alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351
سلام دوستان المپیادی
من حدود دو سال برای المپیاد خوندم ولی بخاطر سهل انگاری و اشتباه در وارد کردن جواب در پاسخ نامه از قبول شدن در مرحله دوم باز ماندم. اما به جرئت می گم بسیار خوشحالم از اینکه وارد مسیر المپیاد شدم.
شروع زندگی باید با تجربه همراه باشه نه با آموزش. المپیاد هم باعث میشه شما تجربه های ارزشمندی کسب کنید که در مراحل مختلف زندگی برایتان فایده دارد.
اما همونطور که می دونید ما دیگه باید بیفتیم تو خط کنکور. خرید کتاب کنکور و کلاس و خوندنشون و ...
از طرفی، من آدم آینده نگری هستم. من اکثر کتابای حجیم المپیادی ام رو سیمی کردم تا سالم بمونن و بعدا سایر افراد بتونن از اونا استفاده کنن تا هم درخت کمتری برای ساخت کاغذ قطع بشه و هم اینکه این افراد تو این وضع بد اقتصادی کمی صرفه جویی کرده باشن. از طرفی من در خلاصه برداری کمی استادم و به همین خاطر اکثر اونها رو خلاصه برداری کردم و به همین خاطر هم دیگه تو کتابا خط نکشیدم. به جرئت می تونم بگم که اونا از کتابای نو هم سالم ترند چون هم سالم و تمیزند هم سیمی ;D
مثلا زمانی که من کتاب سولومون رو خریدم کل مجموعش 60 هزار تومن بود. اما الان اگه اشتباه نکنم حدود 120 هزار تومن شده. از طرفی از لحاظ محتوا هیچ تغییری نکرده. فقط بخاطر افزایش قیمت کاغذ گرون شده + تورم!! :)
من هر کتابی که فکرشو بکنید برای المپیاد گرفتم. چند روز پیش هم بخش زیادی از اونها رو هم به دوستم فروختم. اولش می خواستم هدیه بدم ولی وقتی رفتم کتاب فروشی ها و بررسی هایی کردم دیدم باید چند صد هزارتومن همین ماه کتاب کنکور بگیرم. به همین خاطر با یک تخفیف خوب بهش فروختمشون. بخشی از اونها رو هم که قبلا خودش گرفته بود و دیگه از من نگرفت. اما گفتم حیفه این کتابای نو رو بذارم تو کمد تا خاک بخورند. بنابراین گفتم اینجا می ذارمشون تا کسانی که نیاز به کتاب دارند اونها رو بخرند.
من لیست کتابا رو همراه با قیمتشون می نویسم. اما تخفیفشون رو جداگانه نمی نویسم. چون حال و حوصله و وقتش رو ندارم. فقط دوستانی که بخشی از اونها رو می خواهند پیغام خصوصی بدهند و بگند مجموعا چقدر کتاب می خواهند تا من یک تخفیف منصفانه متناسب با میزان خریدشون بهشون بدهم. بعنوان اشانتیون هم اگر کسی تمام مجموعه را خواست یک تخفیف عالی 40 درصدی می دم. باور کنید پیشنهاد از این بهتر پیدا نمی کنید. برای نمونه هم عکس یکی از جلدهای کتاب لنینجر و همچنین روی جلد کتاب ساسان امینی را می گذارم تا باور کنید که کتابا کاملا تمیز و سالم اند.

اینم کل مجموعه کتب. کاملا سالم.

