وضعیت
موضوع بسته شده است.

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : شیش تا سوال از شیمی یک

گوجه یک آنتی اکسیدان قویه و وقتی با اوزون برخورد میکنه سریعا یکی از اکسیژن ها ش رو احیا میکنه ودر واقع خودش اکسید میشه.البته من از بچه های زیست نیستم!!!
یعنی میوه هایی نیستن که انتی اکسیدان قوی تری باشن؟
گوجه قویترینه؟
ممنون..........

javad.a

New Member
لایک ها
92

یعنی میوه هایی نیستن که انتی اکسیدان قوی تری باشن؟
گوجه قویترینه؟
ممنون..........
تا جایی که من میدونم گوجه از بیشترشون قویتره.

javad.a

New Member
لایک ها
92

کربن 6 تا دگرشکل داره :دوده گرافیت الماس فولرن باکی بال و نانوتیوب
البته اگه درست یادم مونده باشه فولرن همون باکی باله مگه اینکه جدیدا تفکیک شده باشن!!!:4:

Moonlight

New Member
لایک ها
533

البته اگه درست یادم مونده باشه فولرن همون باکی باله مگه اینکه جدیدا تفکیک شده باشن!!!:4:
نه تفاوتشون جدیدن کشف نشده ! ولی تو کتاب شیمی دو تو یه بیشتر بدانید نوشته باکی بال و فولرن یکی هستن در حالی که فرق دارن ! فولرن اوناع کروی و بیضوی و استوانه ای داری ولی باکی بال ها مثه توپن و فرمول هردوتاشون c60 . من یه جا خوندم که باکی بال و نانو تیوب از انواع فولرن ها هستن ولی اونارو یه دسته جدا در نظر میگیریم .

SHAHROKHY

New Member
لایک ها
32

در مورد اينكه نكات رو بنويسي به نظر من بهتره تو چند تا كاغذ كوچك بنوييسي بعد تو هر جايي كه وقت آزاد داشتي آن هارا به صورت نكته وار بخوني.
اما دليل بالا تر بودن نقطه جوش اينه كه وقتي يك هيدرو كربن راست زنجيره سطح كل (يه جورايي سطح جانبي) آن بزرگنره پس سطح تماس آن بامولكول هاي مجاور بيشتره پس نيروي بين مولكولي قوي تره پس نقطه جوش بالا تره.آما در حالتي كه شاخه فرعي داره بيشتر كروي ميشه و سطح تماس آن با مولكول هاي مجاور كم مي شه.

لایک ها
13

وااااااااااااااااااااااااااااای.چقد درس شما ها تو شیمی جلواِ .ما تا سر اکسیژن خوندیم .
واقعا معلم ما خیلی کند درس میده:229:.

در مورد سوال آخرتم اگه یه روز فهمیدی به منم بگو....​

لایک ها
2,386
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا