M mottaghipour New Member 1387/9/6 #1 ارسال ها 83 لایک ها 8 امتیاز 0 1387/9/6 #1 سوال محک (3): کار نیروی اصطکاک دوجسم کاملاً یکسان می خواهند به ترتیب مسیرهای 1 و2 را مطابق شکل زیر با سرعت ثابت طی کنند. اگر ضریب اصطکاک برای هر دو مسیر با هم برابر باشد. قدر مطلق اندازه کار نیروی اصطکاک در کدام مسیر بیشتر است؟ پاسخ تشریحی سوال را میتوانید در اینجا ببینید. :idea:
سوال محک (3): کار نیروی اصطکاک دوجسم کاملاً یکسان می خواهند به ترتیب مسیرهای 1 و2 را مطابق شکل زیر با سرعت ثابت طی کنند. اگر ضریب اصطکاک برای هر دو مسیر با هم برابر باشد. قدر مطلق اندازه کار نیروی اصطکاک در کدام مسیر بیشتر است؟ پاسخ تشریحی سوال را میتوانید در اینجا ببینید. :idea:
K ksm New Member 1387/9/6 #2 ارسال ها 2 لایک ها 0 امتیاز 0 1387/9/6 #2 در هردو يكسان است [hr:9ad0a4f206] تذکر مدیر: هر پاسخ با دلیل و راه حل قابل قبول است!
P physic New Member 1387/9/7 #3 ارسال ها 3 لایک ها 0 امتیاز 0 1387/9/7 #3 چون کار نیروی اصطکاک میشه اختلاف انرژی کل در ابتدا و در انتها چون و این اختلاف برای هر دو یکی است پس کار لصطکاک برای هر دو یکی است
چون کار نیروی اصطکاک میشه اختلاف انرژی کل در ابتدا و در انتها چون و این اختلاف برای هر دو یکی است پس کار لصطکاک برای هر دو یکی است
M mshf New Member 1387/9/10 #4 ارسال ها 366 لایک ها 10 امتیاز 0 1387/9/10 #4 در مسیر منحنی چون نیروی Nباید شتاب مرکزگرا را هم تامین کند و در نتیجه در هر لحظه نیروی اصطکاک در مسیر منحنی بیشتر است و کار بیشتر میشه
در مسیر منحنی چون نیروی Nباید شتاب مرکزگرا را هم تامین کند و در نتیجه در هر لحظه نیروی اصطکاک در مسیر منحنی بیشتر است و کار بیشتر میشه
M mshf New Member 1387/9/11 #5 ارسال ها 366 لایک ها 10 امتیاز 0 1387/9/11 #5 یه چیز دیگه من شکل را ندارم یعنی نمیاد اگه بخوام حساب کنم به مسافت طی شده ربط داره در رابطه زیر d مسافت طی شده است Wf=-fk*d
یه چیز دیگه من شکل را ندارم یعنی نمیاد اگه بخوام حساب کنم به مسافت طی شده ربط داره در رابطه زیر d مسافت طی شده است Wf=-fk*d