قرابت

moghini

New Member
لایک ها
258
بیت «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است /با دوستان مروت با دشمنان مدارا»با کدام بیت قرابت مفهومی ندارد؟
1-مه نور از آن گرفت کز شب نرمید/گل بوی بدان گرفت که با خار بساخت
2-بختش یاراست هر که با یار بساخت/ بردارد گام هر که با کار بساخت
3-اهل دل را به دل و اهل نظر را به نظر / دوستداران زبان را به زبان باید جست
4-ما و دشمن دوستی، این رسم رسم تازه ای است/ورنه هر مو بر تن ایام دشمن دشمن است

پاسخ گزینه ی 3
حالا پرسش این جاست که آیا گزینه ی 4 دوری از دشمن دوستی و ترغیب به دشمنی ترغیب نمیکند؟اصلا" این گزینه ی 4 یعنی چی؟

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532
پاسخ : قرابت

بیت «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است /با دوستان مروت با دشمنان مدارا»با کدام بیت قرابت مفهومی ندارد؟

پاسخ گزینه ی 3
حالا پرسش این جاست که آیا گزینه ی 4 دوری از دشمن دوستی و ترغیب به دشمنی ترغیب نمیکند؟اصلا" این گزینه ی 4 یعنی چی؟
بله حرف شما درسته اما در هر حال داره درمورد مدارا کردن با دشمنان حرف میزنه و میگه این موضوع باب شده!
اما |آیا گزینه 3 هیچ ارتباطی داره؟!

اینطور که دبیران ما میگن در قرابت شاید همه ی ابیات بتونن جواب سوال باشه اما قضیه درست همون انتخاب بین بد و بدتره!

موفق باشیم لطفاً!همین!:53:

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

پاسخ گزینه ی 3
به نظرم سوال اصلا سوال خوبی نیست...با این حال اگر قرار باشه من یه گزینه رو انتخاب کنم حتما اون گزینه ی 4 خواهد بود...

moghini

New Member
لایک ها
258

به نظرم سوال اصلا سوال خوبی نیست...با این حال اگر قرار باشه من یه گزینه رو انتخاب کنم حتما اون گزینه ی 4 خواهد بود...
واقعا" سپاس گزارم .البته این پرسش کنکور سراسری بود.
متاسفانه علاوه بر این من به نمونه های خیلی زیادی برخوردم که صورت پرسش با دو نمونه تناسب کامل دارد یا با دو نمونه اصلا" تناسب نداره(مثل همین پرسش)اما حالا شانس آدم چی باشه.
پرسشی دیگه«چگونه»یک ترکیب وصفی هست درست نیست؟چون تو آزمون اردیبهشت سازمان سنجش این ترکیب به عنوان اضافی محسوب نشده.

sabdeyazdan

New Member
لایک ها
750

واقعا" سپاس گزارم .البته این پرسش کنکور سراسری بود.
متاسفانه علاوه بر این من به نمونه های خیلی زیادی برخوردم که صورت پرسش با دو نمونه تناسب کامل دارد یا با دو نمونه اصلا" تناسب نداره(مثل همین پرسش)اما حالا شانس آدم چی باشه.
پرسشی دیگه«چگونه»یک ترکیب وصفی هست درست نیست؟چون تو آزمون اردیبهشت سازمان سنجش این ترکیب به عنوان اضافی محسوب نشده.
فکر نمی کنم که ترکیب وصفی باشه...البته شاید درحالت خاص باشه...شما نمونه ای دیدین که چگونه رو ترکیب وصفی گرفته باشه؟

moghini

New Member
لایک ها
258

چه:صفت پرسشی و تعجبی
گونه:اسم

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

من گزینه ی 4 رو انتخاب میکنم!!!
مفهوم گزینه ی 3 به نظر من به بیت اصلی نزدیک تره!

بالا