- ارسال ها
- 91
- لایک ها
- 74
- امتیاز
- 18
سلام بر همه ی دوستان عزیز ، چند تا سوال داشتم می خواستم بپرسم
1-صفحه ی 19 کتاب بیشتر بدانید که وجود داره ، نوشته که « باکتری های بی هوازی در غیاب اکسیژن مواد آلی رو به الکل و اسید تبدیل می کنند . » و بعدش هم می گه که « باکتری های بی هوازی در آب ها زندگی می کردند و می کنند . »
حالا مگه آب h2o نیست و اکسیژن نداره . پس چرا می گه بدون حضور اکسیژن .
2- چرا اگه غلظت کربن دی اکسید اگر از یک حد معینی بیشتر بشه باز هم شدت فتوسنتز در صورتی که آب و شدت نور رو هم افزایش بدیم ، تغییر نمی کنه .
3- به غیر از وجود کلروپلاست فراوان در برگ چه ویژگی هایی رو در برگ سراغ دارید که باعث شده برگ اندام اصلی فتوسنتز محسوب بشه ؟
4- گیاهانی که برگ قرمز دارند به نظر من نباید فتوسنتز کنند چون کلروفیل ندارند ولی فکر می کنم انرژی خودشون رو از انرژی تولید شده توسط قسمت های سبز رنگ گیاه می گیرند یعنی اون قسمت هایی که فتوسنتز می کنند . درسته این تصورم ؟ !!
5- سبز رنگ بودن پوسته بعضی از غده های سیب زمینی دلیلش اینه که سیب زمینی چون غده ای پس قاعدتاً نباید سبز رنگ باشه اما بعد از تولید این سیب زمینی ها در معرض نور خورشید قرار می گیرند و فتوسنتز انجام می دهدند کلروفیل می توانند بسازند و در نتیجه سبز می شوند . آیا این تصورم هم درسته ؟ !!
با تشکر
1-صفحه ی 19 کتاب بیشتر بدانید که وجود داره ، نوشته که « باکتری های بی هوازی در غیاب اکسیژن مواد آلی رو به الکل و اسید تبدیل می کنند . » و بعدش هم می گه که « باکتری های بی هوازی در آب ها زندگی می کردند و می کنند . »
حالا مگه آب h2o نیست و اکسیژن نداره . پس چرا می گه بدون حضور اکسیژن .
2- چرا اگه غلظت کربن دی اکسید اگر از یک حد معینی بیشتر بشه باز هم شدت فتوسنتز در صورتی که آب و شدت نور رو هم افزایش بدیم ، تغییر نمی کنه .
3- به غیر از وجود کلروپلاست فراوان در برگ چه ویژگی هایی رو در برگ سراغ دارید که باعث شده برگ اندام اصلی فتوسنتز محسوب بشه ؟
4- گیاهانی که برگ قرمز دارند به نظر من نباید فتوسنتز کنند چون کلروفیل ندارند ولی فکر می کنم انرژی خودشون رو از انرژی تولید شده توسط قسمت های سبز رنگ گیاه می گیرند یعنی اون قسمت هایی که فتوسنتز می کنند . درسته این تصورم ؟ !!
5- سبز رنگ بودن پوسته بعضی از غده های سیب زمینی دلیلش اینه که سیب زمینی چون غده ای پس قاعدتاً نباید سبز رنگ باشه اما بعد از تولید این سیب زمینی ها در معرض نور خورشید قرار می گیرند و فتوسنتز انجام می دهدند کلروفیل می توانند بسازند و در نتیجه سبز می شوند . آیا این تصورم هم درسته ؟ !!
با تشکر