پاسخ : كنكوري هاي 91 سلام!
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.
سلام خدمت تمام جوونای ایرانی باهوش و توانمند. امیدوارم بهتر از همیشه باشین و با لبخند در حال خوندن این مطلب. عید سعید فطر رو با تاخیر چند روزه تبریک میگم به همگی.
تمام اصول موفقیّت رو که یه دور کامل بخونی ، بعد روش فکر کنی ، بعد بخوای اجراش کنی و صدتا کار دیگه ، گاهی می بینی نمیشه!!!!!! اشتباه نکنین ، نیومدم اینجا تا چیزی رو نقض کنم یا بگم که قبولش ندارم.
اومدم خیلی ساده بگم: تا چیزی رو باور نداشته باشی ، هیچ اتفاق خاصی نمیفته. تو هر زمینه ای از زندگی که بخوای روی این موضوع فکر کنی می بینی که درسته. آدم تا خودش رو باور نداشته باشه به هیچ موفقیتی نمی رسه.
خطاب من اول به خودم و بعد به شماست. آره خود شما که نشستی و داری با لبخند این مطالب رو میخونی ، تا حالا چند بار خودت رو باور کردی و به کارات و هدفی که داشتی 100 درصد شک نکردی؟
تا باور نباشه چیزی به دست نمیاد. دوست کنکوری من که 10 یا 11 تیر کنکور داری یادت باشه همین الان باید انتخب کنی که چند میشی. باور کن که میتونی. اگر بد بد بد هم باشی خدایی نکرده و تا حالا لای کتاب رو هم باز نکرده باشی بازم میتونی ، باز هم به اونی که میخوای میرسی اما شرط داره. شرطش باوره ، باور.
این باوری که دارم ازش دم می زنم تو همه جای زندگی تاثیری به شدت فراوان داره. نمیخوام بیام و بگم که فلان کار رو انجام بدین و فلان کار رو انجام ندین ، چون همه ی ما عقل داریم و با عقلمون میتونیم راه درست رو تشخیص بدیم ، فقط باید حواسمون به باورهامون باشه. به همین سادگی.
دوست خوب من ، کسی که شایسته ی بهترین ها هستی ، بیا و خودت رو باور کن. امتحانش کن. خیلی لذت بخشه. یادت باشه تو این جهان یه تخته سفید دست توست که باید خوب و قشنگ توش بنویسی. مبادا خط خطیش کنی.
این حرفایی که زدم اول یه تلنگر به خودم بود. نمیدونم چرا این تاپیک اینقدر خلوته ، مطمئناً همه دارن تلاش می کنن و این خیلی ارزشمنده اما امیدوارم دوستان کم کم شروع به طرح موضوعات علمی کنن. امیدوارم وقتی یکی از کاربران سوالی قرار میده بقیه بیان و حل کنن.
یادمه تو تاپیک خودمون یه روز یکی از دوستان خوبم اومد و چندتا سوال خیلی خوب گذاشت. 10 نفر ازش تشکر کردن(از جمله خودم) اما کسی حل سوالات رو نگذاشت. این دوستمون حرف خیلی خوبی زد: گفت به نظر من بهترین تشکر از کسی که سوال میزاره این که سوالاش رو حل کنین. واقعا هم همینه ، اینطوری اون فرد هم برای ادامه ی کار انگیزه می گیره.
خوشا به حال شما دوستان عزیز که قطعا یکی از بهترین سال هارو دارین طی می کنین ، تلاش برای هدف یک کار مقدسه.
به امید رسیدن به بهترین ها.
بهترین آرزوها:53: