mssh

Active Member
لایک ها
54
پاسخ : فرانتس کافکا

شاید بهتر باشه این طور نگیم. چون اولا ما از همه چیز خبر نداریم. دوم اینکه قضاوت کار سختیه.
بی دلیل خودمون رو زیر دین نبریم. دقت کنید که حتی خدا هم راحت قضاوت نمی کنه. پس نظر شخصیمون رو مطرح نکینم مفید تره خدا هم راضی تره.

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

من بر اساس کارهایی که کرده و حرفایی که زده گفتم نه بر اساس فرضیات.

لایک ها
600

گفتم بحث در مورد خود نویسنده اینجا ممنوعه...
فقط خود کتاب....

J-J

New Member
لایک ها
113

حیف که کنکور نزدیکِ و زیاد نمیتونم بیام.
ولی اگه کتاب کافکا در کرانه از هاروکی موراکامی رو نخوندین،حتما بخونین.
kaleiodoscope،شما هم یک کم یواش تر! توهین با گفتن نظر زمین تا آسمون فرق داره!
تا خود را از هر نظر شايسته و كامل نديده ای قضاوت نكن.پوشکین
درباره هدایت هم،شاید هر کس دیگه ای جاش بود همین کار رو می کرد.
من هر موقع نوشته های کافکا رو می خونم یاد اشعار احمدرضا احمدی می افتم.درسته بستر هر دو یک جورایی رویا گونه اس ولی از حقیقت هم حقیقی ترِِ !

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

معذرت میخوام pg ولی نمی فهمم چی شده همه از یک کسی که گناه کبیره کرده دفاع میکنن؟؟؟
حرمت خودكشي در اسلام
خودكشي در فرهنگ اسلامي به معناي عقب نشيني از نيل به غايت كمال و سقوط به وادي حسرت و ناكامي است.

بدين جهت اين عمل از نظر اسلام حرام و محكوم است. چنانكه در قرآن كريم مي فرمايد: «وَلا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ إنَّ اللّه َ كانَ بِكُمْ رَحيما، وَمَنْ يَفْعَلْ ذلك عُدْوانا وَظُلْما فَسَوْفَ نُصْليهِ نارا»؛(2) «و خودكشي نكنيد! خداوند نسبت به شما مهربان است. و هر كس اين عمل را از روي تجاوز و ستم انجام دهد، به زودي او را در آتشي وارد خواهيم كرد.»
روايات متعددي نيز درباره مذمت خودكشي وارد شده است. در اين روايات، صاحبان اين عمل اهل جهنم قلمداد شده و بهشت براي آنها حرام شمرده شده است. در ذيل به چند نمونه از روايات اشاره مي كنيم:

1. أبي ولاّد مي گويد: از امام صادق عليه السلام شنيدم كه فرمود: «مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ مُتَعَمِّدا فَهُوَ في نارِ جَهَنَّمَ خالِدا فيها؛(3) هر كس عمدا خودكشي بكند، هميشه در آتش دوزخ خواهد بود.»

2. رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمود: «مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ بِشَي ءٍ مِنَ الدُّنيا عُذِّبَ بِهِ يَوْمَ الْقِيامةِ؛(4) كسي كه بوسيله چيزي از دنيا خودكشي كند، در روز قيامت بوسيله همان چيز عذاب خواهد شد.»

و در روايت ديگر مي فرمايد: «الذي يَخْنُقُ نَفْسَهُ يَخْنُقُها فِي النّارِ، وَالّذي يَطْعَنُها في النار؛(5) كسي كه خودش را خفه كند، خويشتن را در آتش (دوزخ) خفه كرده است و كسي كه به خودش نيزه زند، در آتش باشد.»

و نيز فرمود: «كان فيمن قبْلَكُمْ رَجُلٌ بِهِ جرحٌ فَجَزَعَ فَأَخَذَ سِكّينا فَخَزَّ بِها يَدَهُ فَمارَقَأَ الدَّمُ حَتّي ماتَ، فَقال اللّه ُ: بادَرَني عَبدي بِنَفْسِهِ؟! ...قد حَرَّمتُ عَلَيه الجَنَّةَ؛(6) ميان انسانهاي پيش از شما، مردي جراحتي برداشت و از شدّت بي تابي كاردي برداشت و با آن دستش را قطع كرد و از شدّت خونريزي مُرد، پس خداوند فرمود: بنده ام، در گرفتن جان خود بر من پيشي گرفت... هر آينه بهشت را بر او حرام كردم.»

3. امام باقر عليه السلام فرمود: «إنَّ المُؤْمِنَ يُبْتَلي بِكُلِّ بَلِيَّةٍ وَيَمُوتُ بِكُلِّ ميتَةٍ إلاّ أَنَّهُ لايَقْتُلُ نَفْسَهُ؛(7) مؤمن ممكن است به هر بلائي مبتلا شود و به هر نوع مرگ بميرد، امّا خودكشي نمي كند.»

4. عمرو بن عبيد بصري مي گويد: «در يكي از جلسات امام صادق عليه السلام شركت نمودم، پس از ورود و عرض ادب، شروع به خواندن اين آيه نمودم كه: «والَّذينَ يَجْتَنِبُونَ كَبائِرَ الاثْمِ»؛(8) «آنانكه از گناهان كبيره پرهيز مي كنند.» بعداز خواندن اين آيه لحظه اي سكوت كردم. امام صادق عليه السلام فرمود: عمرو چرا سكوت كردي؟ عرض كردم: اي پسر رسول خدا! گناهان كبيره را برايم مشخص كنيد. حضرت فرمود: اي عمرو! بزرگترين گناهان چند قسم است:

الف. شريك قائل شدن براي خداوند؛

ب. نااميدي از خداوند متعال؛

ج. عاق والدين؛

د. كشتن نفسي كه خداوند آن را حرام كرده است.(9)

در اين روايت «نفس» مطلق است؛ هم شامل خودكشي و هم كشتن ديگران مي گردد.

از مجموع آيات و روايات گذشته استفاده مي شود كه خودكشي از نظر اسلام از گناهان كبيره محسوب مي شود، انجام آن حرام مي باشد، و مرتكبين آن اهل دوزخ اند. حتي برخي از گروههاي اهل سنت مانند حنبليها كسي را كه خودكشي مي كند كافر دانسته و نماز ميت را براي او واجب نمي دانند.(10) آنها در اين باره به اين حديث استدلال مي كنند كه: «إنَّ رَجُلاً قَتَلَ نَفْسَهُ بِمَشاقِصٍ، فَقالَ رَسُول اللّه صلي الله عليه و آله : اَمّا أَنَا فَلا أُصَلِّي عَلَيْهِ؛(11) مردي با نيزه خودكشي كرد و رسول خدا فرمود: من بر اين شخص نماز نمي خوانم.»
با دقت نظر مي توان تمام اين علل را در چهار علت اساسي زير خلاصه كرد:
1. ضعف ايمان و اعتقاد ديني:
2. ضعف معنويت و اخلاق ديني:
3. توجه بيش از حد به خواسته هاي حيواني:
4. عوارض طبيعي:
آثار و عواقب خودكشي
خودكشي به سان ناهنجاريهاي ديگر جامعه، داراي عواقب و پيامدهاي سخت فردي و اجتماعي است. كساني كه خودكشي مي كنند، اگر عمل آنها باعث مرگشان شود، هرچند ممكن است ظاهرا از رنج و درد و مشكلات دنيا آزاد شوند، امّا بنا به اعتقادات ديني به عذابهاي سخت و دردناك گرفتار مي گردند؛ و از زمره كساني مي شوند كه بطور دائم در آتش بسيار سخت جهنم مي سوزند.
فرهنگی
حالا بگزریم که اعتقادات دینیش چی بوده ,من دلیلی برای دفاع کردن از این شخص نمی بینم...

لایک ها
600

من یه موضوعی را بگم...
اینکه یک نفری چیجوری زندگی کرده...اعتقادش...فکرش...شیوه ی زندگیش چی بوده....
به ما ارتباطی نداره....
الانم توی این تاپیک ما فقط آثار آقای کافکا رو بررسی میکنیم....
اینکه چیش خوبه....کجا اگه چیجوری بود بهتر بود....و در نهایت یه جمع بندی کلی از اثر...
نه طرز فکر...نه درست و غلطی کارای اقای کافکا به ما مربوط نیست....

