قطبيت 03

SHAHROKHY

New Member
لایک ها
32
چرا o3 قطبي است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتي طول بردار صفره چجوري اصلا جهت تعريف مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

آرمین

New Member
لایک ها
3
پاسخ : قطبيت 03

چرا o3 قطبي است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتي طول بردار صفره چجوري اصلا جهت تعريف مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون جفت الکترون های ناپیوندی هر کدامشان یک بردار حساب می شوند که هم جهت اند و باعث می شوند که برایند بردار ها صفر نشود

SHAHROKHY

New Member
لایک ها
32

اين قضيه زماني مطرح مي شه كه اصلا برداري تعريف بشه. چطور ممكنه كه طول دو بردار كه صفره جهت داشته باشه

لایک ها
326

چون شکلش خمیده است و دارای مرکز تقارن نیست ...............موفق باشید .........یاحق

Artemis

New Member
لایک ها
4

دوستان درست میگن اما به نظر من نیازی نیست این قدر قضیه رو بپیچونیم شاید این سوال جواب های زیادی داشته باشه اما طبق همون قاعده ی کلی داشتن جفت الکترون های نا پیوندی توی این حالت قطبی بودنش رو توجیه میشه توجیه کرد!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

بچه ها معلم مدرسه ی ما گفتند هر وقت ملکولی الکترون ناپیوندی داشته باشه قطبیه در حالیکه واقعا همیشه این طور نیس درسته؟ مثلا تو n2f2 تو حالت ترانس قطبی نیس. درسته یا من اشتباه میکنم. مرسی

لایک ها
326

بچه ها معلم مدرسه ی ما گفتند هر وقت ملکولی الکترون ناپیوندی داشته باشه قطبیه در حالیکه واقعا همیشه این طور نیس درسته؟ مثلا تو n2f2 تو حالت ترانس قطبی نیس. درسته یا من اشتباه میکنم. مرسی
معلمتون در حالت کلی گفته و البته در حد کتاب هم همینه ......ولی اگه بخواین در حالت بهتری بررسی کنید شما درست میگید .....

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

معلمتون در حالت کلی گفته و البته در حد کتاب هم همینه ......ولی اگه بخواین در حالت بهتری بررسی کنید شما درست میگید .....
اخه این سوال قلمچی بود. قلمچی هم که در سطح کتابه! من چون خودم قضیه ی سیس و ترانس رو میدونستم درست زدم ولی اکثر همکلاسیهام غلط زدن. تو گزینه یه شکل سیس و یه ترانس کشیده بود. گفته بود کدوم قطبی نیس.

alidelgarm

New Member
لایک ها
589

در مورد اوزون این نکته رو بگم که اکسیژن مرکزی الکترونگاتیوی بیشتری نسبت به اکسیژنهای جانبی داره و لذا تا حدی الکترونهای پیوندی رو به سمت خودش جذب میکنه

لایک ها
326

اخه این سوال قلمچی بود. قلمچی هم که در سطح کتابه! من چون خودم قضیه ی سیس و ترانس رو میدونستم درست زدم ولی اکثر همکلاسیهام غلط زدن. تو گزینه یه شکل سیس و یه ترانس کشیده بود. گفته بود کدوم قطبی نیس.
آخه قلم چی و گزینه 2 و... همیشه یه سرس سوال سخت میدن ( که در سطح کتاب نیست ) وقتی که دانش آموزی این سوالات رو میبینه حل نمیکنه ...بعدا باخودش میگه که من این مطلب رو بلد نیستم به همین خاطر یا میره تو کلاس های اون آموزشگاه ثبت نامک میکنه یا میره با چند نفر از استاد های اون آموزشگاه کلاس میگیره ( دکانی برای خودشون باز کردند دیگه ).....موفق باشید یاحق

mohamad_javad

Active Member
لایک ها
247

لطفا عنوان تاپیک رو درست کنید

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

تایپیک من نیس من اشتباهی تو این تایپیک گذاشتم و متوجه o3 نبودم.

بالا