عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

bahar##

New Member
ارسال ها
150
لایک ها
84
امتیاز
0
#41
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

من فکر کنم نمک ها ست .که با تغییر در بار prها باعث واسرشتش می شود......
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#42
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

4- تغییر بار الکتریکی
اگر پروتئین در یک محیط بار دار قرار بگیرد ، خیلی از اتم ها یونیزه میشوند و باعث دناتوراسیون میشه.
به قول بهار: خیلی از نمک های باردار نیز میتونند اینکار را انجام بدن.
استاد میشه یکم این نوشته را گسترش بدین...

 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#43
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

خوبه، حالا Salting in و Salting out را توضیح بدین؟
 

sara*

New Member
ارسال ها
115
لایک ها
60
امتیاز
0
#44
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

salting in : افزایش قدرت یونی محلول باعث افزایش حلالیت برخی از املاح (به عنوان مثال پروتئين ). میشه.
salting out: افزایش قدرت یونی محلول باعث کاهش انحلال املاح میشه.

 
آخرین ویرایش توسط مدیر
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#45
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

میشه بیشتر توضیح بدی؟
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#46
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

درمورد salting out:
پروتئین ها در غلظت های بالای نمک انحلال پذیری کمی دارند. بنابراین میتوان با ایجاد شیب هایی اونا را از هم جدا کرد.
مثلا برای جداسازی فیبرینوژن و آلبومین سرم میان محلول آمونیوم سولفات ایجاد میکنند. فیبرینوژن تو 0.8M جدا میشه و آلبومین در 2.4M رسوب میکند.
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#47
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

ممنونم امین، ی سوال خارج از بحث الان، قفس فارادی چیه؟ چیزی میدونی ازش؟
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#48
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

دوستان، آیا سرما هم جزء عوامل دناتوراسیون هست یا نه؟
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#49
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

دوستان، آیا سرما هم جزء عوامل دناتوراسیون هست یا نه؟
استاد کمیتی به اسم سرما وجود ندارد. یعنی سرما=کمبود گرما
پس فکر نکنم عامل جدایی باشه. تو همون بحث حرارت جا میگیره...
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#50
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

یعنی اتفاقی که برای پروتئین در دمای 10- میوفته همون اتفاقیه که در دمای 40 درجه میوفته؟
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#51
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

یعنی اتفاقی که برای پروتئین در دمای 10- میوفته همون اتفاقیه که در دمای 40 درجه میوفته؟
نه استاد ارجمند. منظورم اینه که باید تو همون مورد حرارت بررسی میشد.
ولی استاد در دمای خیلی پایین هم ممکنه پروتئین دناتوره بشه؟
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#52
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

ی سرچ بکن شاید چیزای قشنگی پیدا کنی
 

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#53
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

دوستان، آیا سرما هم جزء عوامل دناتوراسیون هست یا نه؟
بله استاد سرما و انجماد هم جز عوامل دناتوراسيون هست...

يه نكنه: عوامل دناتوراسيون بروتين ها:
١.حرارت: نقش بسيار مهمي دارد
٢.سرما و انجماد
٣.قراركرفتن بروتين درميان دو سطح قطبي و غيرقطبي
٤. ب هم زدن
٥. تابش(رادياسون)
٦. فشار
٧. pH بسيار بالا و بسيار بايين محيط
٨. اوره - فلزات سنكين - نمكها
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#54
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

امین؟ به نتیجه ای رسیدی؟
 

bahar##

New Member
ارسال ها
150
لایک ها
84
امتیاز
0
#55
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

حرارت (معمولا55-85)وهم چنین سرما وانجماد(مانند برخی prهای شیر حتی کازنین وتخم مرغ)
البته یه نکته......اگر دناتوره شدن شدید نباشد پس از خروج ماده ای یا عاملی که سبب دناتوره شدن گردیده prبه حالت اولیه بر می گردد.
 

bahar73@73

New Member
ارسال ها
1
لایک ها
0
امتیاز
0
#56
پاسخ : عوامل واسرشت (Denaturation) پروتئین

سلام استاد خسته نباشید
سوالم در مورد مولتن گلوبول هستش
ایا مولتن گلبول ها در بدن به صورت طبیعی رخ میدن؟
 
بالا