- لایک ها
- 74
سیستم های انتقال قدرت چرخدنده ای رایج ترین نوع انتقال حرکت اند؛ از وسایل ساده تا پیشرفته همه با چرخدنده کار می کنند. رایج ترین نوع این انتقال استفاده از چرخدنده های خورشیدی است؛ شما به سادگی می تونید این چرخدنده ها رو بخرید و با کمی تجربه قبلی، انواع مختلف انتقال قدرت را بسازید. چرخدنده ها بسته به نوع کار شما، سیستم های مختلفی دارند. اگه مایلید این سیستم رو بسازید، من چهار تا سیستمو بهتون معرفی می کنم.(فقط بگم که من اسم علمی شو بلد نیستم و اینا رو تجربی یاد گرفتم بخاطر تعمیر موتور سنگین و کار با جرثقیل) 1. سیستم انتقال قدرت مستقیم: ساده ترینش اینه که دو تا چرخدنده کنار هم رو بهم وصل کنید، اندازه هر کدوم تعداد دور (rpm) و قدرت رو تحت تاثیر قرار میده. من تو اختراع خودم از این نوع استفاده کردم. 2. سیستم انتقال قدرت 90 درجه: این سیستم هم مثله قبلیه ولیکن انتقال قدرت مثله حرفه L می مونه؛ مثله دیفرانسیل ماشین. 3. سیستم انتقال قدرت مارپیچ حلزون: تو این سیستم محرک مثله یه پیچ می مونه که روش دندونه ایه و متحرک هم یه چرخدنده معمولیه، محرک همیشه به موتور وصله و هیچ وقت متحرک نمی تونه محرک رو بچرخونه، این برعکس انتقال قدرت مستقیمه. 4. سیستم انتقال قدرت چرخدنده داخل: اکثر ربات های امدادگر دو تا چرخ لاستیکی برای حرکت دارن که ثابته و دو تای دیگه که متحرکه، توی اون متحرکا چرخدنده کوچکتر که به موتور وصله (محرک) داخل چرخدنده بزرگ تر (متحرک) قرار داره و با چرخش محرک، متحرک میچرخه.(چرخ لاستیکی دور چرخدنده بزرگتره)
آخرین ویرایش توسط مدیر