Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062
پاسخ : فشار اسمزی در مویرگ

شما كه اين قدر باريك بين هستيد ،تعجب مي كنم كه چرا به عكس ص84 دقت نكردين.
شكل13-6 فشار اسمزي رو تقريبا ثابت گرفته حتي اين شكل تو كمپبل هم هس.
بله صفحه ي 910 كمببل تكست هست.
ولي فقط يك مسئله اينجاست .
نمودار درواقع اينگونه است : ~~~~~~~
ولي براي سهولت اينگونه رسم مي كنند : ————
منظورم ان است كه اختلاف بين بيشينه و كمينه اين فشاراسمزي ان قدر ناچيز است كه از ان صرف نظر مي كنند در رسم !
درصورتي كه در ديد واقعي بله فشار مطلقا 25mmHg نيست بلكه ميانگيني 25mmHg هست !
ديگر رفرنس گايتون توضيح دادم، نمي دانم چرا اصلا رو دلائل من حتي فكر هم نمي كنيد.

لایک ها
571

از شكل 14-6 چه طوري ميشه اون نتيجه رو گرفت؟
خوب یکی از دلایل هم که گفتم ثابته این هست گایتون هم تقریبا این شکل رو آورده 20 لیتر تراوش میشه 17 لیتر جذب 3 لیتر هم لنف 20 در مقابل 20 از طرفی چون در هر بار فقط 1/200 پلاسما از رگ خارج میشه انچنان تغییری هم در فشار اسمزی مویرگ و هم در فشار اسمزی مایع میان بافتی ایجاد نمیکنه.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

بله صفحه ي 910 كمببل تكست هست.
ولي فقط يك مسئله اينجاست .
نمودار درواقع اينگونه است : ~~~~~~~
ولي براي سهولت اينگونه رسم مي كنند : ————
منظورم ان است كه اختلاف بين بيشينه و كمينه اين فشاراسمزي ان قدر ناچيز است كه از ان صرف نظر مي كنند در رسم !
درصورتي كه در ديد واقعي بله فشار مطلقا 25mmHg نيست بلكه ميانگيني 25mmHg هست !
ديگر رفرنس گايتون توضيح دادم، نمي دانم چرا اصلا رو دلائل من حتي فكر هم نمي كنيد.
خوب این تغییر این قدر ناچیز هست که دیگر به حساب نمی اید قرار نیست که ما همه چیز را با دقت فوق العاده زیاد برسی کنیم ان وقت همه چیز در همه ی مسائل غلط در میاید.

parastoo.sh

New Member
لایک ها
186

تغییر داریم تا تغییر!!در حالت طبیعی فشار اسمزی <تقریبن ثابت>هست و تغییر چندانی نمیکنه!یعنی تغییر میکنه ولی اونقدری نیست که محسوس باشه و بشه بهش گفت تغییر!وقتایی هم که به علت مواردی که ibo-decذکر کرد تغییر محسوسی داشته باشه مشکلاتی رو هم به وجود میاره مثل ادم.پس درحالت طبیعی بدن میشه گفت تغییرش اونقدر کمه که نادیده گرفته میشه و عملن میگن فشاراسمزی چیز ثابتیه!

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

تغییر داریم تا تغییر!!در حالت طبیعی فشار اسمزی <تقریبن ثابت>هست و تغییر چندانی نمیکنه!یعنی تغییر میکنه ولی اونقدری نیست که محسوس باشه و بشه بهش گفت تغییر!وقتایی هم که به علت مواردی که ibo-decذکر کرد تغییر محسوسی داشته باشه مشکلاتی رو هم به وجود میاره مثل ادم.پس درحالت طبیعی بدن میشه گفت تغییرش اونقدر کمه که نادیده گرفته میشه و عملن میگن فشاراسمزی چیز ثابتیه!
سلام.
سوال اين بود : ايا فشاراسمزي كپيلري متغير هست ؟
پاسخ : بله، به دلائل بالا كه گفتم.
درضمن با توجه به استراكچر كپيلري افراد مختلف از نظر پيوستگي وغيره (همان سه تايي كه درقبل كفتم.) باز هم متفاوت هست.

penta

New Member
لایک ها
476

خوب یکی از دلایل هم که گفتم ثابته این هست گایتون هم تقریبا این شکل رو آورده 20 لیتر تراوش میشه 17 لیتر جذب 3 لیتر هم لنف 20 در مقابل 20 از طرفی چون در هر بار فقط 1/200 پلاسما از رگ خارج میشه انچنان تغییری هم در فشار اسمزی مویرگ و هم در فشار اسمزی مایع میان بافتی ایجاد نمیکنه.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

خوب این تغییر این قدر ناچیز هست که دیگر به حساب نمی اید قرار نیست که ما همه چیز را با دقت فوق العاده زیاد برسی کنیم ان وقت همه چیز در همه ی مسائل غلط در میاید.
خوب دليلتون محترمه ولي اون يكي دوستمون هم دلايلي غير اين براي ثابت نبودن فشار اسمزي داره.
كه به نظر من قانع كننده تر از اين دليل آخريتونه.
البته فقط قانع كننده تر.چون منم ميگم كه فشار اسمزي ثابته.

