سوال شیمی

HADI88

New Member
لایک ها
0
باسلام خدمت شمادوستان عزیز یه سوال شیمی داشتم که فکر می کنم بعضی هاتون با این سوال آشنا هستید.

لطفا به این سوال همین امشب پاسخ بدین .

مواد A، B، C،D،Eفقط دارای سه عنصر می باشند. یکی از این مواد جامد ، سه تا از آنها سمی ، سه تا از آنها عنصر و چهار تای آنها گاز

هستند. یک لیتر از ماده ی Aبا سه لیتر از ماده ی B واکنش می دهد . 8 گرم از ماده ی A با سه گرم از ماده ی C یه طور کامل واکنش

می دهد. یک مول از ماده ی C با 1920 گرم ماده ی E به طور کامل واکنش می دهد . 150 گرم از ماده ی B با 2.5 مول از ماده ی E واکنش

داده و 112 لیتر ماده ی D در شرایط استاندارد به دست می آید . می دانیم ماده ی B از واکنش محلول رقیق اسید F با عنصر جامد و قرمز

رنگ G به دست می آید. واکنش ماده ی G با ماده ی A یا واکنش آن با ماده ی E در دماهای بالا انجام گرفته و ماده ی جامد و سیاه رنگ H

را به عنوان تنها محصول به دست می دهد. (گاز ها را ایده آل در نظر بگیرید.)

الف) نام و نماد شیمیایی مواد A-H را مشخص کنید .
ب) معادلات شیمیایی واکنش های خواته شده را بنویسید.
1)A+B
2)A+C
3)C+E
4)B+E
5)G+F(رقیق)
6)G+F(غلیظ)
7)G+A
8)G+E

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ali007

New Member
لایک ها
70
سلام دوست عزيز به اين سوال تو همين سايت قبلا" جواب داده شده و من فقط اينو آوردم اينجا كه شما راحت تر باشين.

"B از واکنش اسید رقیق F با عنصر جامد قرمز رنگ G تولید می شود " پس :

G عنصر مس است .
F نیتریک اسید .
B گاز NO است .

" از واکنش G با A یا واکنش آن با E در دمای بالا جامد سیاه رنگ H به عنوان تنها محصول تولید می شود "

مس(II)اکسید جامدی سیاه رنگ است . پس A و E باید آلوتروپهای اکیسژن باشند یعنی O2 و O3

" از واکنش 150 گرم B با 2.5 مول از E صد و دوازده لیتر گاز D در شرایط استاندارد تولید می شود یعنی 5 مول B با 2.5 مول E واکنش داده و 5 مول D تولید می شود . پس :

E عنصر اکسیژن است O2
D گاز NO2 است.
A اوزون است . O3

پس C عنصری جامد و غیر سمی است .

"یک مول C با 1920 گرم E به طور کامل واکنش می دهد . " یعنی برای سوختن یک مول C شصت مول O2 لازم است . پس :
C فولرن است . C60

"هشت گرم A با 3 گرم C واکنش می دهد . " این داده با اینکه C فولرن و A اوزون باشد تطابق کامل دارد .
" یک مول A با سه مول B واکنش می دهد . " این داده با اینکه A اوزون و B گاز NO باشد تطابق کامل دارد.
جواب نهایی :

A : گاز اوزون O3
B : گاز NO
C : فولرن C60
D : گاز NO2
E : گاز اکسیژن O2
F : نیتریک اسید HNO3
G : مس Cu
H : مس(II) اکسید CuO

Ali007

New Member
لایک ها
70
دوستان ببخشيد دو تا سوال دارم كه تو مسابقه ملي دانش آموزي شريف اومده:

1)آيا هري مي تواند از ظرف حلبي خود براي اين كار استفاده كند؟توضيح دهيد.
2)چرا واكنش آخر حتما" بايد در نور مهتاب انجام شود؟
با تشكر

Ali007

New Member
لایک ها
70
خواهش مي كنم من كه كاري نكردم من فقط...................
من به سوالات شيمي مرحله اول دومين مسابقه ملي شريف نياز دارم و در ضمن اون 2 تا سواله من رو هم جواب بدين ممنون ميشم.(درست 2 پست قبلي)
دوستاني كه تمام سوالات رو دارن دريغ نفرمايند.

بالا