ازكدام راه به دانشگاه ميرويد؟

• مجموع رای دهندگان
    523
وضعیت
موضوع بسته شده است.
لایک ها
326
پاسخ : كنكوري هاي 91 سلام! (اخبار جدید و سوالات درسی کنکوریهای 91)

سلام دوستان
من تازه بااین سایت آشناشدم وباتوجه به اینکه امسال قصد کنکوردارم ازتون میخوام منو راهنمایی کنیدوازنظراتتون استفاده کنم من ازمهرماه علوی میرم ولی راسشت تاحالاکارزیادی نکردم وساعات مطالعه م هم کمه به نظرشما چیکارکنم؟
:229:
نگران نباش فقط کافیه تلاشتو بیشتر کنی ..............موفق باشی . یاحق

sun-moon

New Member
لایک ها
13

ثبت نام و ويرايش اطلاعات ازمون سراسري در سايت سازمان سنجش از 30 بهمن تا 3 اسفند

Sanjesh ERegistration _ Sarasari

Ali007

New Member
لایک ها
70

سلام دوستان.........
من یه سوالی دارم....اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی خوشحال میشم
.....آقا فرق اضافه استعاری با اضافه تشبیهی چیه؟
این مشکل همیشه با من بوده از زمانی که با استعاره آشنا شدم تا حالا!
مثلا" چرا خوابگاه مرگ اضافه استعاریه ولی صحرای عدم اضافه تشبیهی؟
ممنونم!

MR.Amin

New Member
لایک ها
202

سلام دوستان.........
من یه سوالی دارم....اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی خوشحال میشم
.....آقا فرق اضافه استعاری با اضافه تشبیهی چیه؟
این مشکل همیشه با من بوده از زمانی که با استعاره آشنا شدم تا حالا!
مثلا" چرا خوابگاه مرگ اضافه استعاریه ولی صحرای عدم اضافه تشبیهی؟
ممنونم!
صحرای عدم یعنی عدم مثله صحرا ست.....

ولی تو خوابگاه مرگ, مرگ که مثل خوابگاه نیست...مرگ مثل ادمیه(یا هرچیز دیگه) که خوابگاه داره

به عبارتی اضافی تشبیه مشبه و مشبه به اومده ولی تو اضافه استعاری یکی از ارکان مشبه یا مشبه حذف شده....

فک کنم اینطوریه اگه غلطه دوستان بگن

mehrafshan

Well-Known Member
لایک ها
568

ولی تو خوابگاه مرگ, مرگ که مثل خوابگاه نیست...مرگ مثل ادمیه(یا هرچیز دیگه) که خوابگاه داره

به عبارتی اضافی تشبیه مشبه و مشبه به اومده ولی تو اضافه استعاری یکی از ارکان مشبه یا مشبه حذف شده....

نه، خودشه! درست گفتین ...:157::157::157:

Ali007

New Member
لایک ها
70

دمت گرم..ببین منم با همینجاش مشکل دارم!....هی میگم عدم مثله صحرا است... ولی باز انگار نه انگار...
آخه کجای عدم مثله صحرائه؟........معنی عدم مگه نمیشه نیستی؟....بعد اونوقت نیستی مثه صحرااااااائه؟!
من نمیتونم درک کنم!....اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین
ممنون...

mehdisoft

New Member
لایک ها
223

دمت گرم..ببین منم با همینجاش مشکل دارم!....هی میگم عدم مثله صحرا است... ولی باز انگار نه انگار...
آخه کجای عدم مثله صحرائه؟........معنی عدم مگه نمیشه نیستی؟....بعد اونوقت نیستی مثه صحرااااااائه؟!
من نمیتونم درک کنم!....اگه میشه یه ذره بیشتر توضیح بدین
ممنون...
منظور از صحرا همون بیابان خشک و لم یزرع هستش که هیچی (عدم) در آن نمی روید پس عدم رو به صحرا تشبیه کرده.
ضمنا کتاب آرایه های الگو هم این مبحث رو خوب توضیح داده

