فقط يک چهارم الکترون بار منفي دارد!!!!!!!!!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
گروهي از دانشمندان موفق شدند براي اولين بار نشان دهند كه يك بار منفي دقيقا يك چهارم تك الكترون است.

به گزارش خبرگزاري مهر، جريان الكتريسيته از حمل الكترونها ايجاد مي شود. تا مدتها به نظر مي رسيد كه بار منفي كه روي الكترون وجود دارد برابر با يك واحد از اين شبه ذره است اما تحقيقاتي كه بعدها دانشمندان انجام دادند نشان مي داد كه يك بار منفي معادل يك سوم، يك پنجم و يا يك ششم يك واحد الكترون است.

اكنون گروهي از پژوهشگران كه نتايج يافته هاي خود را در مجله "نيچر" منتشر كرده اند با استفاده از تكنيكهاي جديد براي اولين بار مشاهده كردند كه يك بار منفي دقيقا 25 درصد (يك چهارم) يك تك الكترون است.

به خصوص اين دانشمندان نشان دادند كه شبه ذرات بارمنفي زماني كه الكترونها در يك سيستم دوبعدي قرار مي گيرند، تشكيل مي شوند و به اين ترتيب نيروي بسيار پرقدرتي ميان آنها برقرار مي شود.

در حقيقت زماني كه يك جريان الكترون در يك سطح دوبعدي يك نيمه رسانا گسترده مي شود، يك ميدان مغناطيسي عمود بر اين سطح ايجاد مي شود. جريان بار منفي كه در اين ساختار دوبعدي حركت مي كند دقيقا برابر با يك چهارم يك الكترون است.

منبع:www.knowclub.com

SorayaS

New Member
لایک ها
0
میشه توضیحات کاملترشو هم اضافه کنی لطفا؟ ممنون می شم.

najafi2020

New Member
لایک ها
195
SorayaS گفت
میشه توضیحات کاملترشو هم اضافه کنی لطفا؟ ممنون می شم.
سلام . من معتاد خوندن مقاله و مجله بودم، دیگه اصلا چیزی یادم نیست. یه مقاله ای خوندم و گذاشتم تا دوستان هم یه نگاهی کنن.

از کتاب شیمی فیزیک پیدا نکردم!! فقط یه مقاله ی کوچیک بود.

باشه یه نگاهی میکنم اگه چیزی پیدا کردم اضافه می کنم.

najafi2020

New Member
لایک ها
195
amd گفت
سلام.خیلی با نوشتت حال کردم.
نوشته ی من نبود!! هرچی گشتم دوباره پیداش نکردم!!

تو مقاله های انگلیسی هم نبود. مجله ی نیچر پیدا شد اما شماره و مشخصات مجله پیدا نیست لذا مقاله هم پیدا نیست!!

بالا