من یه سوالی برام پیش اومده، ببنید برای فراسیر کردن یه محلول
اول اونو در دمای بالا سیر می کنیم
بعد با سرعت و بدون هیچ ضربه ی کوچیکی به بدنه ی ظرف دماشو میاریم پایین
تا اینجاشو قبول دارین؟
ولی چرا تو کتاب نوشته دماشو آروم آروم باید پایین آورد؟
مگه هر چی سرعت پایین آوردن دما بیشتر باشه احتمال تشکیل بلور کاهش پیدا نمی کنه؟
اول اونو در دمای بالا سیر می کنیم
بعد با سرعت و بدون هیچ ضربه ی کوچیکی به بدنه ی ظرف دماشو میاریم پایین
تا اینجاشو قبول دارین؟
ولی چرا تو کتاب نوشته دماشو آروم آروم باید پایین آورد؟
مگه هر چی سرعت پایین آوردن دما بیشتر باشه احتمال تشکیل بلور کاهش پیدا نمی کنه؟