shabnam 3

New Member
لایک ها
710
پاسخ : ضایعگی در حد لالیگا.....

پارسال امتحان حسابان داشتیم من شب قبلش تا در وقت داشتم درس میخوندم.
زنگ اول شیمی داشتیم.دبیرمون یه مسئله استوکیومتری داد حل کردم گفت بیا جوابشو برا بچه ها بنویس
رفتم از روی میز معلم ماژیک بردارم لیز خورد افتاد رو زمین،خم شدم که برش دارم باسر رفتم توی میز....کل کلاس غش کردن از خنده
خودمم خندم گرفته بود.رفتم پا تخته بنویسم هنوز داشتم میخندیدم.عقب عقب رفتم نزدیک بود از پشت بیفتم توسطل....اصلا یه وضعی
خیلی آبروریزی بود

لایک ها
303

عاقا من کلاس شیمی داشتم .... از اونجایی ک انسان بسیار شلخته ای بودم و هستم(مامانم همیشه میگ مریضی هات هم مثل ادم نیس،من تاحالا ندیدم کسی وسواس باشه ولی انقد شلخته) خلاصه حسش نبود برم تو کیفامو بگردم ک جزومو پیدا کنم،ب دوستم مسیج دادم فاطمه یادته من اون سری کدوم کیفمو آورده بودم؟(بعله ی همچین بچه بافکریم) ک جوابی ازش نگرفتم،خلاصه شروع کردم ب صدا کردن جزوم، هی میگفتم جزوه فصل چهار کجایی؟ جزوه فصل چهار.... جزوه فصل چهار بیا بیرون....اگ نیای میخورمت...(ینی خلاقیت درحد لالیگا) هیچی دیگ مامانم اومد تو اتاق و گف خدایا این چ بچه ای بود ب من دادی،آخه درسم نمیخونه بگیم بخاطر درسه،از همون اول خل و چل بود.... و طی یک عملیات انتهاری از پشت آینم جزومو در آورد و اون موقع بود ک من ب خودم گفتم دختر تلاشت رو برای پیدا کردن پدر و مادر واقعیت ادامه بده خخخخخ

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

اين تاپيكُ ديدم گفتم يه خاطره اي از اينجانب نقل كنيم محض شادي روح ..:4:
يكي از عادت هام (حالا خوب يا بدشو نمي دونم ولي كاريه ..:4:) اينكه وقتي مي خوام فكر كنم به يه جا خيره شم..حالا اونجا مي تونه مردمك چشم ملت باشه ..:4:
يه بار رفته بوديم كتاب فروشي .. منم ذهنم عجيب درگير حل يه مسئله رياضي بود(اصلن انيشتيني رو داري ؟ :4:) اصلن خودم متوجه نشده بودما همين طوري خيره شده بودم به چشم يه بنده خدايي.. حالا من داشتم تو ذهنم يه مسئله حل مي كردم (نخند جدي مي گم ! :4:) ..نگو طرف اشنا دراومده بود :21:
همينجوري زول زده بودم ، اصلن متوجه نشدم داره مياد سمتم ..:4: فقط حس كردم اين مردمكه داره هي نزديك تر مي شه ولي به فكرم نرسيد داره مياد سمتم :4: همينجور غرق حل مسئله بودم يهو به خودم اومدم ديدم قشنگ جلوي من وايستاده اونم داره منو نگاه مي كنه..هول شدم يهو يه جيــــــغ خيلي خيلي خفيف كشيدم (خفيفااا..:4:) بد كل ملت اومدن ببينن چي شده..حالا اون بنده خدا مرده بود از خنده نمي دونست الان بايد عذر خواهي كنه يا زمينو گاز بگيره..:4:

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

همیشه سرویس مدرسه دقیقا مماس با جدول مارو پیاده میکنه
طبق معمول من کتاب به دست در حالی که چیزی رو نمبینم به جز کتابم پامو میزارم رو جدول و میرم تو مدرسه
از شانسم یه دفعه که غرق شیمی بود
مینی بوس با فاصله ی نیم متری با جدول وایستاده بود
چشمتون روز بد نبینه
اولین قدمو که برداشتم تا روی جدول بزارم یهو پام متوجه شد که جدول نیست....
این پا وسط هوا خالی کرو تا به زمین رسید بدجور پیچید
اون پا هم وسط راه نصفه خم شد و از زرد پی زیر زانو محکم و عمود به لبه ی جدول خورد