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

1)من معذرت میخوام اگه گفتم یا به نحوی از حرفام بداشت شده که کافکا آدم بدی بوده.من نظرم اینه که آدم بد و آدم خوب وجود نداره بلکه عمل و نگرش بد و خوب وجود داره و ممکنه آدمی که از خیلی جنبه ها ضعیف بوده در بعضی موارد شخص حاذقی باشه . همین طور بینشش.امیدوارم زین پس سعی میکنم به حرفی که زدم عمل کنم.
2)یک نکته بگم در مورد سبک نوشتن کافکا.در زبان آلمانی ساختار جملات توریست که کافکا جملاتی حتی به درازای یک صفحه مینوشته و سبک نوشتنش با جملات بلند بوده و باز هم به علت ساختار زبان آلمانی وی افعال را در آخر میاورده بطوریکه مخاطب در آخر با خوندن فعل شوکه بشه.همچنین وی فراوان از ایهام بهره میبرده که بعضی ایهام ها از طریق جناس بوده که این نوع ایهام ترجمه پذیر نیست.سوال اینه :این طوری که ":39:ایشون "اصل رسایی نوشته رو زیر پا گزاشته؟؟!!

C

counterexample

Guest

معذرت میخوام pg ولی نمی فهمم چی شده همه از یک کسی که گناه کبیره کرده دفاع میکنن؟؟؟
حرمت خودكشي در اسلام
خودكشي در فرهنگ اسلامي به معناي عقب نشيني از نيل به غايت كمال و سقوط به وادي حسرت و ناكامي است.

بدين جهت اين عمل از نظر اسلام حرام و محكوم است. چنانكه در قرآن كريم مي فرمايد: «وَلا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ إنَّ اللّه َ كانَ بِكُمْ رَحيما، وَمَنْ يَفْعَلْ ذلك عُدْوانا وَظُلْما فَسَوْفَ نُصْليهِ نارا»؛(2) «و خودكشي نكنيد! خداوند نسبت به شما مهربان است. و هر كس اين عمل را از روي تجاوز و ستم انجام دهد، به زودي او را در آتشي وارد خواهيم كرد.»
روايات متعددي نيز درباره مذمت خودكشي وارد شده است. در اين روايات، صاحبان اين عمل اهل جهنم قلمداد شده و بهشت براي آنها حرام شمرده شده است. در ذيل به چند نمونه از روايات اشاره مي كنيم:
...
.
.
فرهنگی
حالا بگزریم که اعتقادات دینیش چی بوده ,من دلیلی برای دفاع کردن از این شخص نمی بینم...
باشه اصلا اینا قبول!
ولی شما حق نداری به صادق هدایت توهین کنی، خوب خودکشی کرده به قول خودتون جاش تو جهنمه، جورشو اونجوری میکشه، پس به ما هیچ ربطی نداره و نباید بهش بد بگیم× و چون یه شخصیت ادبی تو تاریخ کشورمونه من ازش طرفداری میکنم!
راستی شما که اینارو گفتی میشه از غیبت کردن هم بگی؟ از نظر آیات و روایات که شما تسلط کافی بهشون دارید!
من تو یکی از این سایتایی که مثل شما به آیات و روایات تسلط دارن خوندم و بهتون پیشنهاد میکنم!
تو این لینک:
غیبت کردن از نگاه اسلام
اینم یه چند بندش که گفتم لازمه!:
یكى از راه‏هاى شناخت بزرگ بودن گناه، مقایسه آن با دیگر گناهان بزرگ (معاصى كبیره) است. در این آیه، غیبت، با خوردن مردار مقایسه شده كه از گناهان بزرگ به شمار مى‏رود. اگر مردار، گوشت گوسفند باشد، حرام است؛ چه رسد به این كه گوشت انسان باشد و از آن مهم‏تر این كه انسان با مرده، رابطه برادرى هم داشته باشد. از این مقایسه مى‏توان دریافت كه غیبت تا چه اندازه زشت و ناپسند است!

پیشواى یازدهم، حضرت عسكرى (ع) در این باره مى‏فرماید:
اعلموا ان غیبتكم لاخیكم المومن من شیعه آل محمد (ص) اعظم فى التحریم من المیته.
بدانید كه غیبت شما از برادر مؤمنتان كه از شیعیان اهل بیت است، از خوردن گوشت مرده حرام‏تر است.

از رسول خدا (ص) چنین روایت شده است:
ان الغیبه اشد من الزنا.
به درستى كه غیبت كردن از زنا بدتر است.

روشن است كه زنا از گناهان بزرگ شمرده می‏شود؛ پس غیبت هم كه از آن بدتر است، گناه بزرگ (معصیت كبیره) خواهد بود.

