seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998
پاسخ : سوال مغناطیس تفریحی

qu0I(L-R)/2mRpi بدون در نظر گرفتن میدان الکتریکی که اصلن قابل صرفنظر نیست.اگر باشه معادله مسیر هم بدست میاد.

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

جوابش میو صفر آی کیو بر روی دو پی ام در ال ان ال آرم خیلی تفریح کردمممممممم زیاددددد
آورین ...

یعنی چی میدان مغناطیسی داره!میدان الکتریکی هم داره!!
وقتی بار رد میشه.در هر لحظه سیم یک لاندایی داره.و لاندا ضربدر سرعت میشه جریان.پس میدان الکتریکی هم داریم.
جواب دیراکـ: n چیه؟بعدش هم غلطه که.LnL/r!!!!!!
ایمان الکی عیب نتراش ... چگالی بار خطی کجا بود ؟ سیم جریان بار نداره اصلا" ... تجمع بار هم اصلا" نداریم که بگیم بعدا" باردار میشه (معادله پیوستگی)...

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

qu0I(L-R)/2mRpi بدون در نظر گرفتن میدان الکتریکی که اصلن قابل صرفنظر نیست.اگر باشه معادله مسیر هم بدست میاد.
نوچ ..............

dirac

New Member
لایک ها
32

حالا میشه معادله مسیرو نوشت یا نه چون تو مایه های چرخزاد در میاد یعنی حلقوی هایی که به سمت بالا میرنیعنی ادامه ی انحراف یک پیچ میزنه مثل دایره بعد میره بالاتر دوباره پیچ میزنه هی تکرار میشه.

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

دیراک فهمیدم چه کردی.نوشتی آر دبل دات رو.بعد نوشتی آر دات دی آر دات تقسیم بر دی آر و انتگرال گرفتی.
درسته؟
من نوشتم جواب تورو داد.
منتها غلطه.اونجا که انتگرال میگیری یک مشکلی هست.در حالت کلی mr(..) مساوی با F ضرب در sin theta که تتا زاویه باخط عموده.این تتا خودش تابع r هست.حالا دیگه انتگراله نمیشه ln ای.

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

دیراک فهمیدم چه کردی.نوشتی آر دبل دات رو.بعد نوشتی آر دات دی آر دات تقسیم بر دی آر و انتگرال گرفتی.
درسته؟
من نوشتم جواب تورو داد.
منتها غلطه.اونجا که انتگرال میگیری یک مشکلی هست.در حالت کلی mr(..) مساوی با F ضرب در sin theta که تتا زاویه باخط عموده.این تتا خودش تابع r هست.حالا دیگه انتگراله نمیشه ln ای.
بابا دست از سر کچل ما بردار ... باور کن درسته جواب ... به پیر به پیغمبر درسته ...

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

آره.
ولی نمیدونم چرا از اون انتگراله جواب میده با اینکه غلطه!
مسیر هم بدست میاد اگه درست بنویسیم.فاصله رو از سیم میگیریم r و زاویه با افق سرعت رو بگیریم تتا آر بر حسب تتا میشه exp(sin) که یکسری ثابت و... هم داره.
تبدیل این به یک رابطه صریح برای مثلن دکارتی کار ساده ای نیست.
برای نوشتن هم با همین r و تتا:-Vcostheta میشه آر دات.و تتا دات میشه V/p که p هست شعاعی که داره میزنه..از رابطه 2mvrpi/u0qI بدست میاد.آر دات مینویسیم دی آر به دی تتا در تتا دات وبعد انتگرال میگیریم.و فوقع ما وقع...
میشه جواب جناب دیراک.
سوال:اگر یک سیم بینهایت با چگالی خطی لاندا داشتیم و اونو با سرعت حرکت میدادیم طوری که لاندا سرعت بشه I همین مساله بود ولی....
میدان الکتریکی هم داشت!
و کار مشکل میشد یک کم.البته باز فکر کنم میشد انرژی نوشت و V رو بدست آورد و..
ولی..
راستی این سوال استاد آقاپوره؟

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

ببخشید دوستان اینجور که kaleiodoscope ‎نوشته من یه ذره گیج شدم.......یه نفر خواهشا میگه چه باید بکنیم تا حل بشه؟

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

آره.
ولی نمیدونم چرا از اون انتگراله جواب میده با اینکه غلطه!
مسیر هم بدست میاد اگه درست بنویسیم.فاصله رو از سیم میگیریم r و زاویه با افق سرعت رو بگیریم تتا آر بر حسب تتا میشه exp(sin) که یکسری ثابت و... هم داره.
تبدیل این به یک رابطه صریح برای مثلن دکارتی کار ساده ای نیست.
برای نوشتن هم با همین r و تتا:-Vcostheta میشه آر دات.و تتا دات میشه V/p که p هست شعاعی که داره میزنه..از رابطه 2mvrpi/u0qI بدست میاد.آر دات مینویسیم دی آر به دی تتا در تتا دات وبعد انتگرال میگیریم.و فوقع ما وقع...
میشه جواب جناب دیراک.
سوال:اگر یک سیم بینهایت با چگالی خطی لاندا داشتیم و اونو با سرعت حرکت میدادیم طوری که لاندا سرعت بشه I همین مساله بود ولی....
میدان الکتریکی هم داشت!
و کار مشکل میشد یک کم.البته باز فکر کنم میشد انرژی نوشت و V رو بدست آورد و..
ولی..
راستی این سوال استاد آقاپوره؟
نه این کلا" یه سوال دیگه بود از یه مجموعه سوال ... یه مقدار توش دست برده شده ... بیشتر از شکلش استفاده شده ...

mamalmln

New Member
لایک ها
2

میشه موصفر کیو آی تقسیم بر دو پی ام ضربدر ال ان آر الم

H O S E I N

New Member
لایک ها
1,216

سوال حل شده....