وای خدا
وقتی یادم میاد دردم میگیره
اینقد داغون شدم کهرفیقام منو کشوندن تا مدرسه
تا نیم ساعت پام بی حس بود
فکر کنم نورون ها از بس دپولاریزه شده بودن تعجب کردن

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

والا من و همگی به اندازه کافی واسمون این اتفاقا ت افتاده اما یه دوست دارم که اصن خدای ضایع شدنه!
از انواع سوتی دریغ نکرده!:4:
یه بار اومد 8 بیت شعر بخونه،اینقد سوتی داد که دبیرمون هم با همهی کنترلش دیگه داشت ریسه میرفت از خنده!:4:
حالا در دفعات بعدی بازم میگم!
یه دفعه دیگه هم از یکی کتک خورده بود،یعنی طوری که با پارو از رو زمین جمعش کردن بعد میاد بالا بهم میگه حال کردی چطور زدمش!:4::24:

sara15

New Member
لایک ها
31

منم وقتی اول ابتدایی میخوندم مثلا میخواستم خودمو به دوستام نشون بدمو بگم چقدر تیزم
یه دفعه با کله رفتم زمین.عاغا جوری ضایع شده بودم که اگه دنیارم بهم میدادن دیگه راضی نمیشدم برم همون مدرسه
حالا چشتون روز بد نبینه.من رو آسفالت حیاط مدرسه 5 تا ملق زدم و آخرش دیدم واااااااااااااای حالا خر بیار و باقالی بار کن.دماغمو که نگو.یک خونی ازش می اومد هنوز که هنوزه استخونش بازم درد میکنه.شلوارم پاره شد.قیافم و لباسام یجوری شده بود که حتی سر و وضع فالگیرای سر چهار راهم از من بهتر بود.حالا اونو ولش.اومدم خونه میگم الان همه قربون صدقم میرن.دیدم همه رفتن رو فاز خنده.بیچاره من

حالا یه بارم سال قبل بود.برف باریده بود شدیدا.عاغا ما اومدیم از رو پله های حیاط مدرسمون بیایم پایین که یهو دوستم برگشت داد زد سارا کجایی.منم از زیر داد زدم.مگه کوری؟مگه کری؟صدامو نمیشنوی.حالا دوستم عوض اینکه کمکم کنه از رو زمین پاشم از خنده غش کرده بود.منم که نقش بر زمین شده بودم.حیوونکی دلم واسه خودم میسوزه.خخخخ
ولی خب تقصیر خودمم هست دیگه.خیلی شلوغم.یعنی معلمامون تو کلاس به من یه منفی ندن من راضی نمیشم(به خاطر شلوغیام)حالا از روام نمیرما.یک منفی نه یکی دوتاd:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

خب داستان بعدی ماله خودمه!:4:
راستش داشتم به یکی اس ام اس میدادم بعد اومدم کلاس بذارم و بگم I don't forget you بعد همون لحظه داشتم آهنگ زیبای don't you remember از adele رو گوش می کردم و اشتباها اینگونه شد که نوشتم به اون بیچاره I don't remember you و اونم در جواب اینگونه گشت:217::43:! :4:

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام به همه(حتی شما دوست عزیز!)

راهنمایی یه مدیر داشتیم خیلی تند حرف میزد خیلی...
یه روز گفت سامان بیا بشین خودم میرسونمت،منم سوار شدم.
تو ماشین خیلی حرف میزد منم 80 درصدشو نمی فهمیدم و با توجه به حالت چهره و عوامل بسیار دیگری حدث میزدم ببینم چی میگه!
دیدم زشته یه ساعته حرف میزنه من هیچی نمیگم،گفتم:آره آقا،همین طوریه!!
یهو گفت:چی همین طوریه؟؟
و من :60:

