قندها و ويژگي هاي آن(1)...

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#1
قندها انواعي دارند: مونو ساكاريدها(تك قندي ها-قندهاي ساده)يكي از انواع قندهاست..ك فرمول عمومي آن ها: CH2O)n) هست ك n بين 2 تا 8(خود2و8 نيستن!)هس........ك معروف ترين آن ها پنتوزها(قند 5 كربنه)و هگزوزها(قند 6 كربنه)ست...هگزوز ها مثل گلوكز و فروكتوز و.....و پنتوز ها مثل ريبوز و دئوكسي ريبوز ............در داخل بدن پنتوزها و هگزوز ها به صورت حلقوي مي باشد...سوال:چرا در داخل بدن پنتوزها و هگزوزها به صورت حلقوي اند؟حلقوي چ مزيتي نسبت ب خطي داره؟(با توضيح دقيق..منون!)
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#2
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

ساختار حلقوی قندها را کی کشف کرد؟ آیا به فرم اکسید و احیاشون ربط داشت یا نه؟
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#3
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

ساختار حلقوی قندها را کی کشف کرد؟ آیا به فرم اکسید و احیاشون ربط داشت یا نه؟
قند های حلقوی بدلیل اینکه کربن آنومری شون با یه گروه هیدروکسیل پیوند داده نمیتونند احیا کننده باشند و گروه کربونیل شون به کربوکسیل تبدیل بشه
اما قند های خطی قابلیت احیا کنندگی دارند
این دو نوع قند در محلول در حالت تعادل هستند
 

bh2ao

Well-Known Member
ارسال ها
1,549
لایک ها
2,014
امتیاز
113
#4
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

ساختار حلقوی قندها را کی کشف کرد؟ آیا به فرم اکسید و احیاشون ربط داشت یا نه؟
اقاي صالح زاده ببخشيد جواب سوالتون رو بيدامي كنم بهتون مي كم ولي قبلش:مي عونه علت اين باشه؛اشكال حلقوي مركز كايرال جديدي ايجاد مي نمايند ك موجب افزوده شدن تركيبات فضايي بيشتري ب اين طبقه إز تركيبات مي شود ك اين يه مزيته!!إسناد دارم درست بيش مي رم؟؟؟!!!
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#5
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

ادامه بده، پیشرفتت حرف نداره
 

AminYar

New Member
ارسال ها
516
لایک ها
575
امتیاز
0
#6
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

ساختار های فضایی بیشتر امکانات زیادی به قند ها برای اتصالات مولکولی و واندروالسی میده.
مثل این میمونه که بگی اینهمه تنوع فضایی پروتئین ها به چه دردی میخوره؟
خب میتونه راحت تر در واکنش ها شرکت کنه...
 

Fallen

Well-Known Member
ارسال ها
779
لایک ها
760
امتیاز
93
#7
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

اقاي صالح زاده ببخشيد جواب سوالتون رو بيدامي كنم بهتون مي كم ولي قبلش:مي عونه علت اين باشه؛اشكال حلقوي مركز كايرال جديدي ايجاد مي نمايند ك موجب افزوده شدن تركيبات فضايي بيشتري ب اين طبقه إز تركيبات مي شود ك اين يه مزيته!!إسناد دارم درست بيش مي رم؟؟؟!!!
در مورد مزیت جوابت درسته
البته یه مورد خیلی مهم دیگه هم هست : در پیوند گیکوزیدی یکی از کربن ها آنومریه و در هر اولیگو یا پلی ساکارید فقط قند های انهای رشته یا انشعاب ها میتونن خطی باشن و بقیه باید حلقوی باشند

پس اگر فرم حلقوی قند ها نبود هیچ اولیگو یا پلی ساکاریدی وجود نداشت

اما حلقوی شدن قند ها یک واکتش آنزیمی نیست بلکه اتفاقیه که در محلول های آبی میفته و چرایی حلقوی شدن قند ها در محلول های آبی رو نمیدونم اما باید به تعملات قند و آب ربط داشته باشه . البته چون این دو نوع خطی و حلقوی در تعادل هستند باید یه ویژگی در اونها باشه که دقیقا متضاده و برای پایداری بیشتر و خنثی شدن این ویژگی مقدار اونها باید در تعادل باشه . فقط نمیدونم اون ویژگی چیه ...

استاد صالح زاده یه نگاهی بندازید لطفا !
 
ارسال ها
454
لایک ها
472
امتیاز
0
#8
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

خوبه، میشه ی لطفی بکنید؟ این کلمات را سرچ کنید و ی گزارش ازش بنویسید؛ فرم حلقوی و خطی قندها و فیشر. منتظرم
 

Maryam-M

New Member
ارسال ها
231
لایک ها
423
امتیاز
0
#9
پاسخ : قندها و ويژگي هاي آن(1)...

قندها ترکیبات پلی هیدروکسی کربونیل اند، از این رو میتوانند هِمی استالهای حلقوی پایداری ایجاد کنند، بدین ترتیب ساختارهای اضافی و تنوع شیمیایی برای این ترکیبات پدید میآید. فرم فیشر توانست خواص کربن نامتقارن را به آَسانی مجسم کند .کربن نامتقارن، کربنی است که به چهار گروه متفاوت متصل است.وجود کربن نامتقارن موجب ایجاد ایزومری فضایی و فعالیت نوری میشود ایزومرهای فضایی، اناننتیومر(تصویر آیینه ای هم ) یا دیاستریومر هستند .
 
بالا