عناصر متحرك يا ترانسپوزون

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : عناصر متحرك يا ترانسپوزون

ببین برای ایجاد ایده ای که به نتیجه ی درستی ختم شه، نیاز به اطلاعات هست نمیشه که بدون اطلاعات ایده بزنی!

من هنوزم میگم بر اساس توالی ها( و در واقع بر اساس مصلحت!) میاد ازین روش استفاده میکنه . که به نظر من چون به قول خودتون، ریسکش بالاست، دست به نوع اول بزنه.
براساس مصلحت كه نشد حرف. هر اتفاقي هر چند كوچك كه در اين جهان رخ مي دهد به دليل حكمت خدا و مصلحت موجود هست .
چرا بيشتر روي اين ايده ي " اساس توالي ها" مانور نمي دهيد ؟ احتمالا توالي ها چه ويژگي داشتند كه منجر به اين شده ؟ و..
بيشتر فكر كنيد .

لایک ها
30

براساس مصلحت كه نشد حرف. هر اتفاقي هر چند كوچك كه در اين جهان رخ مي دهد به دليل حكمت خدا و مصلحت موجود هست .
چرا بيشتر روي اين ايده ي " اساس توالي ها" مانور نمي دهيد ؟ احتمالا توالي ها چه ويژگي داشتند كه منجر به اين شده ؟ و..
بيشتر فكر كنيد .
منظورم از مصلحت اینه که چون احتمالا بدونه که این روش ریسکش بالاس، بیشتر از روش اول استفاده کنه.

منظورتون از اساس توالی ها؟

میدونی... حتی شاید اون توالی که میخواد نوترکیب شه، کمتر بیان میشده چون قبلا دچار جهش شده، حالا باکتری میاد و این رو کپی میکنه میزاره سر جاش، ( تا اینجا یه احتمال جهش وجود بیاره) و اصلی رو میبره یه جای دیگه( تا بلکه روی میزان بیان و یا شاید با این نوترکیبی، اثر جهش قبلی رو مثبت کنه!)

اینم خب ایده ای هستش دیگه!!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

منظورم از مصلحت اینه که چون احتمالا بدونه که این روش ریسکش بالاس، بیشتر از روش اول استفاده کنه.

منظورتون از اساس توالی ها؟

میدونی... حتی شاید اون توالی که میخواد نوترکیب شه، کمتر بیان میشده چون قبلا دچار جهش شده، حالا باکتری میاد و این رو کپی میکنه میزاره سر جاش، ( تا اینجا یه احتمال جهش وجود بیاره) و اصلی رو میبره یه جای دیگه( تا بلکه روی میزان بیان و یا شاید با این نوترکیبی، اثر جهش قبلی رو مثبت کنه!)

اینم خب ایده ای هستش دیگه!!
به پست قبلي خودتان نگاه كنيد . خودتان اساس توالي ها را گفتيد .

لایک ها
30

به پست قبلي خودتان نگاه كنيد . خودتان اساس توالي ها را گفتيد .
آهان ازون جهت میگید... آره خب اساس ! اینکه باکتری بدونه کی و کجا استفاده کنه از توالی هاش... راستی شایدم توالی هایی که میمونن، احتمال جهش بالایی نداشته باشن. توالی تکراری داشته باشه زیاد توش...

اما خب اینی هم که تو پست قبلی گفتم به نظرم ممکن و قابل توجه میاد!

بالا