لایک ها
2,256

ما بچه بودیم 4 سالمون بود عشق آسانسور!!!!
یه مرکز تجاری بود آسانسور داشت در حد لالیگا!!!
بعد ما کارمون این بود روزی 2 3 ساعت از این بالا پایین میرفتیم!:4:
بعد یه بار بالاترین طبقه رو زدم رسیدم در باز شد دقیقا جلوم اتاق سرایدار که یه پیرمردی هم بود باز شد!
بنده خدا داشت تخم مرغ میخورد!
گفت پسرم اینجا چیکار میکنی؟!
هنگ کردم گفتم هیچی به خدا تشنم بود اومدم آب بخورم!!!!!!!!:4:بعد سریع برگشتم پایین دیگه هم اونجا نرفتم!:4:
یادتون باشه تشنتون شد برین یه مرکز تجاری آخرین طبقش که حدودا 20 30 طبقه اس آب خیرات میکنن:21::21::21::21::21::21::21:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

همین چند وقت پیش غرق در رویا بودم بعد مهمون داشتیم دختر عموم داشت ازم خدافظی میکرد...تو فاز خودم بودم اون گفت آرمین جان خدانگهدار...من یهو گفتم سلام خوبی چه خبر؟
همه یواشکی اینجوری شدن:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

pegahmm

New Member
لایک ها
375

ماهم كه كلا ازين سوتى ها زياد ميديم!!في المثل به شخص شخيص اينجانب خداي سوتى لقب دادند!!ولى ابن خاطره ايكه ميخوام تعريف كنم مربوط به يكى از دوستان گراميمه...
يه بار من و دوتا از دوستام رفته بوديم اتاق سايت موقع زنگ نماز،اين اتاقه هم دقيقا روبروى نمازخونس ينى ما نمازگزاران گرامي رو ميديديم!!بعد كه كارمون تموم شد اومديم بيرون همينجورى داشتيم حرف ميزديم من و يكى از اون دونفر!بعد اون نفر باقي مونده داشت به ديوار نگا ميكرد بعدش به من و اون دوستم گف:"من انقدر ازينايي كه اينجورى از رو اين ديوار راه ميرن ميرن رو سقف بعد برميگردن پايين خوشم مياد!!"(منظورش كارايي مث كاراى بدل كارا بود!)بعد من و اون يكى دوستم خنديديم بهش گفتيم خوب برو يادبگير!و به صحبتمون ادامه داديم!!خلاصه ما داشتيم همينجورى ميخرفيديم كه يه دفه ديديم اون يكى دوستم يه جورى واستاده كه انگار ميخاد بپره بالا!!آغا چشتون روز بد نبينه ما اومديم دهنمونو وا كنيم يهو اين بنده خدا حس بدلكارى بهش دست داد دويد به سمت ديوار و پريد بالا!!بعدشم با يه صداى نابه هنجار به ديوار چسبيد و خورد زمين!!!!!!!:)):24:
ينى ما مرديم از خنده!!....بعد اين نمازگزاران طفلك هم سر نماز مونده بودن كه اين صداي كوبيده شدن يه نفر به ديوار از كجا اومد!!!!!!
(متاسفانه صداي خنده من و دوستم هم بلند بود!!!)شانسم كه نداشتيم همون موقع نماز تموم شد و مدير گرامى كه داش دود از كلش بلند ميشد از جاش پاشد گف چيكار ميكنيد شمااا؟؟؟؟؟؟ماهم قبل اينكه مارو ببينه طي يه عمليات انتحارى مقنعه هامونو كشيديم رو صورتمون اون بنده خدارم با كاردك از رو ديوار جمع كرديم و اجزاى باقي موندشو(شامل ساعت خورد شده و ...)از رو زمين رداشتيم و الفرار.....:)))

لایک ها
21

من پله های مدرسرو سه تا سه تا میومدم پایین ک ی دفه رفتم تو شیکم مدیرمون!!!

تازه ی بار تو کلاس زبان داشتم راه میرفتم و با دوستم حرف میزدم،روم سمت دوستم بود یه دفه دهنمو(جوری ک لوزالمعدمم دیده میشد)باز کردم و هر هر زدم زیر خنده!(جلومو نمیدیدم فقط هر و کر میکردم و ب دوستم نگاه میکردمو راه میرفتم!) ..............ی دفه ""ذاررت""رفتم تو شیکم یکی از استادای مردمون!!
.................................ینی فقط میخواستم تو افق محو شم!