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

[MENTION=15009]penta[/MENTION] [MENTION=18472]agent hosein[/MENTION]
متوجه پاسخ من شديد ؟

لایک ها
571

خوب دليلتون محترمه ولي اون يكي دوستمون هم دلايلي غير اين براي ثابت نبودن فشار اسمزي داره.
كه به نظر من قانع كننده تر از اين دليل آخريتونه.
البته فقط قانع كننده تر.چون منم ميگم كه فشار اسمزي ثابته.
دوست عزیز دلایلی که من آوردم چون بسیار ساده و قابل فهم بود قانع کننده نبود؟ حتما باید اصطلاحات دهان پر کن بیاورم؟؟(که خودمم نمی فهمم!!) از طرفی من با نظر ایبو جان هم موافقم هم با نظر شما. دقت کنین من گفتم
چون در هر بار فقط 1/200 پلاسما از رگ خارج میشه انچنان تغییری هم در فشار اسمزی مویرگ و هم در فشار اسمزی مایع میان بافتی ایجاد نمیکنه. ولی ایبو جان این تغییر رو خیلی بزرگ کردن در صورتی که بسیار کم بوده و قابل صرف نظر کردن است.

penta

New Member
لایک ها
476

دوست عزیز دلایلی که من آوردم چون بسیار ساده و قابل فهم بود قانع کننده نبود؟ حتما باید اصطلاحات دهان پر کن بیاورم؟؟(که خودمم نمی فهمم!!) از طرفی من با نظر ایبو جان هم موافقم هم با نظر شما. دقت کنین من گفتم
چون در هر بار فقط 1/200 پلاسما از رگ خارج میشه انچنان تغییری هم در فشار اسمزی مویرگ و هم در فشار اسمزی مایع میان بافتی ایجاد نمیکنه. ولی ایبو جان این تغییر رو خیلی بزرگ کردن در صورتی که بسیار کم بوده و قابل صرف نظر کردن است.
دوست عزيز من اصن تو گفته هام اشاره اي به ساده و قابل فهم بودن و در نتيجه اينكه قانع كنندگيش كمه،هيچي نگفتم.
و اصولا خودم هم طرفدار ساده و قابل فهم حرف زدنم.فقط منظورم اينه كه طبق گفته هاي ايبو فشار اسمزي ميتونه بيشتر از
«آنچنان تغيير(تغيير كم)» تغيير كنه.اميدوارم منظورمو رسونده باشم:53:

لایک ها
571

دوست عزيز من اصن تو گفته هام اشاره اي به ساده و قابل فهم بودن و در نتيجه اينكه قانع كنندگيش كمه،هيچي نگفتم.
و اصولا خودم هم طرفدار ساده و قابل فهم حرف زدنم.فقط منظورم اينه كه طبق گفته هاي ايبو فشار اسمزي ميتونه بيشتر از
«آنچنان تغيير(تغيير كم)» تغيير كنه.اميدوارم منظورمو رسونده باشم:53:
اگه ایبو این نتیجه گیری رو انجام بده به نظر خیلی ها اشتباه است.

penta

New Member
لایک ها
476

الان يني كلا بي خيال اون يه بند خيلي سبز شيم؟اونجايي كه ميگه فشار اسمزي ثابت نيس و فقط بر اساس يه ست قديمي كنكور ميگن ثابته.ص335

لایک ها
571

الان يني كلا بي خيال اون يه بند خيلي سبز شيم؟اونجايي كه ميگه فشار اسمزي ثابت نيس و فقط بر اساس يه ست قديمي كنكور ميگن ثابته.ص335
خیلی سبز که خدا نیست اشتباه هم می کنه. معلممون هم گفت کاملا اشتباه کرده. با توجه به دلایلی که اوردیم تازه تو همین آزمون قلمچی یه سوال اومده در همین مورد اومده بود که جوابش می شد فشار اسمزی مویرگ ثابته اینو چی می گی؟