اینم لیست کتابا به همراه قیمت روی جلد خودشان: (میدانید که اکنون اکثر کتابا دو برابر شدن. از طرفی اینها سیمی هم هستند. پس برای مثال اگر قیمت کتابی 6 هزار تومن بوده من 2 هزارتومن سیمی کردم و 4 هزار تومن پول پست دادم. اکنون هم همون کتاب شده 12 هزارتومن. پس جمعا میشه 24 هزارتومن. اگر هم این کتاب رو با 40 درصد تخفیف روی جلد بدهم شما فقط حدود 4 هزارتومن اونو می خرید که با تقسیم اون بر 24 و درصد گیری انگار که شما 20 هزاتومن صرفه جویی کردید و فقط 17 درصد پول پرداخت کردید اما در عوض یک کتاب کاملا سالم بدست آوردید که با کتاب چاپ امسال هیچ فرقی نداره. حالا قضاوت با خودتون.)
کتاب سوالات المپیاد کانادا (2 جلد): 11400 تومن
سوالات المپیاد ایران مرحله دوم (2 جلد): 18500 تومن
سوالات مرحله اول (2 جلد): 7600 تومن (مثلا همین کتاب الان فکر کنم شده 21000 تومن. یعنی 3 برابر!!!!!! :eek:)
کتاب مبانی فیزیولوژی (جلد 1): 14000 تومن
کتاب ژنتیک ساسان امینی: 12000 تومن
مجموعه کمپبل (4 جلد): 32000 تومن. (مستحضر باشید این کتاب قدیمیه کمپبله که کتابای زیست از روی اون نوشته شده. افراد غیر المپیاد و حتی کنکوری هم می تونن اون رو بخونن. چون هم حجمش کمتر از 6 جلدیه جدیدیه و هم متنش به کتاب درسی نزدیکتر. اما برای المپیاد هم میتونید ازش استفاده کنید ولی به عنوان یک دوست، پیشنهاد می کنم اگر روی مدال گرفتن برای المپیاد حساب باز کردید بهتره اون 6 جلدیه جدیدی خانه زیست شناسی رو بگیرید. اما خوب فکر کنم قیمتش حدود 4 برابر اینه. اما این هم میتونه برای شروع مخصوصا سال اول و دومی ها مناسب باشه.)
مجموعه سولومون (4 جلد): 50000 تومن (این مجموعه نیز شامل جلد 1 و 2 و 4 و 5 است که بخشهای اصلی سولومون رو تشکیل میدهند. خودم جلد 3 رو نخریدم چون واقعا نیازی نیست که بخونیدش. همون بخش تکامل کمپبل کافی خواهد بود. جلد 6 هم دقیقا مثل جلد 4 کمپبل همین مجموعه منه.)(بازهم مستحضر باشید این کتاب هم بیش از دو برابر شده یعنی فکر کنم حدود 120 هزارتومن. قضاوت با خودتون.)
کتاب گایتون (جلد 1): 25000 تومن.
قیمت کل مجموعه 170500 تومن هست. اگر کسی کل مجموعه را بخواهد با بیش از چهل درصد تخفیف اونو می فروشم که میشه حدود 100000 هزارتومن.
حداکثر تخفیف همین 40 درصد برای کل مجموعه هست و حداقل آن برای خرید بیش از 40 هزارتومن 25 درصد خواهد بود. به هر حال بازم میگم اگر مثل اون مثالی که زدم حساب کنید شما بیش از 70 درصد سود می کنید که هیچ وقت چنین صرفه جویی در خرید نخواهید دید. این کتابها هم اکثرا چاپ پارسال هستند و فکر نکنید که مال زمان ماموت هاست!! ;D
در آخر شما لیست محصولات به اضافه ی جمع قیمت کلشون رو یا ایمیل بزنید یا پیغام خصوصی بدهید تا من میزان تخفیف اون رو براتون بفرستم و براتون هرچه سریعتر با هر روشی که شما بخواهید بفرستم. اینجور که حساب کردم قیمت پست سفارشی کل مجموعه حدود 10 هزارتومن میشه. اگر کل مجموعه را بخرید من نیز نصف آنرا پرداخت می کنم و شما فقط 5 هزارتومن بابت پست می پردازید. اینم یه اشانتیون بود برای شما دوستان.
در ضمن اگر اداره پست قبول کنه در صورتی که کل مجموعه را بخواهید می توانم کاری کنم که هزینه را هم بعد از گرفتن کتابا به مامور پست پرداخت کنید تا شما نیز از بابت کلاهبرداری هایی که امروزه در سایتها میشود خیالتان راحت تر باشد.
در آخر بازم میگم اکثر این کتابا برای یک المپیادی ضروری هستن.
انتخاب با شماست.
و من الله توفیق

+ لطفا اگر سوالی درمورد خرید دارید بپرسید و از ایجاد بحث های بیهوده در این صفحه بپرهیزید.
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر

yosemite

New Member
لایک ها
31
پاسخ : فروش کتاب‌های المپیاد زیست‌شناسی

بیوشیمی لنینجر جلد 1 رو دارید؟

AmmiiN

New Member
لایک ها
6

قیمت کل مجموعه - بدون کتاب ژنتیک از دیدگاه حل مسئله - چنده ؟

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

بیوشیمی لنینجر جلد 1 رو دارید؟
سلام علیکم
نه متاسفانه. البته هر سه جلد لنینجر رو داشتم. اما چند روز بعد از نتایج مرحله 2 یکی از دوستانم خریدشون.
اگر سوالی بود در خدمتم.
و من الله توفیق

