهيه كنيم كه بعد از كاهش حجم همون 2 ليتر بشه .
2.06 =2*103%
نميشه گفت d اول و دوم برابرند ولي خوب فرض كردم كه هستن! درسته؟​

mobtaker

New Member
لایک ها
36
zeynab2010 گفت
شما چند ميارين آقاي مبتكر؟ من نميدونم چرا يه بار حل كردم درصدو از 100 بيشتر آوردم.

منم بیشتر از 100% میارم

haniye

New Member
لایک ها
234
سلام ببخشید که اینقدر دیر اینجا نظر میدم
راستش دیشب دیر وقت بود که این تاپیک گذاشته بود همون موقع من تو سایت بودم و سعی کردم حلش کنم اما دقیقا جواب منم با گزینه ها نمی خوند فکر کردم شاید دیروقت هست نمی تونم خوب حل کنم سایت خود مبتکران هم رفتم سوالات رو بگیرم اما سایتش مشکل داشت همش گیر می کرد

zeynab2010

New Member
لایک ها
3
خوب حالا چيكار كنيم ، يعني سوال غلطه ؟ ولي من فك ميكنم يه نكته داره كه ما نميدونيم ، به قول آقاي توكلي اگه ديدي جوابات با سوال همخوني نداره بيشتر تلاش كن ، چون به احتمال زياد حق با سواله نه تو.
خوب حالا تا اونا حل شن ميشه به اين سوال جواب بدين.
كدام الكتروليت قويتري است؟
فرميك اسيد 0.02 مولار استيك اسيد 0.1 مولار استيك اسيد 0.2 مولار فرميك اسيد 0.2 مولار

farhad2009

New Member
لایک ها
125
zeynab2010 گفت
دوميو مطمئنين درصدها جرمي ان نه حجمي . آخه اينجوري نبايد چگاليو ميداد؟
اره حواسم نبود چگالی اسید سولفوریک ۹۸ ٪ رو ۱٫۹۳ بگیرید .
kiana74 گفت
برای سوال 3 دبیرمون گفته همیشه تو نقطه ی ذوب و جوشانرژی آزاد گیبس صفر چون سیستم در تعادله و از دو نوع ماده تو اون دماموجود است.
این سوال رو کاملشو میذارم و نکته شو هم میگم .
دمایه جوش اب ۱۰۰ درجه سلسیوس هست . اگر
تبخیر ان در ۵۰ سانتی گراد
باشد. با فرض ثابت بودن
در گستره دمایی مذکور تغییرات انروپی تبخیر اب را بیابید !
در جواب اقا حسین بله گزینه ها درستن .
zeynab2010 گفت
كدام الكتروليت قويتري است؟
فرميك اسيد 0.02مولار استيك اسيد 0.1 مولار استيك اسيد 0.2 مولار فرميك اسيد 0.2 مولار
هر کدومشون تعداد ذرات بیش تری داشته باشن الکترولیت قویترن! اولن استیک اسید ها که کلا حذفن چون اسیدی ضعیف نسبت به فرمیک اسیدن ثانیا هرچه غلظت کمتر بشه ضریب وانت هوف بیشتره و الکترولیتی افزایش میابد ٬

ولی برایه جواب کامل تر به این جا ها مراجعه کن . ۱: صفحه ۹۵ کتاب درسی ///۲ : ۲۴۹ کتاب مهندس بازرگانی .

راستی در مورد سوال سوم ٫
اینو جوابشو پیدا کردم سوال ۱۴-۲۷ چگونه مسایل ٫٫٫پایین صفحه ۱۴۴ گفتهچون فرایند تبخیر برگشت پذیره البته در دما و فشار ثابت پس انرژی ازاد ۰ میشه!

mersad.94

Active Member
لایک ها
55
حالت فيزيكي پراكسيد هيدروژن رو چي بگيريم؟

بالا