سوال دینامیک

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529
حتما این پدیده را مشاهدا کرده اید که وقتی که شیره آب رو باز می کنین در محله برخورد و به مرکزه اون یک دایره تشکیل میشه.حالا ما می خوایم شعاعه این دایره رو حساب کنیم.شیری با شعاع داخلی R داریم زمین در ارتفاعه h از آن قرار دارد شعاعه دایره ی تشکیل شده بر روی زمین را بدست آورید.(گرانروی آب n است)،علته آن را نیز توضیح دهید.

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529
پاسخ : سوال دینامیک

لطفا راه حل بنویسید!ممنون

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

حتما این پدیده را مشاهدا کرده اید که وقتی که شیره آب رو باز می کنین در محله برخورد و به مرکزه اون یک دایره تشکیل میشه.حالا ما می خوایم شعاعه این دایره رو حساب کنیم.شیری با شعاع داخلی R داریم زمین در ارتفاعه h از آن قرار دارد شعاعه دایره ی تشکیل شده بر روی زمین را بدست آورید.(گرانروی آب n است)،علته آن را نیز توضیح دهید.
من اون دایره هه رو نمیدونم کدومه ...

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

من اون دایره هه رو نمیدونم کدومه ...
همین الان برید شیر آشپزخونتون رو باز کنید ببینید آب وقتی به سینک میخوره چطوره میشه!

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

دیدم.

ولی دایره ندیدم. یعنی یه رویه تشکیل میده جریان آب ...

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

شایدم دایره نباشه!نمیدونم!خب پس معادله ی اون شکل رو بدست بیارید!

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

خب اینو بدون گرانروی فکر کنم قبلا" حل کرده بودیم همین جا ...

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

من ندیدم میشه جواب آخرش رو با یه ذره توضیح بذارین!!؟؟

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

من نمیدونم قبلن چجوری حل شده.ولی ساده ترین مدلش که یک بچه اول دبیرستان هم بتونه حل کنه(اول دبستان المپی) اینه که یک لوله به سطح مقطه A بگیره .آب که میاد پایین..ذرات یک سرعت y دارن یک سرعت شعاعی به داخل هم دارند چو نمیدونیم باریک میشه اون جریان آب.حالا یک ذره دلخواه به یک r اولیه دلخواه بگیرید.وقتی میخوره زمین فرض کنید فقط همون هست و از ذرات دیگه صرفنظر کنید(واقعن بده!!) و حالا این میخوره زمین به یک سرعتی و یک زاویه ای.فرض کنید الاستیک(یا مثلن ضریب جهندگی بگیرید براش ..یا تکانه بنویسید و سعی کنید گرانروی یا چسبندگی هم تاثیر بدین شاید بشه) میخوره زمین و میره یه جایی میافته.حالا مشتق بگیرید R از مرکزشو و R max رو در بیارین.بعد سعی کنید تقریب هم بزنید یعنی شرایط خاصی شو در نظر بگیرید تا معادلا ها تر و تمیز شه.

بالا