شرایط شرکت در آزمون های مرحله اول المپیاد سال تحصیلی 90-91 و منابع هر آزمون

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : شرایط شرکت در آزمون های مرحله اول المپیاد سال تحصیلی 90-91 و منابع هر آزمون

خود سایت گفته ثبت نام از طریق همون سایت باشگاهه: ثبت نام به شکل اینترنتی بوده و نحوه پرداخت به صورت اینترنتی خواهد بود و از وب گاه معاونت دانش پژوهان صورت خواهد گرفت. [HR][/HR]

math

New Member
لایک ها
1,096
پاسخ : فوری ii " شرایط شرکت در آزمون های مرحله اول المپیاد سال تحصیلی 90-91 و منابع هر آزم

اگه منظورتون اینه که آیا سوالای اولا با بقیه فرق می کنه یا نه, باید بگم نه, چند ساله که امتحان واسه همه یکیه...

راجع به معدل هم, اگه مرحله 2 قبول بشین یکی از چیزایی که واسه ثبت نام تو باشگاه از شما میخوان کارنامه مدرسه هست و اونجا نمره ها چک میشه, پس زیاد نگران این موضوع نباشید.:53:
اگر برای ثبت نام توی باشگاه معدل پایین باشه چی میشه؟

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : شرایط شرکت در آزمون های مرحله اول المپیاد سال تحصیلی 90-91 و منابع هر آزمون

نمی دونم, من تا حالا تجربه نکردم ;) ولی اگه بر فرض کسی معدلش پایین تر از اون کفی بشه که تو پست اول نوشته شده, قانونا نباید ثبت نامش کنن. سعی کنین درسای مدرسه رو هم تا یه حدی داشته باشین که از این بابت هم مشکلی واستون پیش نیاد :3:

لایک ها math

math

New Member
لایک ها
1,096

کف معدل چه قدر است؟:d

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

منظور من از معدل همین چیزایی بود که این بالا نوشته بودن!!!

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]دوم ریاضی فیزیک
سوم ریاضی فیزیک[/TD]
[TD]نمره درس ریاضی(1) داوطلب کمتر از 15 نباشد.
معدل دروس ریاضی (2) و هندسه (1)داوطلب کمتر از 15 نباشد.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اگه منظورمو بد رسوندم شرمنده....

واسه معدل هم خب مثلا معدل 14 خیلی ضایعس.....ولی اگه باشگاه خودش چیزی نگه فکر نکنم به اون کار داشته باشن.

papo

New Member
لایک ها
60

من شنیدم که بچه هایی که مثلا از سال دوم متحول شدن (یعنی معدل درس هاشون از سال دو به بعد خوب شده و بهد اون افتادن به المپ خوندن) مدرسه خودش نمره رو برگشت میرنه :d
یکی از بچه های شیمی ما چند سال پیش این طوری شده بود واسه فیزیکش,دبیر فیزیک برگشت داد نمره شو . خوبش کرد :89:

لایک ها
245

برای ثبت نام خیلی جالبه. وقت محدود برای ثبت نام میدن ، بعدش توی سایت هیییییچ نشانی از ثبت نام به چشم نمیخوره.....:195:
راستی بیاین راجع به این بحث کنیم که آزمون در سطح کتابهای سه سال برگزار میشه.
به نظرتون این کار خوبیه یا نه؟ دلیلتون رو هم لطفا بگین.:d

لایک ها
129

ابچه ها نجوم سلام توی منابع مکانیک سماوی واختر فیزیک(حرفه ای ) وکیهانشناسیو من نمی بینم یا جدی جدی نیست:180:
والا...حالا که گفتین من دارم میبینم!!! مکانیک سماوی نداره!! ولی همون فیزیک مکانیکه!!ولی خوب این طور که من یادمه کوانتوم نداشتیم..داشتیم؟؟ اختر فیزیک هم همین بوده!! ولی کیهان و منم موندم!!! ایشالا مرحله 2 تلافیشو در میارن:21:

hamidnpc

New Member
لایک ها
1

دوستان سلام.
من متوجه نشدم منابع المپیاد کامپیوتر چیه؟
گراف و ... یعنی چی؟
یعنی تو آزمون مطالب تخصصی کامپیوتر میاد یا چیز های دیگه؟
ممنون میشم سریع جواب بدید.

Kathy

New Member
لایک ها
0

سلام

یعنی اوّلا کلّن نمیتونن امتحان بدن؟؟

mahla amini

New Member
لایک ها
89

لطفا بگين ميشه اولا شركت كنن؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

لطفا بگين ميشه اولا شركت كنن؟
هنوز بخشنامه‌ی امسال به مدارس ارسال نشده است، اما تا سال گذشته،‌ شرکت دانش پژوهان سال اول در المپیادها فقط به صورت آزمایشی و بدون اهدای مدال بود.

بالا