شيمي آلي

milad_h

New Member
لایک ها
2
با سلام:

سوالات شیمی 2 بخش 5:

سوال35:آقای خلینا فکر کنم گزینه 3 درست باشه گفته آلکان.گزینه داده شده توسط شما4.

سوال42:این سوال فکر کنم گزینه 1 هم درست باشه اگه اشتباه میکنم لطفا توضیح دهید. گزینه داده شده توسط شما3.

سوال 55:فکر کنم این سوال جوابش گزینه 2 باشد. گزینه داده شده توسط شما4.

سوال 60:این سوال غلط است.همه گزینه ها باید اتیل را اول بیاورد و این کار فقط در گزینه 4 صورت گرفته که شاخه اصلی این نیست. گزینه داده شده توسط شما3.

آقای خلینا المپیاد در پیشه و وقت کم من بلد نیستم سوالات و از Adobe reader کپی کنم اگه بخوام بنویسم که خیلی وقتمو میگیره واسه همین خوده سوالات رو ننوشتم.ممنون میشم با وجود تنبلی که من به خرج دادم بازم کمکم کنید.

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
[align=justify:2924e984b3]با سلام خدمت شما دوست عزيز، پاسخ سوالات شما:

- سوال 35 گزينه‌ي 3 صحيح است و اشتباه چاپي بوده :wink:

- سوال 42:
تمام گزينه‌ها درست هستندولي كامل‌ترين گزينه‌اي كه به گروه فنولي (حلقه‌ي بنزن) هم اشاره كرده است گزينه‌ي 3 مي‌باشد.

- سوال 55:
3 ايزومر از جابجايي پيوند دوگانه
يك ايزومر هم وقتي كه زنجيره‌ي اصلي داراي 4 كربن باشد، پيوند اول دوگانه باشد و روي كربن دوم يك گروه اتيل نشسته باشد.

- سوال 60:
از آنجايي كه نوشتن نام‌هاي مواد آلي در چند سال اخير تغييرات زيادي داشته است، در اينگونه شوالات زياد هم مته به خشخاش نگذاريد :wink: و تا مولكولي را كه بيشترين نكات درست را دارد پيدا كرديد همان را انتخاب كنيد. البته اين نكته فقط براي مرحله‌ي اول و دوم است و در دوره‌هاي تابستاني با قواعد جديد آيوپاك آشنا مي‌شويد.
در گزينه‌هاي 1و 2 و 4 زنجير اصلي نادرست انتخاب شده و منظور سوال هم همين انتخاب زنجير اصلي بوده است.

موفق و پيروز باشيد : خلينا
:idea: [/align:2924e984b3]

saharnaz

New Member
لایک ها
0
سوال 42:چه تعدادازايزومرهاي ساختاري C6H12درواكنش باHBR تنها امكان توليد يك محصول دارد؟
توي جوابا اومده فقط 2تا يعني2و3 دي متيل-2بوتن و 3-هگزن
ميخواستم بپرسم توي اين واكنش از قاعده ماركونيكف تبعيت ميشه يا نه؟
واينكه اگه تبعيت كنه ميتونيم ساختار 3متيل 2-پنتن رو هم بگيم و 2اتيل 1-بوتن كه با افزايش برم به كربني از پيوند دوگانه كه هيدروژن كمتري داره يه محصول ميده.

milad_2oo8

New Member
لایک ها
0
سلام خوبين؟در مورد اين سوال درسته كه هيدروژن به كربني ميچسبه كه تعداد بيشتري هيدروژن داره ولي نه همه هيدروژن ها بلكه فقط ميتونيم بگيم كه محصول عمده اين بوده نه تمام محصول...و چون اين سوال تنها يك محصول مد نظر دارد(بصورت مطلق)پس بايد ايزومرهايي رو رسم كنيم كه متقارن هستند حول پيوند دوگانه.

saharnaz

New Member
لایک ها
0
سلام خيلي ممنون يعني هميشه اينجوريه ديگه؟ هميشه بايد متقارنارو در نظر بگيريم؟

بالا