پاسخ : قدم برداشتن در مسیر المپیاد ؛ به تنهایی
اون دومی هایی که قبلن میشدن چند تاشون بعدن هم طلای جهانی گرفتن و هم رفتن تو دوره المپیاد کامپیوتر؟
شبانه روزی نبودم!!همون موقعی که ایشون به سعادت توهین کرد بودم.و بعدش هم که عذر خواهی کرد اونجا بودم.که اتفاقن برگه اش رو هم سر هم کردن با چسب!!ولی نمره نمیگرفت .چجوری اونجا بودم؟هیچی پرواز کرده بودم!!خب منم برای اعتراض اونجا بودم دیگه!!و همه با هم هم میرفتن برای اعتراض...چند نفر تو هر اتاق بودن.
بحث تاپیک واضحه!!بعضی دوستان گفتن نمیشه فقط با هالیدی طلا شد ...که مثال نقض براش زدیم(هم من..هم اسمز .. هم آقا امیر)...پس تمومه دیگه!!چون حتی یک مثال نقض هم برای رد یک حرف کافیه!
آی ام سی یک رقابت معتبر علمیه...حال شما اگه یک مکتب علمی جدید داری آی ام سی رو تحویل نمییگیری آفرین به شما!!اصلن مسابقات جهانی دیگه رو هم زیر سوال ببر....بچه بازین حتمن !!
و دانشگاه هم که واضجه دیگه...حرفتو زدی...ظاهرن از نظر شما دانشگاه آزاد و پیام نور و شریف و میشیگان و هاروارد مثل همند...اصلن مهم نیست کجا درس بخونی!!:97::97::97:زنده باد پیام نور!
واقعا" به نظرت تو دوره ی کامپیوتر رفتن برای کسی که طلای ریاضی میاره کاری داره ؟
من نمیدونم مشابه این هست یا نه (که احتمال 90 درصد هست) ... ولی تو رشته های دیگه هست ...
کسی داشتیم سال اول و دوم طلای نجوم آورد و طلای جهانی نجوم هم آورد و طلای فیزیک هم گرفت ...
طلای کامپیوتر سال دوم و طلای ریاضی سال سوم داشتیم.
موردی که دو تا المپیاد تو یه سال قبول شده باشه هم داریم... زیادم داریم ( نمونش امسال :-d )
فولمارک جهانی هم داریم ...
و ضمنا" اینی که گفتی یکی دو مورده ... با یه گل بهار نمیشه ...
در مورد اون مورد اعتراض هم الزاما" اونی من میگم حتما" اونی نیست که تو دیدی ...
میدونی کی میشد با هالیدی طلا شد ؟ آره وقتی سوالای دوره سبک 76 تا 79 بودن ...
در مورد IMC هم من گفتم مسابقه ی سختی نیست که توش مدال آوردن خیلی کار خفنی باشه ... چیزی هم که واضحه اینه که اصلا" اعتبار IMO رو نداره ...
من نمیدونم چطور به این نتیجه رسیدی که من گفتم پیام نور خوبه ... هر چند به سفسطه کردن جناب عالی آشنایی و عادت دارم از بحث های سابق فروم ... مشکلی نیست من فقط چند مورد از سمپاد میگم برای این که یه جایی رفتی این حرفاتو زدی بهت نخندن :
ایمان افتخاری : دو تا طلای جهانی ریاضی سال اولش با 28 از 33 نمره و سال دومش فولمارک (نه طلا شدن رو کف ) ، لیسانس ریاضی شریف و دکتری پرینستون و تدریس در هاروارد و در حال حاضر تو IPM ( خودشون گفتن به خاطر محیط مخرب آمریکا از هاروارد اومدن بیرون)
مریم میرزاخانی : لازمه توضیح بدم ؟
امیراعلم غضنفریان : طلای جهانی ریاضی ، دکترای برق استنفورد (متأسفانه خیلی زود بعد از دکتری در اثر سرطان فوت کرده)
امید امینی : فول ریاضی 1998 ، الآن فرانسه تو DMA ( این موسسه تو ریاضی خیلی قویه و چند فیلدز مدالیست توش هستن)
علی اکبر دائمی : فول ریاضی 2005 ، اکنون دانشجوی ریاضی در هاروارد
اینا یه سری از کسایی بودن که تو بهترین جاها بودن ... تا چند وقت پیش که کمتر از mit رو اصلا" آدم حساب نمیکردی حالا میشیگان شد خفن ؟ اگه میشیگان خفنه که یه لیست طولانی برات بیارم...