فشار

Wight

New Member
لایک ها
888
یک توپ به جرم m و شعاع R را تا عمق h به داخل آب فرو برده و آن را رها می کنیم توپ تا چه ارتفاعی بالاتر از سطح آب جهش خواهد کرد؟

لایک ها
571
پاسخ : فشار

یک توپ به جرم m و شعاع R را تا عمق h به داخل آب فرو برده و آن را رها می کنیم توپ تا چه ارتفاعی بالاتر از سطح آب جهش خواهد کرد؟
باید تو داخل نیروی چسبندگی و تو خارج کشش سطحی رو وارد مسئله کنیم نه؟؟؟؟به چگالی توپ هم بستگی داره.

Wight

New Member
لایک ها
888

باید تو داخل نیروی چسبندگی و تو خارج کشش سطحی رو وارد مسئله کنیم نه؟؟؟؟به چگالی توپ هم بستگی داره.

سلام!

چگالی اش که پارامتری بدست می آید

نیازی به چسبندگی و پیوستگی نیست!

لایک ها
571

فکر نکنم جهش با یه فرمول ساده بیاد به خیلی چیزا بستگی داره به نظر من به
نیروی چسبندگی و کشش سطحی بستگی داره چون هنگام خارج شدن به دلیل کشش سطحی کمی از سرعت توپ کاسته می شه سرعت که کمتر شه ارتفاعی که توپ بالا میره کمتر می شه سوال رو خودتون طرح کردین؟

Wight

New Member
لایک ها
888

فکر نکنم جهش با یه فرمول ساده بیاد به خیلی چیزا بستگی داره به نظر من به
نیروی چسبندگی و کشش سطحی بستگی داره چون هنگام خارج شدن به دلیل کشش سطحی کمی از سرعت توپ کاسته می شه سرعت که کمتر شه ارتفاعی که توپ بالا میره کمتر می شه سوال رو خودتون طرح کردین؟

نه تکلیف نوروزی است!!

به چسبندگی که ربط داره

من منظورم رو بد بهتون منتقل کردم!

کلا می شه گفت که به چگالی آب بستگی داره (مسئله در حدی نیست که بخوایم سختش کنیم)

لایک ها
571

نه تکلیف نوروزی است!!

به چسبندگی که ربط داره

من منظورم رو بد بهتون منتقل کردم!

کلا می شه گفت که به چگالی آب بستگی داره (مسئله در حدی نیست که بخوایم سختش کنیم)
اگه بخوایم مسئله رو سرسری رد کنیم گفته ی شما درسته ولی به نظر من اگه بخوایم به صورت دقیق برسی کنیم بازم می گم به این ساده گی ها حل نمیشه(البته با توجه به دلایلی که گفتم) در ضمن پیک نوروزی رو تو نوروز حل می کنن شما با چه حقی الان حل میکنی؟؟!!!!!!!!:3::96:

Wight

New Member
لایک ها
888

اگه بخوایم مسئله رو سرسری رد کنیم گفته ی شما درسته ولی به نظر من اگه بخوایم به صورت دقیق برسی کنیم بازم می گم به این ساده گی ها حل نمیشه(البته با توجه به دلایلی که گفتم) در ضمن پیک نوروزی رو تو نوروز حل می کنن شما با چه حقی الان حل میکنی؟؟!!!!!!!!:3::96:

خب حالا یه راهنمایی می کنید؟

تکلیف نوروزی : تکلیفی است که برای حل در عید داده می شود اما یا آن را حل نمی کنند یا قبل عید و یا 13 بدر حل می کنند!!

لایک ها
571

HIvAD

New Member
لایک ها
193

سلام علیکم
اینی که شما گذاشتین خیلی جالبه
من اصلا چنین مطالبی رو تا به حال نخونده بودم
این جور مسایل رو از چه منبعی می تونم گیر بیارم؟؟؟
اگه اشتباه نکنم"نیروی ارشمیدسی"چیه؟؟
باتشکرررر¿¤¤

Hossein_BC

Moderator
لایک ها
571

سلام علیکم
اینی که شما گذاشتین خیلی جالبه
من اصلا چنین مطالبی رو تا به حال نخونده بودم
این جور مسایل رو از چه منبعی می تونم گیر بیارم؟؟؟
اگه اشتباه نکنم"نیروی ارشمیدسی"چیه؟؟
باتشکرررر¿¤¤
نیروی ارشمیدس چیست ؟
وقتی جسمی را درون یک شاره مثلا یک لیوان آب می اندازیم اگر جسم تماما درون آب فرو رود به مقدار حجم خود آب را جابجا می کند به نیروی
وزن
این مقدار آب جابجا شده نیروی ارشمیدس گویند که همیشه رو به بالاست و از رابطه ی زیر بدست می آید:

دقت کنید که در این رابطه
چگالی
شاره و vحجم شاره جابجا شده است که مساوی است باحجم قسمتی از جسم که داخل شاره است و gشتاب گرانشی است حال سوالی مطرح می شود و آن اینکه چه شرایطی لازم است تا یک جسم در یک شاره شناور شود ؟ می دانیم در به هر جسمی در یک میدان گرانشی نیروی وزن وارد می شود و به جسم درون شاره حداقل دو نیروی ارشمیدس و
نیروی گرانش
وارد می شود می دانیم که نیروی گرانش همیشه روبه پایین و نیروی ارشمیدس (نیروی شناوری) همیشه روبه بالا هرگاه این دو نیرو برابر باشند جسم درون آب غوطه ور می شود ولی فرق شناوری و غوطه وری چیست ؟ وقتی می گوییم جسمی شناور است که در سطح آب باشد اما جسم غوطه ور میتواند در هر جای شاره باشدبه طور مثال خود آب درون خود شناور است.

وقتی نیروی ارشمیدس از نیروی وزن بیشتر باشد جسم روی سطح آزاد شاره شناور می شود و وقتی نیروی وزن جسم از نیروی ارشمیدس بیشتر باشد جسم درون شاره غرق می شود.

منبع:http://daneshnameh.roshd.ir/

بالا