شرودینگر زیست شناس

لایک ها
472
همه ما این برنده جایزه نوبل را یک فیزیکدان محض به حساب می آوریم اما میدونین این دانشمند یک کتاب راجع به حیات داره؟ ی تحقیقی راجع به نظرات زیستیش می کنید؟

لایک ها
1,804
پاسخ : شرودینگر زیست شناس

این کتاب ترجمه دو کتاب در یک جلد میباشد.یکی کتاب"حیات چیست؟"اروین شرودینگر- فیزیکدان نامی قرن بیستم ,برنده جایزه نوبل فیزیک 1933و یکی از بنیانگذاران فیزک کوانتوم- که از سخنرانی سال 1943 اودر کالج تثلیث ایرلند گرفته شده و دیگرکتابی با همین نام که به مناسبت 50 ساله شدن کتاب اول "حیات چیست؟"در سال 1996منتشر شد.
در کتاب اول شرودینگر سعی میکند تا رابطه مسائل زیست شناسی مثل وراثت,جهش,تکامل انسان و... را با فیزیک تشریح کند.در واقع باید گفت این کتاب نگاه یک فیزیکدان به زیست شناسی است.
در کتاب دوم که شامل سخنرانیهای مستقلی درهمین باب میباشد,اظهارنظرهای دانشمندانی چون مایکل مورفی(زیست شیمیدان),مانفرد آیگن(بیوفیزیکدان),راجربنروز(فیزیکوریاضیدان,دوست وهمکار استیون هاوکینگ) وچند دانشمند دیگر با تخصصهایی ازجمله ترمودینامیک,دیرین شناسی,زیست شناسی و...در مورد دیدگاه شرودینگر و همچنین در باره مسأله حیات آمده است که البته مدام به کتاب اول شرودینگر ارجاع داده میشود.
در آخر این کتاب خاطراتی از روث براونیتزر(دختر شرودینگر)آمده که این نیز جالب توجه و خواندنیست.
این کتاب به گونه ای با تاریخ علم ,زیست شناسی ,فیزیک زیستی و خود فیزیک ارتباط دارد و برای فهم درست آن به کمی دانش در این زمینه ها نیاز میباشد.
من اینو پیدا کردم
هر کی هر چی پیدا کرد بگه

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
178

فکر میکنم اون کتابش که راجع به حیاته کتاب"حیات چیست؟" باشه که در اون ساختمان ژن رو مورد بررسی قرار داده...درسته؟

لایک ها
472

درسته، اما من توضیح بیشتری میخوام

لایک ها
178

اون ساختمان ژن رو مثل بلور ندونسته بلکه اون رو جامد نا دوره ای بیان کرده....درسته؟

tressa

New Member
لایک ها
128

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این کتاب ترجمه دو کتاب در یک جلد میباشد.یکی کتاب"حیات چیست؟"اروین شرودینگر- فیزیکدان نامی قرن بیستم ,برنده جایزه نوبل فیزیک 1933و یکی از بنیانگذاران فیزک کوانتوم- که از سخنرانی سال 1943 اودر کالج تثلیث ایرلند گرفته شده و دیگرکتابی با همین نام که به مناسبت 50 ساله شدن کتاب اول "حیات چیست؟"در سال 1996منتشر شد.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در کتاب اول شرودینگر سعی میکند تا رابطه مسائل زیست شناسی مثل وراثت,جهش,تکامل انسان و... را با فیزیک تشریح کند.در واقع باید گفت این کتاب نگاه یک فیزیکدان به زیست شناسی است.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در کتاب دوم که شامل سخنرانیهای مستقلی درهمین باب میباشد,اظهارنظرهای دانشمندانی چون مایکل مورفی(زیست شیمیدان),مانفرد آیگن(بیوفیزیکدان),راجربنروز(فیزیکوریاضیدان,دوست وهمکار استیون هاوکینگ) وچند دانشمند دیگر با تخصصهایی ازجمله ترمودینامیک,دیرین شناسی,زیست شناسی و...در مورد دیدگاه شرودینگر و همچنین در باره مسأله حیات آمده است که البته مدام به کتاب اول شرودینگر ارجاع داده میشود.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در آخر این کتاب خاطراتی از روث براونیتزر(دختر شرودینگر)آمده که این نیز جالب توجه و خواندنیست.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]این کتاب به گونه ای با تاریخ علم ,زیست شناسی ,فیزیک زیستی و خود فیزیک ارتباط دارد و برای فهم درست آن به کمی دانش در این زمینه ها نیاز میباشد

منبع : وبلاگ قاصدک اواره
[/FONT]

آخرین ویرایش توسط مدیر

tressa

New Member
لایک ها
128

چرا پستی که نوشتم دیده نمیشه؟

لایک ها
178

پستی که آقای ناصری نوشته ام نیومد...چرا؟:d

لایک ها
1,804

اینجا چه خبره ؟؟؟!!!!!
ارسالا چرا دیده نمیشننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ؟؟!!

لایک ها
178

پس چرا برای من دیده شدن؟.....:d

لایک ها
1,804

من مال خودم و tressa را رو میگم ...

farima kh

New Member
لایک ها
25

از نظر علم زیست‌شناسی امروز اختلاف بین بلورها (که فاقد حیات محسوب میشوند) و مولکولهای زنده فقط در حفظ اشکالات وعیوب و انتقال أن به نسل بعدی است. مولکول زنده (که رکن اساسی کل حیات، شناخته شده است) با گرفتن اتم‌ها و یا مولکول‌هایی از محیط (مصرف و غذا) طرح خاصی را ایجاد می‌کند (تولید مثل) واگر به دلایل محیطی تغییری در طرح ایجاد کردد آن تغییر و نقص را در طرح‌های بعدی حفظ می‌کند ( انتقال تغییر) . در حالی که بلورها نیز با اخذ اتمها از محیط (غذا) طرح خاصی را ایجاد میکنند (تولید مثل) واگر به دلایل محیطی تغییری در طرح ایجاد گردد أن تغییر و نقص را در طرح‌های بعدی ندیده میگیرد و به نسل بعدی منتقل نمیکندحیات چیست ؟ آنچه در ظاهر به نظر میرسد میل شدید به بقا و حفظ و تولید نقایص است. تلاشی وقفه ناپذیر بر ایجاد طرح‌های جدید است . آیا تصادفی است؟ ظاهرا" خیر چون بهترین طرح‌ها را انتخاب می‌کند (انتخاب اصلح). این نیروی عظیم در کجاست ؟چگونه ایجاد میشود؟ چگونه بقا مییابد؟ چرا وجود دارد؟ ظاهرا" این نیرو در داخل ماده است و شاید نیز در طرح تولید شده باشد. یعنی طرح اولیه بهر طریق ایجاد می‌شود و سپس همان طرح میل به بقا و تکامل دارد لذا تغییر یافته و پیچیده میگردد. واین سرآغاز راه است. سرآغاز تولید و ایجاد نیرویی عظیم و پرقدرت که قدرت و عظمت آن ناشی از دانش و شعور بالای آن است. چون همانگونه که میدانیم حیات خود بوجود آورنده و مصرف کننده دانش و آگاهی است. پس با این تفسیر هرکجا پیجیدگی است حیات آنجاست و از بین نمیرود و سعی در حفظ و بقای خود دارد. بله نیروی حیات با استفاده از ابزارهای طرح، تولید، کار و مرگ به بقای ابدی خود و گسترش آگاهی خویش در مرزهای بیکران پیجیدگی عالم ادامه میدهد. و ظاهرا" چون پیچیدگی خود مولود حیات است و خود نفس حیات است، بس در جهت بقای ابدی خوددر تلاش است

بالا