فکر کردن روی یک مساله تا چه حد؟

mathsmart

New Member
لایک ها
130
سلام دوستان می خواستم با توجه به اینکه تو خوندن برای المپیاد باید همه مساله ها رو خودمان حل کنیم این سوال رو جواب بدید:
حداکثر چقدر رو هر مساله وقت بذارم؟(چون ممکنه اصلا هر چقدرم روی یک سوال فکر کنم حل نشه!!!!!!)

penta

New Member
لایک ها
476
پاسخ : فکر کردن روی یک مساله تا چه حد؟

سلام دوستان می خواستم با توجه به اینکه تو خوندن برای المپیاد باید همه مساله ها رو خودمان حل کنیم این سوال رو جواب بدید:
حداکثر چقدر رو هر مساله وقت بذارم؟(چون ممکنه اصلا هر چقدرم روی یک سوال فکر کنم حل نشه!!!!!!)
اول از همه تو باید به خودت ایمان داشته باشی و بگی که می تونم حلش کنم.
بعدش هم به خود مسئله هم بستگی داره.
به شرایط روحی که موقع حل اون داری.
کلا باید به همه چی توجه کنی دیگه.
حتی میشه رو یه مسئله یه سال فک کنی.
من روی یه مسئله ریاضی یه سال فک کردم.
(ولی بعدش فهمیدم خود مسئله مشکل داشته!:4:)

mathsmart

New Member
لایک ها
130

اول از همه تو باید به خودت ایمان داشته باشی و بگی که می تونم حلش کنم.
بعدش هم به خود مسئله هم بستگی داره.
به شرایط روحی که موقع حل اون داری.
کلا باید به همه چی توجه کنی دیگه.
حتی میشه رو یه مسئله یه سال فک کنی.
من روی یه مسئله ریاضی یه سال فک کردم.
(ولی بعدش فهمیدم خود مسئله مشکل داشته!:4:)
اخه بعضی از این مساله ها یه ایده های خفنی دارند که اگه یه عمر هم روشون وقت بذاری حل نمیشن!!!!!!!!

penta

New Member
لایک ها
476

اخه بعضی از این مساله ها یه ایده های خفنی دارند که اگه یه عمر هم روشون وقت بذاری حل نمیشن!!!!!!!!
منظورتو از ایده های خفن نفهمیدم.
ولی بازم میرزه که وقتتو به جای هر کاری روی یه مسئله علمی بزاری که جوابشو پیدا کنی.

mathsmart

New Member
لایک ها
130

منظورتو از ایده های خفن نفهمیدم.
ولی بازم میرزه که وقتتو به جای هر کاری روی یه مسئله علمی بزاری که جوابشو پیدا کنی.
خوب اگه بخوای رو هر کدوم از این مساله ها که تعدادشون کم هم نسیت خیلی زیاد وقت بگذاری که وقت نمی کنی برای المپیاد چیز های لازم دیگه رو یاد بگیری
ایده ی خفن یعنی این که با یه راه حل هایی حل میشن که اصلا فکرشو نمی تونی بکنی.

sima98

New Member
لایک ها
39

اگه واقعا ایده ی خفنی دارن:4-5ساعت

sina

New Member
لایک ها
385

به نظره من اگه واقعا می خوای قوی بشی همرو خودت حل فوقش ول کن مساله رو و بعدا که قوی تر شدی حلش کن واسه من پیش اومده سه ماه بعد مساله رو حل کنم یا یه بار یکی از مساله های یه کتابو حل کردم و با جوابه نهایی اون فرق داشت گفتم حتما اشتباهه چاپی بوده بعد از دو ماه یهو اون سوال یادم اومدو فهمیدم جوابه کتاب درست بوده!
البته این هایی که گفتم فقط براب سوالای مهمه مثله سوالای دوره یا مرحله دو که اگه از جوابش نگاه کنی میسوزنو دیگه مثله اونا گیرت نمیاد!
واسه سوالای دیگه دو ساعت کافیه به نظرم

BiotechMania

New Member
لایک ها
253

سلام..
من یه نفری رو میشناسم که طلای ریاضی بود و روی یه سوالی 3 سال!!!!فکر کرده بود و بالاخره جوابش رو پیدا کرده بود!!
بستگی به خودتون داره که چقدر تحمل مبارزه دارین!!:)

sina16

New Member
لایک ها
313

والا من خودم رو یه مسئله ته تهش نیم ساعت وقت میزارم!!!

اگه حل شد که شد اگه نشد میرم مسئله بعدی!!!

بعدا که طلا گرفتم میتونین بگین یه نفر که طلای شیمی داشت رو هر مسئله حداکثر نیم ساعت وقت میزاشت!!:90:

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

والا من خودم رو یه مسئله ته تهش نیم ساعت وقت میزارم!!!

اگه حل شد که شد اگه نشد میرم مسئله بعدی!!!

بعدا که طلا گرفتم میتونین بگین یه نفر که طلای شیمی داشت رو هر مسئله حداکثر نیم ساعت وقت میزاشت!!:90:
استاد هوا ما روهم داشته باش بعد طلا

hosah

New Member
لایک ها
55

من سر یه سوال جبر از ساعت 4 عصر تا شب ساعت 10 به صورت مداوم فکر کردم آخر سر حل شد بعد هر سوالی از اون بخش میدیدم ذهنی حل میکردم

sepehr43

New Member
لایک ها
59

این که روی هر سوال تا زمانی که کامل حل نشده فکر کنی ،خیلی عالیه.
اما واسه کسایی مثل ما که 10 ماه بیشتر تا مرحله دو وقت ندارن ،به نظرم بهترین راه اینه که 10 تا 15 دقیقه روی یه مسئله فکر کنی بعد اگه حل نشد،بری یه کاغذ بذاری رو پاسخنامش و یه خط اولشو بخونی.بعد دوباره فکر کنی وهمینطوری ادامه بدی تا حل شه.اینجوری هم نه وقتت تلف میشه و هم نه اعتماد به نفستو میگیره.تازه اگه دیدی خیلی سواله گردن کلفته میتونه مثل دوستمون بری چند وقت دیگه بیای حلش کنی.
ولی زود تسلیم نشین.همین که روی مسئله ای فکر کنید،دارید قدرت حل مسئلتون رو ارتقا میدین.مثل بازیه.هر چی بیشتر فکر کنید،سطح حل مسئله کردنتون میره بالا.
به قول استاد علیپور:ادم از مسئله های سخت چیز ها که یاد نمی گیره.

بالا