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

اگه ایبو این نتیجه گیری رو انجام بده به نظر خیلی ها اشتباه است.
اقاي حسين بازه هاي متغير هاي بدن بسيار كوچك هستند مثلا ph خون 7.35-7.45 هست و ما ميانگين 7.4 درنظر مي گيريم.
ايا به دليل تغيير اندك نيم صدم ما ph بدن را ثابت مطلق رنظر مي گيريم ؟
جواب سوال تان واقعا ، متغير هست معني مي دهد، لزوما تغيير نبايد خيلي چشمگير باشد تا "تغيير" حساب شود.
من براي اطلاع رساني ان همه دليل اوردم نه انكه از عمد نافهم توضيح دهم كه بقيه نفهمند و قبول كنند.:(
اگر اين گونه تصور مي كنيد من دليلي ارائه نمي دهم و فقط جواب مي دهم.
اين اطلاعات خام و اوليه بود ديگر نتيجه گيري ثابت يا متغير بودن ان با خودتان است.

penta

New Member
لایک ها
476

خیلی سبز که خدا نیست اشتباه هم می کنه. معلممون هم گفت کاملا اشتباه کرده. با توجه به دلایلی که اوردیم تازه تو همین آزمون قلمچی یه سوال اومده در همین مورد اومده بود که جوابش می شد فشار اسمزی مویرگ ثابته اینو چی می گی؟
ميگم حق با شماس دوست عزيز!

لایک ها
571

اقاي حسين بازه هاي متغير هاي بدن بسيار كوچك هستند مثلا ph خون 7.35-7.45 هست و ما ميانگين 7.4 درنظر مي گيريم.
ايا به دليل تغيير اندك نيم صدم ما ph بدن را ثابت مطلق رنظر مي گيريم ؟
جواب سوال تان واقعا ، متغير هست معني مي دهد، لزوما تغيير نبايد خيلي چشمگير باشد تا "تغيير" حساب شود.
من براي اطلاع رساني ان همه دليل اوردم نه انكه از عمد نافهم توضيح دهم كه بقيه نفهمند و قبول كنند.:(
اگر اين گونه تصور مي كنيد من دليلي ارائه نمي دهم و فقط جواب مي دهم.
اين اطلاعات خام و اوليه بود ديگر نتيجه گيري ثابت يا متغير بودن ان با خودتان است.
ایبو جان نشد دیگه نشد!!!!! شما رفتی یه مسئله ی بسیار مهم که تا صدم درصد تو بدن ارزش دارد رو آوردی در مقابل این. خوب منم میگم در پایان دیاستول چه قدر خون در هر بطن جمع می شود؟؟؟ شما میگید 120 منم می گم کاملا غلطه باید بگی 120.45!!!! ما میتونیم از این چند صدم صرف نظر کنیم مثل فشار اسمزی مویرگ. من که ثابت می گیرم چون تو کنکور سوال بدن جواب صد در صد ثابته به دوستای دیگه هم توصیه می کنم ثابت بگیرن.!! در ضمن بحث علمی هست امیدوارم از لحن صحبتم ناراحت نشی.:2:

Ibo_Dec

New Member
لایک ها
1,062

ایبو جان نشد دیگه نشد!!!!! شما رفتی یه مسئله ی بسیار مهم که تا صدم درصد تو بدن ارزش دارد رو آوردی در مقابل این. خوب منم میگم در پایان دیاستول چه قدر خون در هر بطن جمع می شود؟؟؟ شما میگید 120 منم می گم کاملا غلطه باید بگی 120.45!!!! ما میتونیم از این چند صدم صرف نظر کنیم مثل فشار اسمزی مویرگ. من که ثابت می گیرم چون تو کنکور سوال بدن جواب صد در صد ثابته به دوستای دیگه هم توصیه می کنم ثابت بگیرن.!! در ضمن بحث علمی هست امیدوارم از لحن صحبتم ناراحت نشی.:2:
اگر بهتون بگويند ايا حجم پايان دياستولي ثابت است چه مي گوييد ؟
اخر من هي دليل مي اورم بعد شما اصلا به دلائل من نگاه نمي كنيد.:(
من حرفي ندارم . خب گفتيد ثابت است ؟ گفتم خير.
حالا هرچي خودتان مي دانيد.
فكر مي كنم واقعا بحث دراين زمينه يك كم طولاني شده است من دلائل را نوشتم.
خداحافظ تون.

لایک ها
571

اگر بهتون بگويند ايا حجم پايان دياستولي ثابت است چه مي گوييد ؟
اخر من هي دليل مي اورم بعد شما اصلا به دلائل من نگاه نمي كنيد.:(
من حرفي ندارم . خب گفتيد ثابت است ؟ گفتم خير.
حالا هرچي خودتان مي دانيد.
فكر مي كنم واقعا بحث دراين زمينه يك كم طولاني شده است من دلائل را نوشتم.
خداحافظ تون.
بازم جواب من رو با سوال جواب دادین تازه من مثال گفتم شما 120.45 120در نظر نمی گیری؟؟ کنکور اومد شما بزن متغییر خداحافظ.!!!!!

بالا