كنكوري‌ها : آزمون‌هاي آزمايشي

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
Re: كنكوري ها:ازمون ها نقش مهمي...

mshf گفت
خوب نظر بديد كنكوري ها چه ازموني شركت كنند با دليل
با سلام خدمت شما دوستان پيش‌دانشگاهي؛

ابتدا بايد هدف خود را از شركت در آزمون‌هاي آزمايشي مشخص كنيد. اگر جوگير شده‌ايد و چون همه شركت مي‌كنند شما هم قصد شركت داريد بسيار در اشتباه هستيد.
بسياري از دانش‌آموزان را ديده‌ام كه فقط در يك يا دو آزمون جامع شركت كرده‌اند (بدون توجه به جامعه آماري) و رتبه‌هاي زير 200 كشوري را كسب كرده‌اند.

در انتخاب آزمون‌ها به چند نكته توجه كنيد:
- آزمون تا حدودي برنامه‌ي شما را تنظيم مي‌كند، پس هر چه به برنامه‌ي شخصي شما نزديك‌تر باشد، مفيدتر خواهد بود.

- روز جمعه‌ي آزمون ، وقت شما به طور كامل تلف مي‌شود، پس شركت در آزمون‌هاي هفتگي يا دوهفتگي وقت بسياري را از شما مي‌گيرد (توجه كنيد كه در طول سال تحصيلي جمعه‌ها نقش مهمي دارند و براي دوره و بازآموزي طراحي شده‌اند و نبايد با استرس امتحان اشغال شوند)

- آزمون‌هاي آزمايشي بايد پوشش مناسب درسي و مفهومي داشته باشند و رتبه و رقابت در آنها هيچ اهميتي ندارد. بوده‌اند كساني كه در آزمون‌هاي آزمايشي رتبه‌هاي 1 و 2 كسب كرده‌اند اما در كنكور سراسري بالاي 1000 شده‌اند يا برعكس :!:

- آزمون داراي غلط، مي‌تواند مفاهيم نادرست را در ذهن شما جايگزين كند. بنابراين آزمون‌هايي را انتخاب كنيد كه در نزديك‌ترين سطح به آزمون سراسري باشند و حتي‌الامكان كمي مشكل‌تر و مفهومي‌تر طراحي شوند.

با جمع‌بندي نكات بالا (كه ممكن است در آينده به آنها اضافه كنم) به اين نتيجه رسيديم كه بهترين آزمون در سطح ايران، آزمون دبيرستان‌هاي سمپاد و دومين آزمون مربوط به كاركنان سنجش (به خصوص آزمون‌هاي جامع) مي‌باشد.

برخي از آزمون‌ها ممكن است نتيجه‌ي مخرب داشته باشد، اما در نبود امكانات ديگر ، شركت در آخرين‌هاي آنها (مثلا بعد از عيد) مي‌تواند موثر باشد.

نكات:

- فقط در يك سري آزمون شركت كنيد، البته آزمون‌هاي مدرسه (مثل سمپاد يا OTN يا همراه ...) و آزمون سنجش را مي‌توانيد به طور موازي شركت كنيد.

- آزمون آموزنده نيست، پس وقت كافي براي مطالعه‌ي مطالب در نظر بگيريد.

- اگر برنامه‌ي بلند مدتي داريد ، آن را فداي يك يا دو آزمون نكنيد و به برنامه‌ي خود (فارق از رتبه‌ي آزمايشي) بپردازيد. از اين شاخه به آن شاخه پريدن در آخر بي نتيجه است.

تجربه‌ي خودم:
در سال 1379 و 1380 فقط در آزمون‌هاي مدرسه (سمپاد) و 2 تاي آخر سنجش شركت كردم، در آخرين آزمون آزمايشي (كه در خرداد برگزار شد) رتبه‌ي 3340 كشوري را به دست آوردم اما در كنكور سراسري اين رتبه 3326 تا بهتر شد :wink:

منتظر نظرات قبول شدگان سالهاي قبل و اساتيد هستيم، موفق و پيروز باشيد :idea:

kquran

New Member
لایک ها
18
آآآآآآآآآآآآآآآآَّه....استاد منم خيلي دوست دارم 14 بشم ...ايولا از اين به بعد اعلام مي كنم من طلايه دار راه استاد خلينا هستم!!! :lol: :)