آخرین ویرایش توسط مدیر

M-Behmaram

New Member
لایک ها
164

mehdisoft و MR.Amin خوب توضیح دادن....
فقط خواستم اینو اضافه کنم اینکه میگیم که تو اضافه استعاری نمی تونیم یکی از اجزا رو پیدا کنیم یا همون حذف شده!!! درسته ولی....
ولی موضوع اون وقتی جالب می شه که پای ترکیب هایی مثه (پای تعدی) میاد وسط که نه اضافه استعاریه نه تشبیهی!!!!
حالا اگه می تونین اینو توضیح بدین!!!!! چرا اینجا نمی گیم تعدی به آدمی تشبیه شده که پا داره پس اضافه استعاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdisoft

New Member
لایک ها
223

mehdisoft و MR.Amin خوب توضیح دادن....
فقط خواستم اینو اضافه کنم اینکه میگیم که تو اضافه استعاری نمی تونیم یکی از اجزا رو پیدا کنیم یا همون حذف شده!!! درسته ولی....
ولی موضوع اون وقتی جالب می شه که پای ترکیب هایی مثه (پای تعدی) میاد وسط که نه اضافه استعاریه نه تشبیهی!!!!
حالا اگه می تونین اینو توضیح بدین!!!!! چرا اینجا نمی گیم تعدی به آدمی تشبیه شده که پا داره پس اضافه استعاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اشتباه نکنم پای تعدی اضافه اقترانیه یعنی پایی که برای تعدی کردن گذاشته شده! با این که کتاب درسی اشاره ای نکرده به اضافه اقترانی ولی نباید اینها رو با هم اشتباه بگیریم روشش هم اینه که بین دو کلمه از (برای) یا (از جهت) استفاده کنیم مثال دیگه: دست دوستی

تعریف اضافه ی اقترانی : این است که وجود « مضاف » برای « مضاف الیه » یک واقعیت باشد . برعکس اضافه ی استعاری که وجود « مضاف » برای « مضاف الیه » یک واقعیت نیست .
بازم مثال:
استعاری:پای هوس
اقترانی:پای بطلان(بر عنوان حق گذاشت)

پ.ن: الان فهمیدم که آخر امضاها مثل همه:5:

آخرین ویرایش توسط مدیر

Ali007

New Member
لایک ها
70

بچه ها ممنونم!
ادبیات به این قشنگی رو تو رو خدا ببین چیکارش کردن......
الان من یه سوال دیگه برام پیش اومد.....اونهمه پیچو ویلیچ (اصطلاحه خودمه !) دادیم خودمونو تا اینکه بگیم صحرا یعنی جای لم یزرع و هیچی رشد نمیکنه و پس از این جهت با عدم تشابه داره!(در صورتی که واقعا" اینطور نیست...خودتونم میدونید تو صحرا گیاهان تیره ی camرشد میکنه...)ببخشیدا میدونم ممکنه این حرف خنده دار به نظر بیاد ولی خب نظر من بود....
بعد اگه اینطوریه خب منم میتونم خوابگاه مرگ رو اضافه تشبیهی بگیرم.....چون مرگ مثل خوابگاه است......اینطور نیست؟!...مرگ اگه خوابگاه نیست پس چیه؟ هتله؟!
در صورتی که همه میگن مرگ مثل خوابگاه است.....اااا این که معنی نمیده پس اضافه استعاریه..!به همین راحتی
شاید من دارم اشتباه فکر میکنم نمیدونم!

