به نظر من شیمی و دیفرانسیلش زیادی آسون بود و کلا اختصاصی هاش در حد متوسطی بود
زبان و عربی هم خوب بود ولی چون دینی رو نخونده بودم سر جلسه مظلومانه به سوالا نگاه میکردم
( 50% شد)
کارنامتونو که گرفتید ترازتونم بنویسید(لطفا.....
سلام
دیفرانسیل و شیمی و فیزیک پیش رو 95 و 95 و 91 زدم...فیزیک پایه گند زدم تحلیلی هم بردارارو زدم خط و صفحه شرمنده شدم
ادبیات 58 عربی 40 دین و زندگی 83 زبانم 81
خوب من تازه 4شنبه برنامه رو گرفتم
ترازم اومد می گم
تا اونجا که عقلم میرسه...ودرس خوندم ...احتمال اینکه آدم تو دیفرانسیل و شیمی و فیزیک 98،97 بزنه صفر هست...چرا؟..چون اگه همه رو درست بزنی میشه 100 % ...یکی نزنی 95%..یکی غلط بزنی 93 %...چطور شدی 98%؟؟؟
تا اونجا که عقلم میرسه...ودرس خوندم ...احتمال اینکه آدم تو دیفرانسیل و شیمی و فیزیک 98،97 بزنه صفر هست...چرا؟..چون اگه همه رو درست بزنی میشه 100 % ...یکی نزنی 95%..یکی غلط بزنی 93 %...چطور شدی 98%؟؟؟
مدرسه ی ما بهمون کلی کار میده . من خودم سعی میکنم تو 10 روز اول بودجه بندی آزمون رو تموم کنم ، 4 روز آخرم دوره . بعضی وقتها برنامم خراب میشه به خاطر مدرسم ! اما خب ، برنامه ی کلی من اینه . در ضمن ، تراز منم ثابته ! میخواستم ایندفه بیشتر بشه که نشد !
امروز آقای قلم چی میگفت مطلق گرایی نکنید تو هفته ی اول و دوم . یعنی هفته ی اول فط تستی یا عمومی نخونید هفته ی دوم تشریحی یا اختصاصی . پررنگ و کم رنگ کنید . به نظرم درست می گفت .