سوال مغناطیس

faezeh_k

New Member
لایک ها
0
سلام خسته نباشید
من چند تا سوال از فیزیک مبحث مغناطیس سوم تجربی داشتم جوابشونو دارم ولی راه حل تشریحیشون رو میخواستم اگر بذارین برام خیلی ممنون میشم در ضمن سوالا مال کتاب خوشخوان هست
http://upload7.ir/images/05541259260293661979.jpg اینم لینک عکس سوالا
ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : سوال مغناطیس

سلام خسته نباشید. ورودتون به این سایت رو تبریک میگم.
در مورد سوال اولتون باید بگم که وقتی رئوستا کمتر بشه ، جریان تو مدارش زیاد میشه ، با این اتفاق ، شار عبوری از اون ناحیه زیاد میشه و سیم میخواد با این قضیه مخالفت کنه. چون جهت جریان خودش هم موافق با شاره ، پس یه جریان خلاف جریان خودش القا میکنه که با زیاد شدن شار مخالفت کنه پس نور لامپ کم میشه.
در مورد سوال دوم هم باید بگم که : با قطع شدن میدان مغناطیسی ، جریانی ساعتگرد به وجود میاد و بار های مثبت روی صفحه پایینی ، و بار های منفی روی صفحه بالایی میشینن و چون جهت میدان از مثبت به منفیه ، جواب میشه رو به بالا (یا همون گزینه 2)

HIvAD

New Member
لایک ها
193

سلام
چندتا سوال !!!
اصلا نفهمیدم چه جوری حل میشن
لطفا کمکم کنید جمعه امتحان دارم

اینکه چه جوری میدان صفر میشه !!تو کتاب رفته اثبات کرده با فرمول :cry: :cry: :cry:ولی هر چی فکر می کنم نمیشه که میدان برایند صفر بشه :-??

سوال 30خب اون دوتا میله هر دوتاشون دارن به هم نیرو وارد می کنن

من فکر می کنم آخرش باید نیرو ها همدیگر رو خنثی کنن و در نتیجه ثابت بمونن!!!جواب کتاب گزینه 3هستش :mrgreen:

.......................

جواب سوال 42خب این سیم لوله فقط باید یک میدان داشته باشه ،اون وسطش که خم شده ،چی کار کرده که جواب میشه گزینه 2 :angry: :angry: :angry:

بین گزینه 2و3هردوتاشونو با دست چپ و راست میرم درست در میاننننننن گزینه کتاب3

لطفا ،لطفا جواب بدین ،یاد شب امتحانتون بیفتین :cry: :cry: :cry: :cry:

لایک ها amin

amin

New Member
لایک ها
515

سلام

جواب سوال 37 برابر صفر است
طبق اثبات حالت کلی: چون دو مقاومت موازی تشکیل میشه و اختلاف پتانسیل دو سر مقاومت های مواز برابرند:

سوال30 درمورد برایند میادان مغناطیسی با توجه با اینکه میدان مغناطیسی بر جریان عمود است و همچنین زاویه بین دوسیم و جریان ها جهت میدان برایند به طرف جنوب غربی است

جواب سوال 42 توجه بکنید که اولا جهت میدان داخل سیم لوله مانند اهنربا از s به N است و سوی میدان سوی انشست شست دست راسته درصورتی که جهت انشگتان سوی جریان را نشون بده همونطور که از شکل معلومه در قسمت سمت راست سیم خم شده جریان رو به پایینه پس میدان در مرز بین خم شدگی سیم s است و همچنین مرز بینجهت خم شدگی در سمت چب بازم s است با توجه به سوی انگشتانپس در حالت کلی دو سر A و B به قطب N تبدیل میشن

اگه منظورتون سوال شصته باید بگم من سوالو چک کردم و این یه اشتباه چاپی شده درواقع تو گزینه دو جای F و B برعکس گذاشته شده

بالا