P Persian_knight New Member 1391/8/1 #1 ارسال ها 165 لایک ها 116 امتیاز 0 1391/8/1 #1 امروز دوتا اولی دیدم داشتن با هم حرف می زدن یکیشون میگفت ((شیمی که اصلا هیچی نداره بابا)) میخواستم برم بهشون بگم میدونین ((اوربیتال)) چیه ؟؟؟؟ هیچی دیگه کظم غیظ کردم ...
امروز دوتا اولی دیدم داشتن با هم حرف می زدن یکیشون میگفت ((شیمی که اصلا هیچی نداره بابا)) میخواستم برم بهشون بگم میدونین ((اوربیتال)) چیه ؟؟؟؟ هیچی دیگه کظم غیظ کردم ...
amir_j New Member 1391/8/1 #2 ارسال ها 236 لایک ها 235 امتیاز 0 1391/8/1 #2 پاسخ : شیمی اول مباحث اوربیتال مربوط به شیمی سال دوم هستش ! شیمی اول هیچی نداره یعنی کشکه رسمیتی ! اصلا مطلب نداره واسه خوندن از زباله و اینا بگیر برس به جنگل و فضای سبز !
پاسخ : شیمی اول مباحث اوربیتال مربوط به شیمی سال دوم هستش ! شیمی اول هیچی نداره یعنی کشکه رسمیتی ! اصلا مطلب نداره واسه خوندن از زباله و اینا بگیر برس به جنگل و فضای سبز !
mehrafshan Well-Known Member 1391/8/1 #3 ارسال ها 652 لایک ها 568 امتیاز 93 1391/8/1 #3 پاسخ : شیمی اول Persian_knight گفت امروز دوتا اولی دیدم داشتن با هم حرف می زدن یکیشون میگفت ((شیمی که اصلا هیچی نداره بابا)) میخواستم برم بهشون بگم میدونین ((اوربیتال)) چیه ؟؟؟؟ هیچی دیگه کظم غیظ کردم ... کلیک کنید تا باز شود... دوست من، این سایت، سایت المپیادهای علمیه و قراره تاپیک های مفیدی در زمینه های مختلف علمی باز کنیم و روی مباحث مختلف بحث و بررسی کنیم... نه اینکه خاطراته روزانه ی خودمون رو در قالب تاپیک در اختیار دیگران بذاریم.. تاپیک بسته شد..
پاسخ : شیمی اول Persian_knight گفت امروز دوتا اولی دیدم داشتن با هم حرف می زدن یکیشون میگفت ((شیمی که اصلا هیچی نداره بابا)) میخواستم برم بهشون بگم میدونین ((اوربیتال)) چیه ؟؟؟؟ هیچی دیگه کظم غیظ کردم ... کلیک کنید تا باز شود... دوست من، این سایت، سایت المپیادهای علمیه و قراره تاپیک های مفیدی در زمینه های مختلف علمی باز کنیم و روی مباحث مختلف بحث و بررسی کنیم... نه اینکه خاطراته روزانه ی خودمون رو در قالب تاپیک در اختیار دیگران بذاریم.. تاپیک بسته شد..