سوال محک 7 شیمی

لایک ها
521
سلام به septal_2006. از اینکه جواب نهایی رو گفتین (با اینکه بعضیا کمکاری کردن :( ) ممنون.
راستش تو واکنش افزایش هیدروژن برمید به 3.3.3ـ تری فلوئوروـ 1ـ پروپن محصول اصلی باید 1ـ برمو ـ 3.3.3ـ تری فلوئورو پروپان باشه و فکر کنم اشتباه تایپ شده باشه :D
راجع به توضیحتون راجع به افزایش هیدروژن برمید به وینیل کلرید هم بگم که من شبیه اون استدلالی که واسه پایداری کربوکاتیون به خاطر رزونانس با کلر کرده بودین رو تو بعضی از واکنش های جانشینی مشتقات بنزن دیده بودم.(مثل نیترو دار کردن فنل یا کلروبنزن) و جالب بود که تو اینجا هم از همچین استدلالی استفاده شد.(چرا به ذهن خودم نرسید :x )

septal_2006

New Member
لایک ها
17
amir-tavakoli گفت
سلام به septal_2006. از اینکه جواب نهایی رو گفتین (با اینکه بعضیا کمکاری کردن :( ) ممنون.
راستش تو واکنش افزایش هیدروژن برمید به 3.3.3ـ تری فلوئوروـ 1ـ پروپن محصول اصلی باید 1ـ برمو ـ 3.3.3ـ تری فلوئورو پروپان باشه و فکر کنم اشتباه تایپ شده باشه :D
راجع به توضیحتون راجع به افزایش هیدروژن برمید به وینیل کلرید هم بگم که من شبیه اون استدلالی که واسه پایداری کربوکاتیون به خاطر رزونانس با کلر کرده بودین رو تو بعضی از واکنش های جانشینی مشتقات بنزن دیده بودم.(مثل نیترو دار کردن فنل یا کلروبنزن) و جالب بود که تو اینجا هم از همچین استدلالی استفاده شد.(چرا به ذهن خودم نرسید :x )
دوست عزیز 1113<1333

misagh2010

New Member
لایک ها
1
محصول غالب در افزایش هیدروژن برمید به وینیل کلرید و 3,3,3-تری فلوروپروپن به ترتیب چه موادی خواهند بود

سلام دوستان .
به نظر من ، در هر دو واکنش مکانیسم رادیکالی برقرار است . و با توجه به این که گروه های الکترن کشنده ، رادیکال را ناپایدار می کنند .محصول واکنش ها به ترتیب
سوال 1 : 1- برومو- 2- کلرو اتان
سوال 2 : 2- برومو - 1، 1 ، 1 - تری فلوئورو پروپان

تذکر : طبق قادعه های ایوپاک ، فقط در نام گذاری آلکانها ، قاعده مجموع رقم های کمتر باید رعایت شود . در هیدروکربن های دیگر ، گروه غالب در تعیین جهت شماره گذاری ، گروه عاملی می باشد
پس بهتر اسا بگیم ، 3، 3 ، 3 - تری فلوئورو پروپان

لایک ها
521
Re: محصول غالب در افزایش هیدروژن برمید به وینیل کلرید و 3,3,3-تری فلوروپروپن به ترتیب چه موادی خواهند ب

misagh2010 گفت
به نظر من ، در هر دو واکنش مکانیسم رادیکالی برقرار است . و با توجه به این که گروه های الکترن کشنده ، رادیکال را ناپایدار می کنند .محصول واکنش ها به ترتیب
سوال 1 : 1- برومو- 2- کلرو اتان
سوال 2 : 2- برومو - 1، 1 ، 1 - تری فلوئورو پروپان
چه عاملی باعث شده که مکانیسم رادیکالی بشه؟! آیا توی مخلوط اولیه گونه ی پراکسید داری (مثل آلکوکسید ROOR) داریم که بخاد آغازگر واکنش رادیکالی باشه؟! خوب نداریم... پس مکانیسم رادیکالی نخواهد بود و جواب نهایی همون قبلیه هستش...

بالا