شخصیت فیزیولوژیست

لایک ها
1,804

اون جایی که نور افتاده : برای هر کسی
میخواستم هر کس نطرشو درباره ی نطر این فیزیولوژیست بگه

farima kh

New Member
لایک ها
25
پاسخ : شخصیت فیزیولوژیست

خوب تا حدودی موافق حرفاشم اصلا تمام این خوصوصیات نیاز برای این که تو این حرفه موفق باشی یک ادم دل نازک هیچ وقت نمیتونه یک فیزیولوژیست خوب بشه
اما جمله اولش یکجوری به دلم نشست!!!

لایک ها
472

من میتونم ی سوال اینجا مطرح کنم؟؟

farima kh

New Member
لایک ها
25

منتظریم استاد؟؟؟

لایک ها
1,804

بلهههههههههههههههههههههههههههه

لایک ها
472

اگه گفتید اولین بار دیابت چه جوری تشخیص داده شد؟

لایک ها
1,804

حتما به دست این آقا
درسته؟
البته حدس میزنیم

farima kh

New Member
لایک ها
25

دیابت در قرن بیست مورد توجه قرار گرفت . - در پاپیروسی از 1552 سال پیش از میلاد مسیح پزشک مصری از بیماری راز آلودی نوشت که با ادرار فراوان همراه است .- اریتبوس پزشک یونانی در سالهای 30 تا 90 قبل از میلاد مسیح می زیسته است پر ادراری و تشنگی را برای این بیماری عنوان کرده بود و نام دیابت را همین پزشک یونانی برای بیماری انتخاب کرد که در زبان یونانی دیابت به معنای گذر کردن یا جریان پیدا کردن است . - جالینوس پزشک سرشناس یونانی بر این باور بود که این بیماری بر اثر اختلال کارکرد کلیه ها پدید می آید . - در آخر قرن 20 این بیماری بدرستی شناخته شد و در سال 1991 توسط فدراسیون بین المللی دیابت و سازمان جهانی بهداشت 14 نوامبر برابر با 23 آبان را به عنوان روز جهانی دیابت به جهانیان معرفی کردند

لایک ها
1,804

ایول به خودم
فریما خانوم دستتون درد نکنه
من حوصلم نکشید search کنم

لایک ها
472

برنارد رو دیابت کار نمیکرد. متنت فریما خوب بود اما جواب سوال من توش نبود. ی نفری که روی سگ کار میکرد را پیدا کن

farima kh

New Member
لایک ها
25

برنارد رو دیابت کار نمیکرد. متنت فریما خوب بود اما جواب سوال من توش نبود. ی نفری که روی سگ کار میکرد را پیدا کن

استاد میشه یکجور دیگه راهنمایی کنید شاید 100 نفر رو سگ کار کرده باشن یا اصلا روی چی سگ؟؟؟

لایک ها
1,804

در سال 1875، کلود برنارد کسی که «گلیکوژن» را به عنوان فرآورده‌ سوخت و ساز گلوکز در کبد معرفی کرد، اساس بیماری دیابت را کشف کرده و ثابت کرد که اختلال در سوخت و ساز گلوکز باعث دیابت می‌شود. اما هنوز تا کشف کامل علت و آسیب شناسی دیابت راه درازی باقی مانده بود. تا اینکه، در سال 1889، اسکار مینورسکی و جوزف ون مرینگ، نشان دادند که اگر لوزالمعده‌ سگی را از بدنش بیرون آورند، علایم بیماری دیابت در سگ ایجاد می‌شود و سگ بدون لوزالمعده بعد از مدتی می‌میرد.
تقریبا از ابتدای قرن بیستم، نظریه بنیادین علت دیابت مطرح شد و آن این بود که بیماران دیابتی دچار کمبود ماده‌ای هستند که لوزالمعده‌ سالم آن را می سازد. گیورگ زولزر، دانشمند آلمانی، در سال 1908 برای نخستین‌بار نشان داد که با تزریق عصاره لوزالمعده می‌توان وارد شدن گلوکز را به ادرار کاهش داد. سپس در سال 1920 فردریک بنتینگ و چارلز بست آزمایش‌های خود را برای پیدا کردن ماده‌ای در عصاره لوزالمعده که قند ادرار سگ دیابتی را کاهش می‌دهد، آغاز کردند. آن‌ها سرانجام توانستند در سال 1921، پروتئینی به نام انسولین را از لوزالمعده به دست آورند که با تزریق آن به کودکی 14 ساله در تورنتوی کانادا، علایم دیابت کودک بهبود یافته و قند داخل ادرار وی از بین رفت. این کشف بزرگ که علت دیابت و راه درمان آن را مشخص کرده بود جایزه نوبل سال 1923 را برای بنتینگ و همکارانش به ارمغان آورد.

لایک ها
472

در سال ۱۶۷۰ میلادی پزشک انگلیسی به نام توماس ویلیس(Thomas Willis) از طریق چشیدن ادرار متوجه شیرین بودن آن شد و واژه ملیتوس را به همین خاطر به نام دیابت افزود

لایک ها
1,804

آقا مال من درسته ؟؟؟؟

لایک ها
472

میتونی حدس بزنی چرا این سوالو پرسیدم؟

لایک ها
1,804

لوزالمعده سگ بیرون آوردن
کار غیر انسانی بوده ؟؟

farima kh

New Member
لایک ها
25
لایک ها
472

قدر علمو بدونیم، راه سختیو پشت سر گذاشته تا به اینجا رسیده پس بیاین ما هم بهش کمک کنیم

بالا