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256

3 سال 4 سالم بود خیلی شکمو بودم!
همیشه تو یخچال کره بود منم میرفتم میخوردم!
یه بار بابام تو یخچال روغن لحیم(شبیه کره س حدودن)گذاشته بود...!
(بقیشو لازمه بگم؟!)
خلاصه خوردم!هنوزم که هنوزه مزش زیر زبونمه!:47::47::47::47::47:
(خدا به دشمنتون هم طعمشو نچشونه!)

آخرین ویرایش توسط مدیر

saba75

New Member
لایک ها
1,143

من یه دوست دارم خیلی شرّه. زنگ چهارم مدرسمون که میخوره مصادف میشه با نماز ظهر و عصر. ماهم چهارنفره رفتیم نماز خونه که هم یکی از دوستام میخواست نماز بخونه هم ما سه نفری مسئله های ریاضی مون رو حل کنیم. نمازخونه که همیشه شلوغ شلوغه. یا بچه ها دارن نماز میخونن یا دارن تمریناشون رو حل میکنن. این دوستِ شر من :4: یکی از بچه هارو نشونم داد و گفت فلانیه؟ منم گفتم :هیکلش که میخوره خودش باشه :4:(چون همه موقع نماز چادرنماز گذاشته بودن قیافه ها مشخص نبود) دوست منم از پشت به اون فرد نشون شده، یه لگد میزنه و هرهر میخنده. بعد یه دفعه اون شخص لگد خورده برمیگرده پشت و زل میزنه تو چشمِ دوستم :25: حالا کی بود؟؟ دبیر پرورشی مون :24: باقیش با خودتون. :65:

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
164

آقا من ی بار سوتی ای دادم که یعنی حدودا میشه گفت از هر چی لبو قرممز تر شدم!
حالا چی بود این؟؟!!
ما ی دوستی داریم که به طرز فجیهی کرم میریزه رو بقیه!(شامل پس گردنی و چک از پشت و ی سری حرکات غیر ورزشی مثل این!)
حالا ی روز که از دستش آسی شده بودیم با بچه ها گفتیم بعد از زنگ تفریح بیاید این رفیقمون رو یکم کیفش رو دست رشته کنیم!:206::89:
خلاصه بعد از زنگ تفریح یکیمون وایستاد پشت در همین که این دوستم اومد ی پسی ملس زد زارپ پس گردن این دوستم بعد دست رشته شروع شد حالا این کیف دوستم اوفتاد دست من از قضا سالن هم شلوغ بود و معاون مدرسه داشت کلاسها رو ساکت میکرد!
بعد من واسه اینکه اعصاب این دوستمون رو خردتر کنم یکی دوتا قر تو کمر دادم همین که من اینکارو کردم دیدم همه ی بچه ها نشستن سر جاشون! برگشتم دیدم معاونمون پشت سرمه!
ولی دم معونمون گرم فقط بهم گفت بشین سر جات شلوغ نکن!:105:

pegahmm

New Member
لایک ها
375

يكى ميگم از سوتى خودم كه خدايي خيلي بد بود!!!
ما يه دبير پرورشي داشتيم كه نامرد اجازه نميداد دودر كنيم كلاسشو!!!فك كنين!!!پرورشيييييي نميذاشتت:62:
منم يه روز ديگ جوش آوردم گفتم ميرم با مدير صحبت ميكنم!!!نزديك عيد نوروز هم بود!!
رفتم بيرون دفتر منتظر مدير واستادم تا اينكه مديرمون اومد بيرون عجله هم داشت!!ماشالا خيلي هم چاقن!!!
منم تند تند داشتم به ايشون شكايت ميكردم و عقب عقب ميرفتم كه يهو ديدم داره ميگه صب كن!صب كن!!!:|
منم نفهميدم چى ميگه يه قدم ديگه رفتم عقب كه....تمام هيكل رفتم تو سفره هفت سين مدرسه و گند زدم بهش:|
فك كنين همه سنجدا زيرم له شد مانتومم پر سماق شد اين وسط بدتر از همه ماهى اى بود كه تنگش چپ شده بود و رو پام داشت بالا پايين ميپريد:|||
چى بگم ديگه....خدا سر كسي نياره اين موقعيتارو:|||

