- لایک ها
- 1,103
سلام خدمت آیریسکی های عزیز
اول یک خواهش!من نمی دونم این پست رو قبلا کسی گذاشته یا نه. اما اگر هم گذاشته خواهش دارم که این پست رو حذف نکنید چون واقعا به راهنمایی و کمک نیاز دارم!
من دارم تمام تلاشم رو برای مدال می کنم
ممکنه از دوستان آیریسکی ( نجومی و غیر نجومی، خواهشم همگانی بود!:98:) که تو این زمینه ها تجربه دارن خواهش کنم که تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید؟
من دارم سعی می کنم مینیمم 4 ساعت تا 5 ساعتو بخونم.(کلا هر وقت اضافه ای که گیر میارم کتاب های نجوم از دستم نمی افتن)
ضمن اینکه باید بگم نجوم رو دوست دارم و مطالعه زیاد هم اذیتم نمی کنه
اگه میشه لطفا به من بگید که ساعت مطلوب مطالعه برای مدال چقدره؟..(اصلا مهم نیست که زیاد باشه. من تمام سعیمو می کنم)
به جز وقت گذاشتن برای مطالعه کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟
اگه لازمه، خواهشاااااااااا کمکم کنید!
و اینکه بگید چه طوری هم بشه به مدرسه رسید هم المپ؟(باید از مدرسه زد...؟ اگه لازمه بگید دوستان!!!)
هم اکنون نیازمند یاریتان هستم!!!!!!!!
و: خواهشا این پست رو بی جواب نذارید!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر فراوان
اول یک خواهش!من نمی دونم این پست رو قبلا کسی گذاشته یا نه. اما اگر هم گذاشته خواهش دارم که این پست رو حذف نکنید چون واقعا به راهنمایی و کمک نیاز دارم!
من دارم تمام تلاشم رو برای مدال می کنم
ممکنه از دوستان آیریسکی ( نجومی و غیر نجومی، خواهشم همگانی بود!:98:) که تو این زمینه ها تجربه دارن خواهش کنم که تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید؟
من دارم سعی می کنم مینیمم 4 ساعت تا 5 ساعتو بخونم.(کلا هر وقت اضافه ای که گیر میارم کتاب های نجوم از دستم نمی افتن)
ضمن اینکه باید بگم نجوم رو دوست دارم و مطالعه زیاد هم اذیتم نمی کنه
اگه میشه لطفا به من بگید که ساعت مطلوب مطالعه برای مدال چقدره؟..(اصلا مهم نیست که زیاد باشه. من تمام سعیمو می کنم)
به جز وقت گذاشتن برای مطالعه کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟
اگه لازمه، خواهشاااااااااا کمکم کنید!
و اینکه بگید چه طوری هم بشه به مدرسه رسید هم المپ؟(باید از مدرسه زد...؟ اگه لازمه بگید دوستان!!!)
هم اکنون نیازمند یاریتان هستم!!!!!!!!
و: خواهشا این پست رو بی جواب نذارید!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر فراوان