mshf

New Member
لایک ها
10
فكر نميكنيد بايد ديگه معلوم بشه چه ازموني خوبه خوب چون براي اينكه ازبرنامه عقب نيفتيم بايد دو هفته (حداقل) زوذتر شروع كنيم
كانون از خيلي نظرا خوبه ولي خوب بعضي درسا مثل زيستش خيلي اسونتره تازه نسبت به بقپه هم اسونتره ولي جامعه اماري و برنامه ريزي عاليه
گزينه2 برنامه ريزي نداره ولي سوالاش خوبه جامعه اماري يك دهم كانونه
سنجش هم ميانس
مثل اينكه دكتر اژه اي ازمون سمپاد را اجباري كرده(به ما اينجوري گفتن)خوبه شركت كنيم يا به درد نميخوره؟؟؟
طوري نيست دو تا ازمون شركت كنيم وقت جمعمون را نميگيره؟؟؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
mshf گفت
فكر نميكنيد بايد ديگه معلوم بشه چه ازموني خوبه خوب چون براي اينكه ازبرنامه عقب نيفتيم بايد دو هفته (حداقل) زوذتر شروع كنيم
كانون از خيلي نظرا خوبه ولي خوب بعضي درسا مثل زيستش خيلي اسونتره تازه نسبت به بقپه هم اسونتره ولي جامعه اماري و برنامه ريزي عاليه
گزينه2 برنامه ريزي نداره ولي سوالاش خوبه جامعه اماري يك دهم كانونه
سنجش هم ميانس
مثل اينكه دكتر اژه اي ازمون سمپاد را اجباري كرده(به ما اينجوري گفتن)خوبه شركت كنيم يا به درد نميخوره؟؟؟
طوري نيست دو تا ازمون شركت كنيم وقت جمعمون را نميگيره؟؟؟
[align=justify:d6685300b4]سلام به شما؛
بچه‌هاي سمپاد كه ديگه غصه‌اي ندارند، بهتين آزمون آزمايشي همون سمپاده به 2 دليل:

- سوالاتش كمي سخت‌تر از كنكوره و سر جلسه‌ي كنكور شما يهو شوكه نمي‌شيد.
- جامعه‌ي آماري بهترين دانش آموزان ايران رو داره كه هيچ كدوم از موسسات ديگه به گرد پايش هم نمي‌رسند.
به بچه‌هايي كه امكان شركت در آزمون‌هاي سمپاد دارند، هيچ آزمون ديگه‌اي توصيه نمي‌شود.

اما يك نكته در مورد جامعه آماري:
در كنكور سراسري 20 يا فوقش 30 هزار نفر رقابت مي‌كنند و بقيه سياهي لشكر هستند، حالا اگه جامعه آماري 10 ميليون نفر هم باشه به حال اين دو گروه (رقابت كننده‌ها و سياهي لشكرها) هيچ فرقي نداره. پس بهتره آزموني رو انتخاب كنيد كه سوالات بهتري داشته باشه و بتونه دانسته‌هاي شما رو قشنگ محك بزنه :idea: جامعه آماري پولش توي جيب برگزار كننده ميره و براي شما سودي نداره :twisted:

در پناه حق ، موفق باشيد[/align:d6685300b4]

sina039

New Member
لایک ها
35
با احترام به نظر استاد . اما اين رو بايد قبول داشت كه اون آزموني كه 10000 نفر شركت كننده داره فقط 1000 تا خوب داره ! و اون آزموني كه 60000 شركت كننده داره حد اقل 6000 تا خوب داره ! پس اوي كه شركت كنندش بيشتر احتمال داشتن دانش آموز قوي هم بيشتر داره . آزمون كه به سواد ما اضافه نمي كنه !‌ فقط ما رو تحريك مي كنه درس بخونيم و شل نگيريم ! پس حالا سوال خيلي عالي باشه يا خوب باشه زياد مهم نيست بلكه دانستن جايگاه تقريبي خيلي بهتره .

sina039

New Member
لایک ها
35
اين آزمون ها معمولاْ سوالاشون خوبن حالا شايد بعضي هاشون بهتر باشن !

sina039

New Member
لایک ها
35
http://www.kanoon.ir/misc/TOPTENS/index1.aspx به اين آدرس بريد . نمي گم قلم چي خيلي عاليه ! اما اين رو مي گم كه اون رقابتي كه تو قلم چي هست جاي ديگه احتمالش خيلي كمه ، باشه !‌

parmice

New Member
لایک ها
2
سلام به همگي
شاید هدف بیشتر بچه از شرکت توی آزمونایی مثل قلم چی اینه که از بی برنامگی بیرون بیان. خب کانون فرهنگی پشتیبان داره و دفتر برنامه ریزی و ...
اين طور كه شنيدم سمپادهم یه دفتر برنامه ریزی منتشر کرده اما نمی دونم چه جوری باید تهیه اش کرد :?: شما می دونین؟

pozitrone

New Member
لایک ها
21
من با سينا موافقم.اين شركت كننده ها هستند كه تعيين مي كنند آزمون چه طوره.مثلا امسال از 10 نفر اول منطقه 2 تجربي 9 نفر تو كانون بودن پس من وسينا كه منطقه 2 هستيم كانون بريم خيلي به نفعمونه.برنامه ريزي خيلي مناسبي هم داره.و براي المپيادي ها كه درساي مدرسه رو خوب نخوندن خيلي مفيده.
حالا اگه سوالات يه آزمون خيلي هم خوب باشه ولي شركت كننده كم باشه اصلا به درد نميخوره.