لایک ها
21

يكى ميگم از سوتى خودم كه خدايي خيلي بد بود!!!
ما يه دبير پرورشي داشتيم كه نامرد اجازه نميداد دودر كنيم كلاسشو!!!فك كنين!!!پرورشيييييي نميذاشتت:62:
منم يه روز ديگ جوش آوردم گفتم ميرم با مدير صحبت ميكنم!!!نزديك عيد نوروز هم بود!!
رفتم بيرون دفتر منتظر مدير واستادم تا اينكه مديرمون اومد بيرون عجله هم داشت!!ماشالا خيلي هم چاقن!!!
منم تند تند داشتم به ايشون شكايت ميكردم و عقب عقب ميرفتم كه يهو ديدم داره ميگه صب كن!صب كن!!!:|
منم نفهميدم چى ميگه يه قدم ديگه رفتم عقب كه....تمام هيكل رفتم تو سفره هفت سين مدرسه و گند زدم بهش:|
فك كنين همه سنجدا زيرم له شد مانتومم پر سماق شد اين وسط بدتر از همه ماهى اى بود كه تنگش چپ شده بود و رو پام داشت بالا پايين ميپريد:|||
چى بگم ديگه....خدا سر كسي نياره اين موقعيتارو:|||
ببخشیدا!آدم باید خیلی...........باشه که بخواد واسه دو درکردن زنگای پرورشی اجازه بگیره!!!:208:
فقط کافیه سر کلاس نری!!همین!یا نهایتا چن دیقه بعد از شروع کلاس ب بهونه مراجعه ب تالار اندیشه:81: جیم بزنی!(حتی باهمین روشای ضایع!!!)
زنگ ورزشم ک هیچی دیگه....!:90:

رقصای ما با اهنگای خارجی دیدنیه:195:!ینی فقط جون میده با من و رفیقام بری دیسکو!!!!:206:

مام ی بار سر کلاس با غلظت فراووووون(ینی تو اوج جوگیری)داشتیم میرقصیدیم:97:!(با آهنگ انریکه)
کوتاه کنم:
یک باره با خود آمدندی و مشاهده نمودندی که همگان جلوس فرموده بودندی و من مسکین را در وسط کلاس مشغول هنرنمایی تنها گذاشته بودندی!علت جلوس آنان از آن بود که معلم خویشتن که از قضا مرد هم بودندی در مدخل کلاس ایستاده بودندی و با کمال توجه و اوج حیرت به حرکات موزون اینجانب دراز گوش خیره شده بودندی:194:!لذا اینجانب در تاریخ ایزدبانوی تضیع(از همون ضایع میاد)لقب گرفتندی!:24:

ولی آقاااا!خداوکیلی نبودین ببینین چه اوضاع خیییاااری بود!!!:178:

pegahmm

New Member
لایک ها
375

ببخشیدا!آدم باید خیلی...........باشه که بخواد واسه دو درکردن زنگای پرورشی اجازه بگیره!!!:208:
فقط کافیه سر کلاس نری!!همین!یا نهایتا چن دیقه بعد از شروع کلاس ب بهونه مراجعه ب تالار اندیشه:81: جیم بزنی!(حتی باهمین روشای ضایع!!!)
زنگ ورزشم ک هیچی دیگه....!:90:

رقصای ما با اهنگای خارجی دیدنیه:195:!ینی فقط جون میده با من و رفیقام بری دیسکو!!!!:206:

مام ی بار سر کلاس با غلظت فراووووون(ینی تو اوج جوگیری)داشتیم میرقصیدیم:97:!(با آهنگ انریکه)
کوتاه کنم:
یک باره با خود آمدندی و مشاهده نمودندی که همگان جلوس فرموده بودندی و من مسکین را در وسط کلاس مشغول هنرنمایی تنها گذاشته بودندی!علت جلوس آنان از آن بود که معلم خویشتن که از قضا مرد هم بودندی در مدخل کلاس ایستاده بودندی و با کمال توجه و اوج حیرت به حرکات موزون اینجانب دراز گوش خیره شده بودندی:194:!لذا اینجانب در تاریخ ایزدبانوی تضیع(از همون ضایع میاد)لقب گرفتندی!:24:

