شرکت در المپیاد شیمی و راهنمایی از دوستان عزیز

.Saeed

New Member
لایک ها
9
سلام دوستان
من امسال میرم کلاس دوم دبیرستان و از مهر ماه سال گذشته مطالعه برای المپیاد شیمی رو آغاز کردم البته چون معلمی که برامون توی مدرسه گذاشتند خیلی معلم خوبی نبود من تا قبل از تابستان امسال خیلی اهمیتی به المپاد ندادم و بیشتر روی درس های مدرسه وقت می گذاشتم ولی از اول تابستان دیگه در کلاس های مدرسه شرکت نکردم و چون مادرم هم دکترای شیمی داره تصمیم گرفتم که خودم بخونم و از مادرم کمک بگیرم.و از اول تابستان هر وقت وقت داشتم شیمی خوندم و تقریبا تا فصل 8 مورتیمر رو خوندم ولی هنوز همه ی مسائل هاش رو حل نکردم.می خواستم از دوستان با تجربه تر بخوام که بگن از این به بعد چی کار کنم که بتونم در المپیاد موفق باشم و بعد از تموم شدن جلد 1 مورتیمر چه کتاب هایی رو بخونم و یا چه مسائلی رو حل کنم.البته یه مشکلی که وجود داره این هست که طبق اعلامی که کردند که سال 93 می خوان کنکور رو حذف کنند که دقیقا میشه سالی که من کنکور دارم و اگر بخوان این کار رو بکنند باید امتحانات سال دوم دبیرستان رو هم نهایی کنند و به همین دلیل خود شرکت در المپیاد ریسک خیلی بزرگی میشه.از نظر شما بهترین کار در این زمینه چی هست؟
آیا سال دوم دبیرستان هم می شه در المپیاد شیمی شرکت کرد یا فقط سال سوم دبیرستان میشه؟

دوستانی که با تجربه تر هستند لطفا راهنمایی کنند
با تشکر

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : شرکت در المپیاد شیمی و راهنمایی از دوستان عزیز

سلام دوست من،به تالارهای المپیادی خوش آمدید
2 نکته را فراموش کردید:
1- قبل از ارسال مطلب، از جستجوی سایت استفاده کنید. این موضوع چندین بار در تالارها مطرح شده است.
2- موضوع خود را در جای مناسب مطرح کنید. "سوالات عمومی" مربوط به سوالات علمی است. بهتر بود از جامعه مجازی المپیادهای استفاده میکردید (انتقال داده شد.)

موفق و پیروز باشی

.Saeed

New Member
لایک ها
9

سلام استاد عزیز
من چون در این انجمن تازه وارد هستم دقیقا نمی دونستم روش ایجاد تاپیک چی هست.ولی از به بعد حتما این نکات رو رعایت می کنم فقط اگر امکان داره بگید چه چیزی رو سرچ کنم که بتونم جواب سوالاتم رو پیدا کنم.
با تشکر

nima94

New Member
لایک ها
296

سلام! یه نکته رو اول بگم زیاد به حرف اینا نمیشه اطمینان کرد و بعید که کنکور حذف بشه و بر فرض که امتحانات نهایی بشه با برنامه ریزی خوب خیلی آسیبی به امتحان نهاییت نمیزنه برای مرحله اول و دوم جلد اول مورتیمر به طور کاملو جلد دوم فصل های مربوط به اسید وباز وشیمی توصیفی کفایت میکنه وبا توجه به وقت خوبی که داری باید روی مطالب دوره وقت بذاری البته در کنار مورتیمر هم کتاب های موضوعی انتشارات فاطمی هم کمک خیلی خوبی میکنه برای شیمی آلی هم اول کتاب های انشارات فاطمی کمک خیلی خوبی میکنه همینطور کتاب شیمی الی بهنام(انتشارات خوشخوان) اما همه ی اینها بدون حل تعداد بسیار زیادی سوال بی فایده خواهد بود سال دوم دبیرستانی ها میتونند به طور آزمایشی شرکت کنند ولی به طور رسمی سال سومی ها میتونند شرکت کنند و به دوره 40نفره برند البته این قانون ها هر سال تغییر میکنه اطلاعات دقیق تر در مورد منابع رو میتونید از راهبر های سایت بگیرید موفق باشید

.Saeed

New Member
لایک ها
9

من احتمالا تا چند روز دیگه می خوام برم تهران احتمالا یه سری کتاب ها رو اونجا می خرم چون شاید اینجا راحت گیر نیاد
طبق گفته ی دوستان من کتاب های موضوعی انتشارات فاطمی رو بخرم.
برای مرحله ی اول و دوم چه کتاب هایی برای شیمی آلی بهتره بخونم؟
کتاب شیمی آلی بهنام برای مرحله ی اول و دوم هست؟
و برای دوره چه کتاب هایی لازم هست؟

chimica

New Member
لایک ها
256

یه سوال...
من معلم اولم خیلی بدردنمیخورد...تقریبا هیچی از شیمی 1 یادم نیست و بلد نیستم...بجز اونایی که تو شیمی 2 هم اومده بود...
حالا میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که از شیمی 1 چه تعداد تست تو مرحله های 1 و 2 میاد و اینکه کدوم مباحث رو باید بلد باشیم
ممنون

mahallehm

New Member
لایک ها
487

یه سوال...
من معلم اولم خیلی بدردنمیخورد...تقریبا هیچی از شیمی 1 یادم نیست و بلد نیستم...بجز اونایی که تو شیمی 2 هم اومده بود...
حالا میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که از شیمی 1 چه تعداد تست تو مرحله های 1 و 2 میاد و اینکه کدوم مباحث رو باید بلد باشیم
ممنون
نگران اول نباشید. کلا یه در فقط روخوانی کنین حله!! امسال ۱۰٪ سوالا تو مرحله ۱

بالا