آخرین ویرایش توسط مدیر

mehdisoft

New Member
لایک ها
223

بچه ها ممنونم!
ادبیات به این قشنگی رو تو رو خدا ببین چیکارش کردن......
الان من یه سوال دیگه برام پیش اومد.....اونهمه پیچو ویلیچ (اصطلاحه خودمه !) دادیم خودمونو تا اینکه بگیم صحرا یعنی جای لم یزرع و هیچی رشد نمیکنه و پس از این جهت با عدم تشابه داره!(در صورتی که واقعا" اینطور نیست...خودتونم میدونید تو صحرا گیاهان تیره ی camرشد میکنه...)ببخشیدا میدونم ممکنه این حرف خنده دار به نظر بیاد ولی خب نظر من بود....
بعد اگه اینطوریه خب منم میتونم خوابگاه مرگ رو اضافه تشبیهی بگیرم.....چون مرگ مثل خوابگاه است......اینطور نیست؟!...مرگ اگه خوابگاه نیست پس چیه؟ هتله
در صورتی که همه میگن مرگ مثل خوابگاه است.....اااا این که معنی نمیده پس اضافه استعاریه..!به همین راحتی
شاید من دارم اشتباه فکر میکنم نمیدونم!
البته همین نحوه استفاده از آرایه هاست که مثلا غزلیات حافظ رو از بسیاری اشعار متمایز کرده!

ضمنا باید به نمادها در ادبیات هم دقت کرد که مثلا صحرا نماد چیه وگرنه اگر از دیدگاه علمی که بخوای نگاه کنی قضیه فرق می کنه...(البته به عنوان مثال در کویر کلوت شهداد همون گیاهان تیره cam هم وجود ندارند)
پس ما وقتی با نمادها سر و کار داریم زمانیکه اسم صحرا رو می شنویم یاد بیابان بی آب و علفی می افتیم پس می تونیم عدم رو به یه صحرا تشبیه کنیم

در مورد خوابگاه هم باید گفت که وقتی شما به تنهایی اسم خوابگاه رو می شنوی هیچ وقت یاد مرگ نمی افتی اما می تونی این دنیا را به عنوان سرایی در نظر بگیری که مرگ خوابگاه اونه.(?drop)

M-Behmaram

New Member
لایک ها
164

بله درسته ،اونا اضافه اقترانی هستن!
اینو واسه این مطرح کردم که تو بعضی سوالا میده در کدام گزینه همه ترکیبات اضافه استعاری هستن که ما اکثرا گزینه هایی که اضافه تشبیهی داره رو حذف می کنیم! بعد می بینیم ای دل غافل اینجا ترکیبی بود که اضافه اقترانیه!!
ظاهر این دوتا خیلی شبیه همه!
بهAli007: این نکته که می خوام بگم یه تجربه شخصی در مورد اضافه استعاری هست شاید استثنا داشته باشه مثه همین اضافه اقترانی ولی این نکته پایینی رو داشته باش:
تو اکثر ترکیباتی که جر اولش یکی از اعضای بدن انسانه یا یکی از بخش های یه مکان مثه خونه هست ترکیب اضافه استعاریه!! :p

Ali007

New Member
لایک ها
70

بله درسته ،اونا اضافه اقترانی هستن!
اینو واسه این مطرح کردم که تو بعضی سوالا میده در کدام گزینه همه ترکیبات اضافه استعاری هستن که ما اکثرا گزینه هایی که اضافه تشبیهی داره رو حذف می کنیم! بعد می بینیم ای دل غافل اینجا ترکیبی بود که اضافه اقترانیه!!
ظاهر این دوتا خیلی شبیه همه!
بهAli007: این نکته که می خوام بگم یه تجربه شخصی در مورد اضافه استعاری هست شاید استثنا داشته باشه مثه همین اضافه اقترانی ولی این نکته پایینی رو داشته باش:
تو اکثر ترکیباتی که جر اولش یکی از اعضای بدن انسانه یا یکی از بخش های یه مکان مثه خونه هست ترکیب اضافه استعاریه!! :p
دیگه کامل فهمیدم:دییی
بچه ها ممنون انگار اشکال از جایی دیگست....:دی

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها MUTE

bihamta

New Member
لایک ها
345

سلام به همه دوستای کنکوری
امیدوارم حالتون خوب باشه و خسته نشده باشین از تلاش مستمر...تلاشی که بهتون اطمینان میدم بی نتیجه نخواهد موند!
از اونجایی که مشغله ی بنده ی حقیر تا حدی زیاد شده وقت نمیکنم زیاد بیام سایت و سر بزنم به همین دلیل ازتون میخوام اگه سوالی هست که میتونم کمکتون کنم یا موضوعی هست که میخواید بگم یا هر چیه دیگه که میتونم کمکی کنم بگید ...من الان نمیدونم در چه مورد حرف بزنم...چه اینجا چه پیغام خصوصی...
اگه جایی هست به مشکل خوردید یا تجربه ی ما میتونه کمکتون کنه بگید ما حاضریم در خدمتگزاری...
خوب درس بخونید...
موفق و موید باشید ان شا الله...

