*صندلی داغ*

وضعیت
موضوع بسته شده است.

best student

New Member
لایک ها
72
دوستان سلام...
تو این تاپیک تصمیم داریم یه صندلی داغ توپ راه بندازیم!
مهمونای این صندلی داغمون رو هم قراره از بین مدال داران وافراد موفق در زمینه های مختلف علمی انتخاب کنیم.
منتها قبل از شروع تاپیک بهتره چندتانکته رو متذکرشم!
یک اینکه: از دوستان عزیزی که تمایل دارندبه عنوان مهمان صندلی داغ تواین تاپیک شرکت کنند تقاضا میشه که از طریق پیام خصوصی اطلاع بدهندضمن اینکه خود بنده هم از دوستانی ازاینجا که ازمدال داران وافراد موفقمون محسوب میشن برای شرکت تو این برنامه دعوت میکنم.
دو اینکه:زمان هر صندلی داغ توسط شخص مهمان اتنخاب میشه وکسی هم حق اعتراض نداره/چه کنیم دیگرماقوانینمان خشک است/
سوم اینکه:طرح سوال برای عموم آزاد بوده وطراحان سوال هم موظف اند که اکیدا ازپرسیدن سوالات تکراری وبی ربط خودداری کنن اینو هم بگم که مهمانان ما این اختیار روهم دارند که به هرسوالی که خودشون دلشون میخواد جواب بدن.
ضمنا اگه از دوستان عزیز هم کسی سوالی در رابطه با برگزاری صندلی داغ داشت میتونه که ازطریق پیام خصوصی یا پیام بازدیدکنندگان ازخودبنده بپرسه اینجوری دیگه فضای تاپیک هم فقط وفقط محدود میشه یه پرسش وپاسخ بین مهمان واعضای محترم!
خب دیگه مث اینکه دیگه نکته ای نمونده میریم که به امیدخدا صندلی داغمون رو راه بندازیم.

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253
پاسخ : *صندلی داغ*

به نام خداوند دانا و توانا

سلام بر همگی

ویرایش:

بعضی از دوستان شاید بگویند که این تاپیک تکراری است((من هم در پایین لینک تاپیکی که مشابه هست رو آوردم))

خواستم بگویم که چون این تاپیک می خواهد برای آشناییت با شخصیت های گوناگون علمی باشد و صرفا برای انتقاد و پیشنهاد نیست((مثل لینک قرار گرفته در پایین))

برای همین از دوستان عزیز و ناظمان محترم تقاضا دارم اگر در ماندن این تاپیک اتفاق نظر دارند شروع رسمی این تاپیک را قبول کنند و اگر که نظری متفاوت

دارند بنا به صلاح دید خودشون در جهتی که فکر می کنند بهتر هست اقدام نمایند(( اگر که می خواهند دلیلشون رو اعلام کنند لطفا به یکی از ناظم ها پیغام خصوصی

بدهند))

با تشکر

http://www.irysc.com/forum/t10092/

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
3,082
پاسخ : *صندلی داغ*

من این صندلی داغ رو به آقای خلینا گفتم ایشون مواقت نکردن و گفتن بی ارزشه ..... بسته شد تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا