خب مدت زمان هر دو را مي گوييد ؟ [MENTION=11544]ali salehzadeh[/MENTION] [MENTION=13373]Masoud-s[/MENTION] [MENTION=17305]Neuron[/MENTION] [MENTION=8889]mohsen.kh[/MENTION]
یک دوره انقباض مکانیکی قلب حدودا 0.8 ثانیه و الکتریکی آن 0.6 ثانیه ست.....دلیلش هم اینه پیام الکتریکی توسط بافت گرهی ایجاد می شود و انقباض مکانیکی توسط میوکارد صورت میگیره!!!
سلام
اولا اگر ممکنه یه الکتوکاردیوگرام به همراه نتایج فشار سنج آئورت تو همین مطلب بزارید تا منظورتونو بهتر متوجه شن
دوم اینکه شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟کجا خوندیدی یا دیدید؟
و در آخر باید بگم فکر نکنم که این موضوع اصلا به این صورت که شما میگید باشه
مثلا برای qrs انقباض از اواسط زمان تحریک شدن قلب شروع میشه اما انقباضش تا قبل از باز شدن دریچه ها بدون تغییر حجمه و فقط فشار بالا میره و بعد یک دفعه وقتیکه فشارش با فشار آئورت یکی شد دریچه آئورت باز میشه و تغییر حجم هم پیدا میکنه
من سوالتون رو دقیق متوجه نشدم اما امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید.
موفق و سربلند باشید
سلام
اولا اگر ممکنه یه الکتوکاردیوگرام به همراه نتایج فشار سنج آئورت تو همین مطلب بزارید تا منظورتونو بهتر متوجه شن
دوم اینکه شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟کجا خوندیدی یا دیدید؟
و در آخر باید بگم فکر نکنم که این موضوع اصلا به این صورت که شما میگید باشه
مثلا برای qrs انقباض از اواسط زمان تحریک شدن قلب شروع میشه اما انقباضش تا قبل از باز شدن دریچه ها بدون تغییر حجمه و فقط فشار بالا میره و بعد یک دفعه وقتیکه فشارش با فشار آئورت یکی شد دریچه آئورت باز میشه و تغییر حجم هم پیدا میکنه
من سوالتون رو دقیق متوجه نشدم اما امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید.
موفق و سربلند باشید
منظور من تفاوت الکتروکاردیوگرام با کاردیوگرامه نه با فشار آئورت!!!!
فعلا این امکان رو ندارم که نمودار رو روی صفحه بذارم ولی هر دو نمودار رو صفحه326خیلی سبز دوم کشیده البته صفحه80کتاب درسی هم هست ولی ناقصه متاسفانه!!
بازم ممنون از توضیحاتتون!!
منظور من تفاوت الکتروکاردیوگرام با کاردیوگرامه نه با فشار آئورت!!!!
فعلا این امکان رو ندارم که نمودار رو روی صفحه بذارم ولی هر دو نمودار رو صفحه326خیلی سبز دوم کشیده البته صفحه80کتاب درسی هم هست ولی ناقصه متاسفانه!!
بازم ممنون از توضیحاتتون!!