طول کمانا

farsam

New Member
لایک ها
1
یکجا خوندم اگه دو کمان با هم برابر باشن پس طول وتر هاشونم با هم برابره.(منظور از طول وترها جمعشون نیستا)

ولی من قبول ندارم!

دلیل میخوام!

AidinT

New Member
لایک ها
22
دو کمان اگه با هم برابر باشن، زاویه ی مرکزیشون برابره! در نتیجه سینوس نصف زاویشون هم با هم برابره! طول وتر بر اساس متساوی الساقین بودن مثلثی که با دو شعاع می سازه برابر با ضرب شعاع در سینوس نصف زاویه! شعاع که ثابته! نصف سینوس زاویه ها هم که با هم برابره! پس وتر ها با هم برابرن دیگه! بعد توضیح دادم؟

farsam

New Member
لایک ها
1
AidinT گفت
دو کمان اگه با هم برابر باشن، زاویه ی مرکزیشون برابره! در نتیجه سینوس نصف زاویشون هم با هم برابره! طول وتر بر اساس متساوی الساقین بودن مثلثی که با دو شعاع می سازه برابر با ضرب شعاع در سینوس نصف زاویه! شعاع که ثابته! نصف سینوس زاویه ها هم که با هم برابره! پس وتر ها با هم برابرن دیگه! بعد توضیح دادم؟
فکر کنم منظورمو خوب نفهمیدی چون جوابت با اونی که تو ذهنمه نمیخونه .

AidinT

New Member
لایک ها
22
خوب منظورت چیه؟

farsam

New Member
لایک ها
1
منظور من اینه که اگه 2 تاد کمان با هم برابر باشن لزوما وتر هاشون با هم برابر نمیشن. مثلا اگر در دایره ی مثلثاتی مثلا کمان از 0 تا پی در نظر بگیر با کمان از سه پس چهارم تا 5پی چهارم . الان طول کمانا با هم برابره اما بینهایت وتر برای اینا داریم که خیلی هشون با هم برابر نیستن . ok?

AidinT

New Member
لایک ها
22
farsam گفت
منظور من اینه که اگه 2 تا کمان با هم برابر باشن لزوما وتر هاشون با هم برابر نمیشن. مثلا اگر در دایره ی مثلثاتی مثلا کمان از 0 تا پی در نظر بگیر با کمان از سه پی چهارم تا 5پی چهارم . الان طول کمانا با هم برابره اما بینهایت وتر برای اینا داریم که خیلی هشون با هم برابر نیستن . ok?
اولاً:
اولاً 3 پی چهارم تا هفت پیه که با 0 تا پی برابره!
دوماً تعریف وتر یک کمان می شه خطی که ابتدا و انتهای کمان رو بهم وصل می کنه! پس اگه زاویه ی مرکزی یکسان باشه، دو مثلثی که از کشیدن وتر ها بدست میان با هم همنهشتند! پس وتر ها(که یکی از اضلاع هستند) با هم برابرند! اگه بازم متوجه نشدی، بگو برات بکشم آپلود کنم!

AidinT

New Member
لایک ها
22
متوجه شدی جداً؟ اگه نشدی بگو بگم، چون چیز مهمیه جداً

بالا