parmice

New Member
لایک ها
2
:eek: خب اگه همزمان باقلم چی، آزمونهاي سمپاد رو هم بدیم ضرر نمی کنیم. می کنیم؟
استاد خلینا هم اصلا کار به کار قلم چی نداشتن ولی رتبه شون 14 شد. البته من نباید خودم رو با استاد خلینا مقایسه کنم :cry:
مساله اینه: آیا واقعا به برنامه ریزی کانون می رسیم؟ یکی از بچه های مدرسمون که دو رقمی شد می گفت اصلا طبق برنامه کانون پیش نمی رفت.
بقیه دو رقمی هاهم یا سنجش داده بودن یاگزینه دو.

pirate17

New Member
لایک ها
40
ازمون های سمپاد فقط تو پیش هست؟ :roll:
من اسمی ازشون نشنیدم....البته خیلی بی خیالم دلیلشم همینه :x
اقای خلینا ممنونم از نظراتتون
منم فک می کنم که سنجش بهتر از قلم چی باشه مخصوصا وقتی که نصف سوالای قلم چی از کتاباشه :(

artemishia

New Member
لایک ها
7
بله ازمونایه سمپاد تو دوره ی پیش دانشگاهی برگزار میشه با اسمه پویا...
ازمونیه با جامعی اماریه اپسیلون...
کارنامه ش از اول تا اخر اشتباهه...
ما که به زور فرستادنمون ....پولم ازمون گرفتن.... اما فقط یه ازمونو رفتم...
اگه گفتن اجباریه شما توجهی نکنید چون که دروغی بیش نیست...
یکی از دوستام فقط بقیه ی ازمونارو رفت...
تازه تو جامع ی اماریه یک نفریه مدرسه همیشه میشد اولین نفر ...:wink:
تازه به دلیله پشتکاری که تو ازمونای سمپاد از خودش نشون داد براش یه جایزه م فرستادن...اینش خوب بود.... :lol:
به نظره من که مسخره س... :)

pirate17

New Member
لایک ها
40
واسه جایزشم که شده می رم :lol: :wink:

amirbidel

New Member
لایک ها
0
بچه ها کدوم بهتره گزینه2 یا قلم چی؟ :wink:

kavosh

New Member
لایک ها
75
هیچ کدوم ! سنجش ! :wink:

pirate17

New Member
لایک ها
40
amirbidel اگه قبل هر ازمون قلم چی می تونی همه ی کتاباشو بخونی قلم چی سوالای خوبی داره و جامعه ی اماری بزرگتر
از گزینه ی 2 خبری ندارم
ولی تاکید می کنم
اگه نمی تونی کتابای قلم چی رو بخونی نرو قلم چی چون من امسال کلی له شدم 8O
هر کی کتاباشونو می خونه با سرعت برق و کاملا درست همه ی سوالاشو جواب می ده
من حتی درسارو مرورم نمی کردم به زور سر ازمون با این روش که اول از اختصاصیا شروع می کردم تهش عربی رو می زدم و کسی اینو نفهمید :D
تونستم رتبمو بکشونم پایین البته یه دلیل داشت اونم این بود
عربی کانون سخت می شه...وقتی همه تو عربیش گیر می کردن من اختصاصیارو می زدم(اسوده)ولی بقیه واسه اون وقت کم میاوردن

این نظر منه شاید خیلیا نظرشون مخالف من باشه
ممنون می شم اگه نظرم اشتباهه راهنماییم کنید :)

pirate17

New Member
لایک ها
40
راستی کاوش جان سنجش یه ایراد بزرگ داره!!اشتباهش تو کارنامه زیاده
دوست من شیمی زو 100% زده بود تو کارنامه زدن 87%
یه دوست دیگمم سوم بود
همه دیدیم رتبش فتضاحه
یهو متوجه شدیم اینو پیش زدن رتبشو با پیشا جساب کردن
از این اشتباها زیاد داره
کارنامه ی منم دشت :(

بالا