ضمیر نیمه هوشیار

باران

New Member
لایک ها
71
سلام دوستان
دوباره از شما میخواهم که کمک کنید :هنگامی که درس می خوانم یا سوال حل میکنم نمی توانم از تمامی دانسته هایم استفاده کنم درصورتی که اگر همین سوال را یکی از دوستانم بپرسد با تمام جزویات برایش شرح میدهم ولی به جواب آخر نمی رسم و نمی توانم با اطمینان گزینه صحیح را انتخاب کنم به نظر شما مشکل از کجاست و چطور میتوانم رفعش کنم؟ خودم که فکر میکنم به علت عدم تمرکزه نظر شما چیه؟
از همه شما خوبان متشکرم

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : ضمیر نیمه هوشیار

منم یه کم این مشکل رو دارم و در مورد خودم فکر میکنم اگه بیشتر درس بخونم و با انواع سوالات آشنا باشم و به اندازه کافی سوال حل کرده باشم این مشکل رو نخواهم داشت. چون مثلا وقتی درس 2 سال قبل رو ازمون بپرسن با اطمینان جواب میدیم چون خوب تمرین حل کردیم ولی در مورد دروس امسال نه به اندازه کافی...

simas

New Member
لایک ها
7

منم بعضی وقتا اینجوریم(حتی درمورد دروس سالهای پیش)و لی بنظرمن اگه تمرکز بیشتری داشته باشیم وبیشتر سوال حل کنیم این مشکلات حل میشن:3:

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

با یکی از روانشناسها که صحبت میکردم میگفت اگه ذهن آدما رو به 10 لایه تقسیم کنیم یکی از این لایه ها آشکاره و 9 تایه بقیه پنهانن. ازش پرسیدم لایه پنهان یعنی چی؟ گفت وقتی که شما یه مطلبی رو میخونی یا میشنوی ممکنه بعد از 1 ساعت یادت بره یا ممکنه روی اون مطلب تمرکز نکنی. اما در حقیقت این طور نیست. ممکنه که خودت متوجه نباشی اما اون 9 تا لایه دائما در حال پردازش مطالب و شنیده های شما اند. بعد ازم پرسید تا حالا احساس کردی مثلا سر کلاس چیزی نمیفهمی اما بعد از یک ماه یا یک سال وقتی برمیگردی و مطالب یک سال پیش رو میخونی خیلی بهتر میفهمی؟ گفتم آره. گفت خب این تأثیر لایه ها پنهانی ذهنه. یعنی 9 لایه از ذهنت میرن و دائما مطالب و شنیده هات رو پردازش میکنن و بعد از یکسال که مطلب رو میخونی احساس میکنی خیلی راحت تر میفهمی چون ذهنت روی اون مطلب کار کرده.
حالا این چیزی هم که شما گفتین فکر میکنم همین موضوع توش دخیل باشه. البته یه راهی که بهتون پیشنهاد میدم اینه که دقت کنید و ببینید بیشتر چه مسائلی یادتون نمیاد؟ این مطالب رو فهرست وار یادداشت کنید و مثلاً آخر هفته ها چند ساعتی رو اختصاص بدید به تست زدن این مطالب. یعنی مثلا میبینید که توی مبحث محلول ها اشکال دارید و تمرکز ندارید. یه کتاب تستی (مثل مبتکران) بگیرید و تستهای بخش محلول ها رو بزنید. خیلی کمکتون میکنه.

ببخشید زیادی حرف زدم.

بالا