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

قیمت کل مجموعه - بدون کتاب ژنتیک از دیدگاه حل مسئله - چنده ؟
همونجا نوشتم که قیمت کل مجموعه با کتاب ساسان امینی حدود 170 تومنه که با 40 درصد تخفیف برای کسی که کل مجموعه رو بخواهد مشه 100 تومن.
اما اگر ساسان رو نخواهید چون دیگه کل مجموعه رو نخواستید 25 درصد تخفیف داده میشه که میشه حدود 158 تومن و با احتساب 25 درصد تخفیف (حالو چون شما خواستید و اولین متقاضی هستید 30 درصد تخفیف) میشه 110 تومن. (هزینه پست با خودتونه.)
دوستان یک مطلبی رو می خوام بگم: چند روز پیش تو نمایشگاه کتاب وقتی قیمت یک جلد سولومون رو دیدم داشتم شاخ در میاوردم!!:43: واقعا قیمت کل مجموعش چندین برابر قیمتیه که من گذاشتم. تازه کتابای من سیمی اند و به جرات میتونم بگم از اصل کتاب هم تمیزترند ;)
دیگه قضاوت به خودتنه. خواستم کمکی کردم باشم به جامعه ی المپیاد زیست :53:
و من الله توفیق

لایک ها
5

سلام
اگر (شایییییید) من بخوام اینا رو بخرم بایدچیکار کنم؟
بعد تازها اگه خریدار شدم میییشه بهم بدی 80000 یا 90000 تومن
من خودم کمبپل رو خریدم 113000 تومن ولی دیگه نمیتونم 10000تومن دیگه بدم

لایک ها
5

ای بابا !
یکی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟/

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

ای بابا !
یکی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟/
سلام علیکم دوست عزیز
من صاحب همون کتابها هستم.
بابت تاخیر عذر می خواهم. من امروز کنکور داشتم و خودتون که بهتر میدونید کمتر وقت میکنم اینجا سری بزنم.
هیچ مشکلی نیست. بخاطر گل روی شما خواهر عزیزم همون 90 تومن شما بدهید. البته در اینصورت هزینه پست با شماست که فکرنکنم خیلی بشه ولی باید برم بپرسم.
من فقط می خواهم این کتابها رو بدم بره تا دیگه مشمول خمس نشم!!!:204:
وگرنه نیاز حیاتی به پولش نداشتم.......
بابت خرید: اولا من آدم شناخته شده ای در آیریسک هستم و بچه های قدیمی زیست منو میشناسن. مانند خانم bh2ao
ثانیا من یک وبسایت المپیاد هم دارم که میتونید به اونجا هم مراجعه کنید و صحت اطلاعاتم رو بررسی کنید.
ثالثا من موقع واریز پول شماره کارت خودم رو میدم تا دیگه مطمئن بشید من یک شخص حقیقی ام و مجازی و کلاهبردار اینترنتی نیستم!!!
در هر صورت اگر خواستید میتوانید به همین نام کاربریم پیغام خصوصی بدهید.
موفق باشید.
آدرس سایتم: iranibo.rozblog.com

لایک ها
5

من بازم شک دارم کببپل بهتره با سولومون؟؟؟؟

لایک ها
5

سلام
چون من کاربر جدیدم نمیتون پیام خصوصی بفرستم
واقعا از شما ممنونم که میخواید این لطف رو در حق من بکنید
بعدزمشورت با خانواده بهتون اطاع میدم
امیدوارم کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشید !!!

narmin

New Member
لایک ها
75

سلام
چون من کاربر جدیدم نمیتون پیام خصوصی بفرستم
واقعا از شما ممنونم که میخواید این لطف رو در حق من بکنید
بعدزمشورت با خانواده بهتون اطاع میدم
امیدوارم کنکور خوبی رو پشت سر گذاشته باشید !!!
من اینجا چغندرم جوابمو نمیدی!!!!!!!!!