ولی آقاااا!خداوکیلی نبودین ببینین چه اوضاع خیییاااری بود!!!:178:
خوب ما مراعات معلم ها هم ميكنيم ديگه اينجورى كه نرى سر كلاس هم بي احترامى به معلمه هم امكان كم شدن نمره انضباط هس كه تو معدل ضريب داره هم عواقبي چون لج شدن معلم رو در پي داره!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
21

خوب ما مراعات معلم ها هم ميكنيم ديگه اينجورى كه نرى سر كلاس هم بي احترامى به معلمه هم امكان كم شدن نمره انظباط هس كه تو معدل ضريب داره هم عواقبي چون لج شدن معلم رو در پي داره!!!
انضباط ک کم نمیکنن!!تورو خدا مث بچه دبستانیا حرف نزنین!!لجم کرد کرد مهم نیس!توام باهاش لج کن!منتها باید لچ کردن بلد باشی،ما اگ معلم سر لج باهامون بیفته ی کاری میکنیم ک از لج کردنش پشیمون بشه که هیچ!تازه باهامون رفیقم بشه!!!!:38:
چ طور معلم میتونه به ما بی احترامی بکنه ک انگار گوش مفت گیر آورده و یه مشت اراجیف و خزءولات(املاشو بلد نیستم!)تو گوشمون بخونه انگار نه انگار که ما آدمیم!این در درجه اول بی احترامی به شاگرده بعد به خودش!!!
اگه چیزایی سرکلاس بگن که به درد بخوره مگه کم داریم که بپیچونیم؟!؟!

خوب ما مراعات معلم ها هم ميكنيم ديگه اينجورى كه نرى سر كلاس هم بي احترامى به معلمه هم امكان كم شدن نمره انظباط هس كه تو معدل ضريب داره هم عواقبي چون لج شدن معلم رو در پي داره!!!
انضباط ک کم نمیکنن!!تورو خدا مث بچه دبستانیا حرف نزنین!!لجم کرد کرد مهم نیس!توام باهاش لج کن!منتها باید لچ کردن بلد باشی،ما اگ معلم سر لج باهامون بیفته ی کاری میکنیم ک از لج کردنش پشیمون بشه که هیچ!تازه باهامون رفیقم بشه!!!!:38:
چ طور معلم میتونه به ما بی احترامی بکنه ک انگار گوش مفت گیر آورده و یه مشت اراجیف و خزءولات(املاشو بلد نیستم!)تو گوشمون بخونه انگار نه انگار که ما آدمیم!این در درجه اول بی احترامی به شاگرده بعد به خودش!!!

لایک ها
164

تانیا حرف نزنین!!لجم کرد کرد مهم نیس!توام باهاش لج کن!منتها باید لچ کردن بلد باشی،ما اگ معلم سر لج باهامون بیفته ی کاری میکنیم ک از لج کردنش پشیمون بشه که هیچ!تازه باهامون رفیقم بشه!!!!:38:
ما بچه های زیست کلاسمون سر کلاس میایم به عنوان تحقیق خودمون روند کلاس تو دستمونه!
یعنی هر جلسه یکیمون حالا از زیستی و فیزیک و بقیه ی مطلبی رو میاریم به بقیه به شکل ی تحقیق هم درس میدیم هم آدم که این کارو میکنه خودش بهتر یاد میگیره!
ولی در کل من بعد از اینکه دوتا از این تحقیقا دادم بعد از اون دیگه از مدیرمون اجازه میگرفتم و دیگه معلممون هیچ کاری بهم نداشت و من میرفتم واس خودم درس میخوندم!(نه تنها این کلاس بلکه بقیه کلاسایی که دوست نداشتم سر کلاس بشینم یا میدیدم درسشو خودم بخونم!)
حالا دیگه این بحثو بیش از این ادامه ندیم تاپیک منحرف میشه از مسیر اصلیش که بگو و بخنده!

بالا