پاسخ : شیمی پیش و مرحله یک .....
اره رزمندگان چاپ میشه کتاب گنجینه ی المپیاد شیمی برای دانش اموزان المپیاد علمی ، پس برگزیده رو بگیرم ؟؟؟ 2000 چی میگن سوالاش مثه م 1؟؟؟؟ برگزیده خیلی سخت نیست سوالاش ؟؟؟؟
که اینطور.....، نمیدونستم هنوز چاپ میشه، تعریفشو شنیدم ولی خودم گیرم نیومد، باور کن خود نویسنده هاش نمیدونن که هنوز هستش،
ببین عزیزم، سبک سوالا پارسال خیلی عوض شد، اصلا یه جورایی المپیادی نبود به جز یه ۱۰ تا سوال....،فکر کن عکس ارلن مایرو گذاشته بود پرسیده بود این چیه؟؟؟
ممکنه امسال سوالا قشنگ تر و تمیز تر باشن...البته ان شاالله
درضمن با این همه تغییرات هرساله نمیتونیم بگیم که یه کتاب شبیه آزمونه، دراین صورت هرکی میزدش که ۱۰۰ میشد...
به نظر من اگه میخوای سوال شبیه آزمون حل کنی قطعا باید سوالای مرحله ۱ از دوره ۱۴ تا ۲۵ رو حل کنی، کتاب دیگه ای نمیتونه شبیه سازی کنه به جز خووووددد آزموووننن مرحله۱....شده ۲ بار حلشون کن، دوره ۲۱ و ۲۲ و ۲۳ و ۲۴ رو سه بار....
پس باید چی کار کنیم؟
باید یاد بگیریم چه طور فکر کنیم که سر آزمون هر مدل سوالی دیدیم جا نخوریم.... یه کتاب میخوایم که سوالای مختصر و همه مدلی داشته باشه،
۲۰۰۰ اسمش روشه ۲۰۰۰ تا مسئله داره که شنیدم غلطاشم کم نیست. ولی مسائل برگزیده کمتر از ۱۰۰۰ تا سواله و اشتباهات پاسخ نامه ش در حد ممیز و صفر و ایناست. من غلط علمی ندیدم....
من فکر میکنم اگه یه دانش آموز این کتابو خوب بجوه و تمام پاسخ تشریحیشو بخونه همه مدل سوالی رو حل کرده، و چهارچوب دیگه ای برای مرحله ۱ پیدا نمیکنه.
شاید سوالاش سخت باشه مخصوصا استو هاش ولی می ارزه که فکرت پخته بشه،خوبیش اینه که عین کتاب کنکور نیومده از یه مدل سوال ۱۰ تا سوال بیاره به جاش ۱۰ مدل متفاوت با ۱۰ روش حل اورده.
آلی هاش آسونن، ولی تو فاطمی قبلا حل کردی. مثل اون موقع خودمی الان. بازم حلشون کن.
تمامش که کردی، که به نظرم خیلی زود جمع میشه ، میتونی گنجینه هم بخونی. میرسی نگران نباش، من مسائل رو یه هفته آخر زدم و تمام شد. تو هنوز ۲ ماه وقت داری،
حالا امتحاناتو کم کنیم میشه یه ماه، یه ماه سی روزه، ۷۲۰ ساعت و ۴۳۲۰۰ دقیقه.... اوووووهههه خیلیه، نگران نشو اصلا نشو....
قبولی اصلا سخت نیست الان واست.به تلاشت ادامه بده.
موفق باشی.:3:
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
یه نکته ای که حیفم اومد نگم اینه که کلا یه کتابی که موضوعیه مثل این کتابو نباید مثل کتاب تست از اول شروع کنی ، باید هر روز مثلا از هر مبحث ۲۰ تا بزنی، این شکلی خیلی بهتره،
مثلا ۲۰ تا استو ۲۰ تا ترمو ۲۰ تا ساختار اتم و .....