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

من بازم شک دارم کببپل بهتره با سولومون؟؟؟؟
همون طور که بهتون گفتم در پیغام خصوصی، مسلما کمپبل 6 جلدی جدیدخانه زیست شناسی از همه بهتره. بهتون گفتم اول اون رو تو این 3 ماه تابستون کامل بخونید بعد بیایید سراغ سولومون. چون یه سری بخشهای سولومون بر کمپبل برتری داره و شما بطور کامل میتونید مطلب رو بفهمید. مثلا تو یه مبحث کمپبل همیجور سطحی گفته و رد شده ولی سولومون عمیق تر توضیح داده و بالعکس.
برا کسی که می خواد برای اولین بار یه کتاب زیست عمومی مثل سولومون رو بخونه وجود معلم کمی بهتره و بقول معروف مستحبه!!! ولی کمپبل اینجوری نست. پس این نشون میده سولومون عمیق تر و تخصصی تر از کمپبل توضیح داده. اما برای افراد مبتدی کمپبل از همه واجب تره. ولی اگه بعدش سولومون رو نخونه ضرر میکنه. چون دراون حالت دیگه بدون نیاز به معلم میتونه سولومون رو بفهمه.
معمولا میگن سولومون ترجمه شده به فارسی به اندازه ی کمپبل اصلل انگلیسی مفیده. این بیان کننده خوبی کمپبله. ولی عرض کردم افراد مبتدی باید اول همون کمپبل ترجمه شده رو بخونن تا تازه بیان تو باغ و بفهمن این کتابایی که از سطح دبیرستان بالاتر اند چی دارن میگن!:)
میتونید به آدرس زیر برید و مطلبی که درمورد انتخاب بین کمپبل یا سولومون هست رو ببینید:
http://iranibo.rozblog.com/post/6
ابهام یا سوالی بود من در خدمتم.

شما امسال میری چندم؟
فکر کنم خواهر عزیزمون امسال راهنمایی باشند. چون تو نام کاربریشون یه 81 درج شده که احتمال داره سال تولدشون باشه. پس میشن حدودا 13 ساله که میفته تو مقطع راهنمایی خودمون (دبیرستان دوره اول حال حاضر!!!!!!!!!!)

درضمن چرا به چغندر توهین میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟:81:
شوخی کردم داداش تا ببینم سریع عصبانی میشی یا نه؟؟؟؟؟ :91:
اما جدا هیچ وقت خودت رو حتی به شوخی هم اینقدر پایین نیار و خودتو هم اندازه چغندر و ... نکن. چون خدا من و تو رو بلند مرتبه آفریده. مگه میشه خلیفه خدا یه چغدر باشه؟؟؟؟!!!! (راستی تو چه حالی دادی به چغندره هااااااا. الان تو پوست خودش نمیگنجه میبینی خودش پوستشو کند و ما نیاز به کندن پوستش موقع خوردنش نخواهیم داشت!!:198:)
و من الله توفیق

آخرین ویرایش توسط مدیر

narmin

New Member
لایک ها
75

همون طور که بهتون گفتم در پیغام خصوصی، مسلما کمپبل 6 جلدی جدیدخانه زیست شناسی از همه بهتره. بهتون گفتم اول اون رو تو این 3 ماه تابستون کامل بخونید بعد بیایید سراغ سولومون. چون یه سری بخشهای سولومون بر کمپبل برتری داره و شما بطور کامل میتونید مطلب رو بفهمید. مثلا تو یه مبحث کمپبل همیجور سطحی گفته و رد شده ولی سولومون عمیق تر توضیح داده و بالعکس.
برا کسی که می خواد برای اولین بار یه کتاب زیست عمومی مثل سولومون رو بخونه وجود معلم کمی بهتره و بقول معروف مستحبه!!! ولی کمپبل اینجوری نست. پس این نشون میده سولومون عمیق تر و تخصصی تر از کمپبل توضیح داده. اما برای افراد مبتدی کمپبل از همه واجب تره. ولی اگه بعدش سولومون رو نخونه ضرر میکنه. چون دراون حالت دیگه بدون نیاز به معلم میتونه سولومون رو بفهمه.
معمولا میگن سولومون ترجمه شده به فارسی به اندازه ی کمپبل اصلل انگلیسی مفیده. این بیان کننده خوبی کمپبله. ولی عرض کردم افراد مبتدی باید اول همون کمپبل ترجمه شده رو بخونن تا تازه بیان تو باغ و بفهمن این کتابایی که از سطح دبیرستان بالاتر اند چی دارن میگن!:)
میتونید به آدرس زیر برید و مطلبی که درمورد انتخاب بین کمپبل یا سولومون هست رو ببینید:
سولومون یا کمپبل
ابهام یا سوالی بود من در خدمتم.

