منم چون خیلی فوتبالیم
این ABAMA CUP هم که می بینید اسم یه کاپیه که تو گیم نت محلمون انجام می شد منم با رئال اول شدم (البته دو به دو بازی می کردیم PES 10)
منم چون خیلی فوتبالیم
این ABAMA CUP هم که می بینید اسم یه کاپیه که تو گیم نت محلمون انجام می شد منم با رئال اول شدم (البته دو به دو بازی می کردیم PES 10)
منم چون خیلی فوتبالیم
آقا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کمک .حالا فکر نکنید من خنگما.ولی خداییش نمی دونم چجوری باید واسه خودم شکل انتخاب کنم.اگه می شه راهنمایی کنین.ولی حالا می تونید فکر کنید به جای این کله سیاهه یه قورباغه چشم درشت،سبز،چاقالو نشسته.
بالای صفحه رو نگا کن نوشته مشخصات ......بازش کن بعد پایین پایین همون صفحه مشخصات نوشته انتخاب تصویر برو تو شکلکها بعد صفحات مختلفشو نگا کن هرکدومو دوس داشتی بردار
یه بنده ی خدایی از اون شمالی ها که همیشه سرما میخوره و باید اب بینیش رو پاک کنه میگفت بچه های فارس و یزد و .... اینا باید سیاه باشند ( به قول خودش سیاه سوخته ) منم واسه اینکه از کمبود محبت رنج میبرد و خودکشی نکنه این عکس رو انتخاب کردم !!!!!
یه بنده ی خدایی از اون شمالی ها که همیشه سرما میخوره و باید اب بینیش رو پاک کنه میگفت بچه های فارس و یزد و .... اینا باید سیاه باشند ( به قول خودش سیاه سوخته ) منم واسه اینکه از کمبود محبت رنج میبرد و خودکشی نکنه این عکس رو انتخاب کردم !!!!!