فیزیولوژی ورزش

kaark

New Member
لایک ها
252
چرا هنگامی که ورزش می کنیم :

1- دما بدن افزایش می یابد؟ (چه اندام (ها) یی دخالت دارند؟) ---> درسته که تمام اندام ها با هم هماهنگ کار می کنند اما اندام (ها) غالب را نام ببرید.
2- عرق می کنیم؟

3- همه ی ما این اصطلاح را شنیده ایم که مثلا هنگام ورزش به دوستمون می گیم : "بزار موتورم گرم بشه (!) مثل چی خواهم دوید!"

این موتوری که همه هنگام ورزش منتظر گرم شدنش هستن دقیقا کدام قسمت بدن می باشد؟ (سوال سومی ، طراحش خودمم! :4:)

لایک ها
3
پاسخ : فیزیولوژی ورزش

این‏ ‏سوال‏ ‏سومیه‏ ‏جالب‏ ‏بود

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

توی‏ ‏فیزیولوژی‏ ‏ورزش‏ ‏گایتون‏ ‏ننوشته؟

ak2000014

New Member
لایک ها
43

چرا هنگامی که ورزش می کنیم :

1- دما بدن افزایش می یابد؟ (چه اندام (ها) یی دخالت دارند؟) ---> درسته که تمام اندام ها با هم هماهنگ کار می کنند اما اندام (ها) غالب را نام ببرید.
2- عرق می کنیم؟

3- همه ی ما این اصطلاح را شنیده ایم که مثلا هنگام ورزش به دوستمون می گیم : "بزار موتورم گرم بشه (!) مثل چی خواهم دوید!"

این موتوری که همه هنگام ورزش منتظر گرم شدنش هستن دقیقا کدام قسمت بدن می باشد؟ (سوال سومی ، طراحش خودمم! :4:)
....
سلام
درمورد سوال سوم می تونیم اینجوری بگیم .
..گرم شدن بدن ( حالا با حرکت عضلات و هر جور دیگه ....) ===> افزایش واکنش های شیمیایی و متعاقبا تنفس سلولی ====> افزایش عملکرد عضله ===> دویدن با سرعت جت!!:53::)

kaark

New Member
لایک ها
252

این‏ ‏سوال‏ ‏سومیه‏ ‏جالب‏ ‏بود

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

توی‏ ‏فیزیولوژی‏ ‏ورزش‏ ‏گایتون‏ ‏ننوشته؟
ما اینیم دیگه :cool:

سوالاتی که طرح می کنم جالب اند، ... همشون!! :4:
(شوخی کردم)

نمی دونم که تو گایتون نوشته یا نه! این سوال رو با توجه به صحبت های یک استاد کنگ فو (!) مطرح کردم ...
در حین ورزش کردن که حسابی تشنه شده بودیم خواستیم آب بخوریم (آب سرد) گفتن که نخورید (البته نگفتا، تقریبا می خواست کتکمون بزنه! :4: )
بعدکه دلیلش رو پرسیدیم گفت که فلان قسمت بدنتون که کلی انرژی صرف کرده تا بدنتون رو گرم کنه اگر آب سرد بخوری بهش فشار میاد چون که هنوز گرم هستی و بعد از این هم هنوز 40 دقیقه قراره که ورزش کنید...

حالا کلمه "فلان" که بولد هم شده همان جواب سوال 3 هست! همان موتور بدن! (اینم راهنمایی) [MENTION=18981]ak2000014[/MENTION]

لایک ها
167

ما اینیم دیگه :cool:

سوالاتی که طرح می کنم جالب اند، ... همشون!! :4:
(شوخی کردم)

نمی دونم که تو گایتون نوشته یا نه! این سوال رو با توجه به صحبت های یک استاد کنگ فو (!) مطرح کردم ...
در حین ورزش کردن که حسابی تشنه شده بودیم خواستیم آب بخوریم (آب سرد) گفتن که نخورید (البته نگفتا، تقریبا می خواست کتکمون بزنه! :4: )
بعدکه دلیلش رو پرسیدیم گفت که فلان قسمت بدنتون که کلی انرژی صرف کرده تا بدنتون رو گرم کنه اگر آب سرد بخوری بهش فشار میاد چون که هنوز گرم هستی و بعد از این هم هنوز 40 دقیقه قراره که ورزش کنید...

حالا کلمه "فلان" که بولد هم شده همان جواب سوال 3 هست! همان موتور بدن! (اینم راهنمایی) @ak2000014
توی اینجور طب های سنتی جایی رو که بدن رو گرم میکنه طحال هست.

kaark

New Member
لایک ها
252

توی اینجور طب های سنتی جایی رو که بدن رو گرم میکنه طحال هست.
جالب بود! نمی دونستم که توی طب سنتی طحال رو اندام گرم کننده می دونن!

استادمون بهمون گفت ... کبد هست، به خاطر فعالیت شدید اون برای گرم کردن بدن گرم می شه و اگر در حین ورزش آب سرد بخورید در واقع دارید کاری ضد اون انجام می دید که به کبد آسیب می رسونه!

راجع به طحال و طب سنتی هم ممنون:67:

بالا