فکر کنم خواهر عزیزمون امسال راهنمایی باشند. چون تو نام کاربریشون یه 81 درج شده که احتمال داره سال تولدشون باشه. پس میشن حدودا 13 ساله که میفته تو مقطع راهنمایی خودمون (دبیرستان دوره اول حال حاضر!!!!!!!!!!)

درضمن چرا به چغندر توهین میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟:81:
شوخی کردم داداش تا ببینم سریع عصبانی میشی یا نه؟؟؟؟؟ :91:
اما جدا هیچ وقت خودت رو حتی به شوخی هم اینقدر پایین نیار و خودتو هم اندازه چغندر و ... نکن. چون خدا من و تو رو بلند مرتبه آفریده. مگه میشه خلیفه خدا یه چغدر باشه؟؟؟؟!!!! (راستی تو چه حالی دادی به چغندره هااااااا. الان تو پوست خودش نمیگنجه میبینی خودش پوستشو کند و ما نیاز به کندن پوستش موقع خوردنش نخواهیم داشت!!:198:)
و من الله توفیق
ما کلا تو اینجور چیزا تخصص داریم.شبیه هرچی که بخوای میشیم از هویج گرفته تا شلغم .فقط من از بچگیم دق کردم تا به همه بگم که نرمین اسم پسر نیست!!!!!!!!!!!!!!!:29:

زمینی

Active Member
لایک ها
159

ببخشید من فکر کردم کتاب ها همه رفتن. خواستم بپرسم فیزیولوژی گایتون و هال رو هنوز دارید آقای @

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

ببخشید من فکر کردم کتاب ها همه رفتن. خواستم بپرسم فیزیولوژی گایتون و هال رو هنوز دارید آقای
سلام
پیرو کمک دوست عزیزمون خانم bh2ao یادم افتاد که اصلا هال تصحیح کننده همون گایتون بوده و کتابی که من دارم رو اسمش هال رو نوشته. تو عکسایی که از کتابا تو پست اول گذاشتم اسم گتاب گایتون رو بخونید متوجه میشید. نوشته: گایتون و هال
والا اون خانم فکر کنم فاطمه خسروی قراره بهم اطلاع بده که همه ی کتابارو رو میخواد یا نه؟
اگه همه رو خواست که دیگه هیچی. ولی اگه بعضیا رو خواست و به گایتون نیاز نداشت چشم حتما میدمش به شما. پس تا چند روز آینده به اینجا سری بزنید اگر ایشون کتابارو خرید تو همین تاپیک میگم که خریده وگرنه شما پیغام خصوصی بدید تا درباره خریدش صحبت کنیم.
و من الله توفیق

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
5

بنده میرم کلاس هشتم
اگه خدا بخواد

درسته 13 سالمه!
راستی به نظرتون از الان ود نیست دارم برا المپیاد میخونم؟؟؟؟

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

دوستان
خانم خسروی کتاب گیرشون اومد و دیگه کتابا رو نخریدن.
منم بررسی کردم دیدم به برخیاشون تو دانشگاه نیاز دارم مثل گایتون. چون یه بنده خدایی گفته بود گایتون رو میخوام. ولی الان که بررسی کردم دیدم خودم بهش نیاز دارم.
شاید دیگه بقیه کتابا رو هم نخوام اینجا بفروشم. چون شاید یه بنده خدا خواست اونا رو بگیره.
لذا از همه ی دوستان تشکر میکنم.
در ضمن خانم خسروی المپیاد خوندن هرگز دیر نیست. ولی مراقب باشین دیگه از المپیاد زده نشین.
و من الله توفیق

narmin

New Member
لایک ها
75

بنده میرم کلاس هشتم
اگه خدا بخواد

درسته 13 سالمه!
راستی به نظرتون از الان ود نیست دارم برا المپیاد میخونم؟؟؟؟
زیاد نه ولی اگه سال بعد شروع میکردی بهتر بود.

saideh

New Member
لایک ها
156

سلام ببخشید بچه ها من میخام کتاب درسی دوم دبیرستانو دانلود کنم نمیشه.....برنامه پی دی افم خراب شده........موندم چیکار کنم لطفا کمکم کنید....:180::180:

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام ببخشید بچه ها من میخام کتاب درسی دوم دبیرستانو دانلود کنم نمیشه.....برنامه پی دی افم خراب شده........موندم چیکار کنم لطفا کمکم کنید....:180::180:
سلام،باگوشی دانلود میکنین؟مشکلتون تو بازکردن پی دی افه یا دانلودش؟

بالا