A Amirsolhjoo New Member 1393/11/22 #1 ارسال ها 40 لایک ها 2 امتیاز 0 1393/11/22 #1 اگر لگاریتم aدر مبنایbبرابر5 باشد،..مطلوب است حاصل لگاریتم cبه توان 3 در مبنای رادیکال aتقسیم بر لگاریتم c در مبنای b به توان دو....:-|
اگر لگاریتم aدر مبنایbبرابر5 باشد،..مطلوب است حاصل لگاریتم cبه توان 3 در مبنای رادیکال aتقسیم بر لگاریتم c در مبنای b به توان دو....:-|
D Dadgarnia New Member 1393/11/22 #2 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1393/11/22 #2 پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Amirsolhjoo گفت اگر لگاریتم aدر مبنایbبرابر5 باشد،..مطلوب است حاصل لگاریتم cبه توان 3 در مبنای رادیکال aتقسیم بر لگاریتم c در مبنای b به توان دو....:-| کلیک کنید تا باز شود... منظور شما اينه ؟ لطفا با لاتكس بنويسين تا معلوم باشه!
پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Amirsolhjoo گفت اگر لگاریتم aدر مبنایbبرابر5 باشد،..مطلوب است حاصل لگاریتم cبه توان 3 در مبنای رادیکال aتقسیم بر لگاریتم c در مبنای b به توان دو....:-| کلیک کنید تا باز شود... منظور شما اينه ؟ لطفا با لاتكس بنويسين تا معلوم باشه!
A Amirsolhjoo New Member 1393/11/22 #3 ارسال ها 40 لایک ها 2 امتیاز 0 1393/11/22 #3 پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Dadgarnia گفت منظور شما اينه ؟ لطفا با لاتكس بنويسين تا معلوم باشه! کلیک کنید تا باز شود... اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- Dadgarnia گفت منظور شما اينه ؟ لطفا با لاتكس بنويسين تا معلوم باشه! کلیک کنید تا باز شود... اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم
پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Dadgarnia گفت منظور شما اينه ؟ لطفا با لاتكس بنويسين تا معلوم باشه! کلیک کنید تا باز شود... اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- Dadgarnia گفت منظور شما اينه ؟ لطفا با لاتكس بنويسين تا معلوم باشه! کلیک کنید تا باز شود... اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم
حمید آنالیز Well-Known Member 1394/1/22 #4 ارسال ها 1,351 لایک ها 1,322 امتیاز 113 1394/1/22 #4 پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم zeinab.h گفت کلیک کنید تا باز شود... خانم این چیه؟؟؟ آپلودش کنین!!
sepidfekr New Member 1394/1/28 #5 ارسال ها 711 لایک ها 637 امتیاز 0 1394/1/28 #5 پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Amirsolhjoo گفت اگر لگاریتم aدر مبنایbبرابر5 باشد،..مطلوب است حاصل لگاریتم cبه توان 3 در مبنای رادیکال aتقسیم بر لگاریتم c در مبنای b به توان دو....:-| کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم باید از این استفاده کنید
پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Amirsolhjoo گفت اگر لگاریتم aدر مبنایbبرابر5 باشد،..مطلوب است حاصل لگاریتم cبه توان 3 در مبنای رادیکال aتقسیم بر لگاریتم c در مبنای b به توان دو....:-| کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم باید از این استفاده کنید
M mohsen- h New Member 1394/1/30 #6 ارسال ها 13 لایک ها 5 امتیاز 0 1394/1/30 #6 پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Amirsolhjoo گفت اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم کلیک کنید تا باز شود... اگر این باشه ذهنی حساب کردم شد60ولی اگه حاصل خود لگ به توان باشه می شه 3.12
پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم Amirsolhjoo گفت اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- اره منظورم همینه...ببخشید بلد نبودم بنویسم کلیک کنید تا باز شود... اگر این باشه ذهنی حساب کردم شد60ولی اگه حاصل خود لگ به توان باشه می شه 3.12
D Dadgarnia New Member 1394/1/30 #7 ارسال ها 1,350 لایک ها 1,127 امتیاز 0 1394/1/30 #7 پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم mohsen گفت اگر این باشه ذهنی حساب کردم شد60ولی اگه حاصل خود لگ به توان باشه می شه 3.12 کلیک کنید تا باز شود... واضحه كه جوابتون غلطه چون جواب يه عدد ثابت نيست مثلا اگه قرار بديم حاصل لگاريتم ميشه .
پاسخ : سوال نسبتا سخت از لگاریتم mohsen گفت اگر این باشه ذهنی حساب کردم شد60ولی اگه حاصل خود لگ به توان باشه می شه 3.12 کلیک کنید تا باز شود... واضحه كه جوابتون غلطه چون جواب يه عدد ثابت نيست مثلا اگه قرار بديم حاصل لگاريتم ميشه .