حالا ما هم باید به شما میتونیم توهین کنیم؟
البته ایشون شخص بزرگ و مشهوریه که مخالفان تندرویی رو داره که میخوان ارزشش رو پایین بیارن و بهش توهین میکنن!

آخرین ویرایش توسط مدیر

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

1)من معذرت میخوام اگه گفتم یا به نحوی از حرفام بداشت شده که کافکا آدم بدی بوده.من نظرم اینه که آدم بد و آدم خوب وجود نداره بلکه عمل و نگرش بد و خوب وجود داره و ممکنه آدمی که از خیلی جنبه ها ضعیف بوده در بعضی موارد شخص حاذقی باشه . همین طور بینشش.امیدوارم زین پس سعی میکنم به حرفی که زدم عمل کنم.
2)یک نکته بگم در مورد سبک نوشتن کافکا.در زبان آلمانی ساختار جملات توریست که کافکا جملاتی حتی به درازای یک صفحه مینوشته و سبک نوشتنش با جملات بلند بوده و باز هم به علت ساختار زبان آلمانی وی افعال را در آخر میاورده بطوریکه مخاطب در آخر با خوندن فعل شوکه بشه.همچنین وی فراوان از ایهام بهره میبرده که بعضی ایهام ها از طریق جناس بوده که این نوع ایهام ترجمه پذیر نیست.سوال اینه :این طوری که ":39:ایشون "اصل رسایی نوشته رو زیر پا گزاشته؟؟!!
پس اگر اینطوریه بای کلن تاریخ نوشتن گناه کبیره دونست!!دوست عزیز شما فرق غیبت و نقد(تحلیل) رو نمی دونی.آموزه ـ AMOOZEH.IR و تکرار میکنم, طبق ارسال قبلیم اصلاح کردم که آدم بد و آدم خوب وجود نداره بلکه عمل و نگرش بد و خوب وجود داره مطالبی که گفتم در مورد شخص نه , بلکه ذات عمل غلط بود.

دوست عزیز نقد قبلی به من وارد بود که اصلاح کردم(در ارسال قبلیم) و دیگه هم به شخص این آقایون کار ندارم و حرفی در این باب نمیزنم.

Fatima !!!!!

New Member
لایک ها
101

من خودم یه مقاله ازش تنظیم کردم برای درس زبان فارسی . اونموقع فهمیدم که یهودیه ولی زیاد اعتقادی به دین و مذهب نداره خانواده ی درست درمونی هم نداشت ولی چیزی که تو رمان محاکمه فهمیدم انتقال مفاهیم مث کاغذ بازی ، زن بارگی و کلن مفهوم هیچ بودن !!! خدایی متنشم خیلی سنگین بود با این که آدم خیلی کتابخونی ام خودمو کشتم تا تونستم تمومش کنم . شما هم بخونید ببینید چه مفاهیمی ازش برداشت میکنین بعد نظراتونو بذارید ممنون میشم :5:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Fatima !!!!!

New Member
لایک ها
101

من یه موضوعی را بگم...
اینکه یک نفری چیجوری زندگی کرده...اعتقادش...فکرش...شیوه ی زندگیش چی بوده....
به ما ارتباطی نداره....
الانم توی این تاپیک ما فقط آثار آقای کافکا رو بررسی میکنیم....
اینکه چیش خوبه....کجا اگه چیجوری بود بهتر بود....و در نهایت یه جمع بندی کلی از اثر...
نه طرز فکر...نه درست و غلطی کارای اقای کافکا به ما مربوط نیست....
این که شما میگی درست !! ولی نوشته های یک فرد از ذهن اونه از خود خود خودش و بهترین راه شناخت خوندن زندگینامه نویسندس اونموقع میتونی بفهمی منظورش از این حرفی که زده چی بودی مثلا من خودم خیلی تنهام یه رمان مینویسم که تنهایی یک فردو بیان میکنه وقتی که خواننده زندگینامه منو بدونه میفهمه که داستانم تحت تاثیر چی بوجود اوده ؟ پس لازمه که زندگی نویسنده خونده بشه یا حتی راجع بهش بحث بشه اینجوری بعضی نقاط کور داستان حل میشه
نمیدونم تونستم منظورمو درست منتقل کنم یا نه ؟ :5::5::5:

بالا