در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم/سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور

MJ73

New Member
لایک ها
29

من معطل موندم اگه یکم شروع کنیم احتمالا تا۲۸ طول میکشه.اونوقت هفته ی بعدش میریم سرجلسه ی کنکور.مگراینکه خودمدرسه داخلیارو اردیبهشت بگیره هماهنگابمونه براخرداد.کسی تومدرسه شون درباره ی این موضوع چیزی گفته شده؟

mysky

New Member
لایک ها
46

چرا اکسیژن از فلوئور الکترونگاتیو تره؟

alimilani90

New Member
لایک ها
6

چرا اکسیژن از فلوئور الکترونگاتیو تره؟
غلطه
الکترونگاتیوی عناصر به 2 عامل بستگی داره:
1-شعاع اتم
2-بارموثر هسته
در دوره های جدول تناوبی از چپ به راست چون شاع کوچکتر می شود الکترونگاتیوی بیشتر می شود(چون در دوره ها تعداد لایه های اصلی بیشتر نمی شود ولی بار موثر هسته بیشتر می شوددر اثر افزایش تعداد پروتون ها)
در گروه های جدول از بالا به پایین چون شعاع بیشتر می شود الکترونگاتیوی کمتر می شود(چون افزایش تعداد لایه ها بر عامل دوم غلبه دارد در اینجا)
اکسیژن گروه 6 است و فلوئور گروه 7 گفتیم در دوره ها از چپ به راست الکترونگاتیوی بیشتر می شود پس الکترونگاتیوی فلوئور از اکسیژن بیشتر است
توضیحات بشتر:کتاب وزارتی دوم دبیرستان و شیمی مبتکران

الکترونگاتیوی فلوئور:4 اکسیژن :3.5

آخرین ویرایش توسط مدیر

mysky

New Member
لایک ها
46

غلطه
الکترونگاتیوی عناصر به 2 عامل بستگی داره:
1-شعاع اتم
2-بارموثر هسته
در دوره های جدول تناوبی از چپ به راست چون شاع کوچکتر می شود الکترونگاتیوی بیشتر می شود(چون در دوره ها تعداد لایه های اصلی بیشتر نمی شود ولی بار موثر هسته بیشتر می شوددر اثر افزایش تعداد پروتون ها)
در گروه های جدول از بالا به پایین چون شعاع بیشتر می شود الکترونگاتیوی کمتر می شود(چون افزایش تعداد لایه ها بر عامل دوم غلبه دارد در اینجا)
اکسیژن گروه 6 است و فلوئور گروه 7 گفتیم در دوره ها از چپ به راست الکترونگاتیوی بیشتر می شود پس الکترونگاتیوی فلوئور از اکسیژن بیشتر است
توضیحات بشتر:کتاب وزارتی دوم دبیرستان و شیمی مبتکران

الکترونگاتیوی فلوئور:4 اکسیژن :3.5
منم از روی مبتکران خوندم ولی یه اعتراف : :9:
جمله رو اشتباه خوندم :207: برای همین برام سوال شد
آثاره 5 صبح درس خونده دیگه !
ممنون از توضیحت :)

لایک ها
6

سلام به همه ی بچه های کنکوری
بجه ها ی گل با ارزوی موفقیت برا همتون یه سوال من سال دیگه کنکور دارم میشه بهترین کتاب ها برا هررشته رو برام معرفی کنید ممنون مخصوصا حسابان .جبر . فیزیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا