(این قسمت از درس اول ادبیات سال سوم رو خیلی دوست دارم هر وقت می خونمش تنم می لرزه....)
هر گه یکی از بندگان گنهکار پریشان روزگار، دست انابت به امید حاجت به درگاه حق(جل و علا)بردارد، ایزد تعالی در او نظر نکند. بازش بخواند، باز اعراض کند. بار دیگرش به تضرع و زاری بخواند. حق (سبحانه و تعالی) فرماید:«یا ملائکتی قد استحییت من عبدی و لیس له غیری فقد غفرت له» دعوتش اجابت کردم و امیدش برآوردم که از بسیاری دعا و زاری بنده همی شرم دارم.
کرم بین لطف خداوندگار گنه بنده کرده ست و او شرمسار
من خودم شبخصا با این بیتا خیلی حال میکنم:
عالم همه قطره و دریاست حسین / خوبان همه بنده و مولاست حسین
ترسم که شفاعت کند قاتل خویش/ از بس که کرم دارد و اقاست حسین
سلام علیکم
بعضی وقتا یک چیزایی خیلی قشنگن ولی عقل ناقص نمی پذیرتش!!!و غرغر میکنه
به نظرم این جمله ها خیلی قشنگن،ولی من میام برای خودم چه جوری معنیش میکنم!!!!!:93:
امام علي(عليه السلام)فرمودند:هيچ گناهکتاري را نا اميد نکن،چه بسيار گناهکاري که عاقبت به خير شدو چه بسيار خوش کرداري که در پايان عمرتباه شده و جهنمي گشته است).........»تحف العقول.ص 147
.........................
جوانی محضر امام حسین علیه السلام رسید و گفت: من مردی گناهکارم و نمی توانم خودم را در انجام گناهان باز دارم، مرا نصیحتی فرما
امام حسين عليه السلام فرمودند: پنج کار را انجام بده و آنگاه هر چه مي خواهي گناه کن.
1) روزي خدا را مخور و هر چه مي خواهي گناه کن.
2) از حکومت خدا بيرون برو و هر چه مي خواهي گناه کن.
3) جايي را انتخاب کن تا خداوند تو را نبيند و هر چه مي خواهي گناه کن.
4) وقتي عزرائيل عليه السلام براي گرفتن جان تو آمد او را از خود بران و هر چه مي خواهي گناه کن.
5) زماني که مالک دوزخ تو را به سوي آتش مي برد در آتش وارد مشو و هر چه مي خواهي گناه کن.
جوان کمي فکر کرد و شرمنده شد و در برابر واقعيت هاي گفته شده چاره اي جز توبه نداشت.
دیدم همه یه چیزی مینویسه ما هم بنویسیم !!!
( کاش دوستی آدم ها مثل رفاقت چشم و دست بود.
وقتی دست زخم میشه ، چشم گریه میکنه ...
وقتی چشم گریه میکنه دست اشکاشو پاک میکنه )
«هنگام به خاک سپردنم بگویید این که زیر خاک میکنیم تن سقراط است،نه خود او.»
سقراط
هر موقع این جمله رو میخونم گریم میگیره:180::180::180::180::180::180::180: